Plan bezichtigingBel makelaar

Sint Servatiusstraat 5

Beschikbaar
Excellent
HEESWIJK-DINTHER
€ 1.495.000 k.k.
4710
 m²
357
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Prachtig royale vrijstaande villa ‘’De Roest’’ gelegen op riant perceel in het centrum van Heeswijk-Dinther.



Deze goed onderhouden villa met sfeervol aangelegde tuin is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Heeswijk-Dinther. Heeswijk-Dinther is een dorp met een gezellige dorpskern en beschikt over een scala aan voorzieningen. Uitvalswegen zijn gelegen op korte afstand (minder dan 5 minuten afstand) waardoor steden als ’s-Hertogenbosch en Eindhoven goed en snel bereikbaar zijn.



Het bijzondere van deze prachtige woning is dat u het gevoel van landelijk wonen ervaart als geen ander, maar u toch binnen enkele (loop)minuten in de dorpskern van Heeswijk-Dinther bent. Deze factoren tezamen creëren een fantastische en unieke woonervaring.



Deze prachtige woning met sfeervol aangelegde tuin is gelegen op een perceel van 4.710 m². De woning is gebouwd in 1936, het geheel is door de jaren heen vrijwel volledig verbouwd en beschikt over een woonoppervlakte van circa 357 m². Het heeft een bruto inhoud van circa 1.486 m³.



De buitengevels van de woning zijn in spouw uitgevoerd en opgetrokken uit metselwerk. De spouwmuur is (gedeeltelijk) voorzien van isolatie. De woning is voorzien van een betonnen begane grond, de eerste verdieping beschikt over een combinatie van beton en hout. De tweede verdieping beschikt over een houten balklaag. De begane grond en eerste verdiepen zijn deels voorzien van vloerverwarming. De gehele woning is voorzien van hardhouten en aluminium kozijnen met dubbel of triple beglazing.



De gehele woning is voorzien van een uitgebreide meterkast, glasvezelverbinding en een domotica systeem.



Indeling

Begane grond

De villa is bereikbaar middels een fraaie oprit met gesmede hekwerk met sierlijke toegangspoort voorzien van brievenbus en intercom. De oprit biedt parkeermogelijkheid voor ca. 6 auto’s.



U betreedt de woning via de overdekte entree. In de ruime hal treft u de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de lift aan. De hal biedt toegang tot de woonkamer, eetkamer, keuken en kantoor.



De woonkamer is stijlvol ingericht met een houten vloerafwerking en strakke wand- en plafondafwerking. Daarnaast is deze ruimte voorzien van een gashaard. Via de woonkamer komt u in de prachtige eetkamer.



De eetkamer is gesitueerd in de prachtig aangebouwde serre en biedt plaats aan een bijzonder grote eettafel. De tuinkamer heeft een unieke en warme uitstraling door het glas-in-loodwerk en de afwerking van vloer, wanden en plafond. Het fraaie geheel wordt afgewerkt door een geïsoleerd koperen dak. Door de vele raampartijen valt er niet alleen prettig veel daglicht de ruimte binnen, maar heeft u ook een prachtig zicht op de keurig aangelegde achtertuin.



De tweede eettafel staat in het hart van de woning. Nabij de gashaard kunt u heerlijk en in alle rust genieten van al het moois dat deze woning u te bieden heeft.



De strak afgewerkte open keuken is uitgevoerd in lichtte kleurstelling en voorzien van een spoeleiland, rechte opstelling en kastenwand. Het eiland beschikt over veel bergruimte en 1 ½ spoelbak met Quooker. Wanneer u aan het eiland staat heeft u net als in de serre prachtig uitzicht over de tuin.





De rechte opstelling is voorzien van een 4-pits gasfornuis met wok brander en teppanyaki.

De ruimte kastenwand is uitgevoerd met vaatwasser, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, magnetron, stoomoven en oven.



Via de keuken zijn de bijkeuken en het tweede kantoor bereikbaar.



De bijkeuken is voorzien van een ruim keukenblok in rechte opstelling en een grote op maat gemaakte kastenwand. Het keukenblok is voorzien van een dubbele spoelbak, koelkast en vriezer.



De kastenwand verhult de witgoedaansluitingen op hoogte, de cv-installatie, verdeler van de vloerverwarming en de waterontharder. Tevens biedt de bijkeuken mogelijkheid om de achtertuin te bereiken.



Het kantoor gelegen aan de voorzijde van de woning is bijzonder ruim van formaat en voorzien van veel raampartijen waardoor prettig veel daglicht de ruimte binnenvalt.

Deze ruimte is keurig afgewerkt met een strakke wand- en plafondafwerking en is voorzien van een houten vloer. Deze ruimte is tevens voorzien van een airco en bergruimte.

Het riante kantoor biedt toegang tot naastgelegen kantoor en een hal welke toegang geeft tot de garage.



Het naastgelegen kantoor is via een dubbele deur bereikbaar. De ruimte is voorzien van een strak plafond en een tegelvloer. De grote raampartij aan de voorzijde geeft u prachtig zicht op fraai aangelegde voortuin.



Kelder

De kelder is bereikbaar door middel van de lift. De kelder is volledig betegeld en verdeeld in twee ruimtes.



Eerste verdieping

De eerste verdieping is middels de lift of trap te bereiken. De bijzonder ruime overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers, een badkamer en de trap naar de tweede verdieping. Daarnaast is op de overloop voldoende ruimte voor het situeren van een extra zitgedeelte.



De master bedroom is gelegen aan de linkerzijde van de woning en beschikt over een en suite badkamer en toegang tot het dakterras. De slaapkamer is voorzien van een houten vloer en strakke wand- en plafondafwerking. De kamer is ruim van formaat en heeft aan twee zijde een kastenwand. De slaapkamer is aan de achterzijde voorzien van elektrische rolluiken en de deur naar het dakterras is voorzien van een handmatig bediend rolluik.



De keurige badkamer is volledig betegeld en voorzien van vloerverwarming en drie raampartijen waarvan er twee zijn voorzien van elektrische rolluiken. In de badkamer treft u een toilet, ligbad, inloop douche, dubbele wastafel met meubel en designradiator.



De twee slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning zijn beide ruim van formaat en voorzien van vaste kasten en een wastafel. De vloeren zijn afgewerkt met vloerbedekking en de wanden en het plafond zijn strak afgewerkt in lichte kleurstelling.

Ook in deze kamers komt veel daglicht binnen door de grote raampartijen welke zijn voorzien van elektrische rolluiken.



De vierde slaapkamer is momenteel ingericht als hobbykamer. De vloer is afgewerkt met vloerbedekking, de wanden en het plafond zijn strak afgewerkt in lichte kleurstelling. Doordat aan twee zijdes van de kamer raampartijen zijn gesitueerd, valt er in deze ruimte voldoende daglicht binnen.



De gastenbadkamer is modern afgewerkt en volledig betegeld. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet, designradiator en toilet. De vloer is daarnaast voorzien van vloerverwarming.





Tweede verdieping

De overloop van de tweede verdieping bereikt u middels een vaste trap. Hier treft u een vaste bergkast, slaapkamer en zeer ruime bergzolder.



De slaapkamer is voorzien van twee vaste kasten, radiator en een raampartij waardoor prettig veel daglicht de ruimte binnenvalt.



De bergzolder biedt u meer mogelijkheden dan enkel het bergen van uw spullen. Deze prachtige ruimte is multifunctioneel in te zetten, denkende aan bijvoorbeeld een chillroom, hobbyruimte of atelier. Ook kunt u deze ruimte bereiken per lift.





Tuin

De royale tuin is bereikbaar via beide zijde van de woning en is uiterst fraai aangelegd met een prachtige mix van beplanting, gazon en bomen. Een echte eyecatcher is de prachtig aangelegde vijver (met fontein!).



Achter in de tuin bevindt zich een fraai en volledig geïsoleerd tuinhuis met dubbele beglazing en vlonder. Het tuinhuis biedt u naast een prachtig zicht op de tuin en woning het gevoel van vrijheid.



Tevens zijn er meerdere terrassen aangelegd waar het ’s zomers heerlijk vertoeven is. De terrassen geven een prachtig zicht op de sfeervolle tuin. Via het terras aan de linkerzijde van de woning is de garage bereikbaar.



De garage biedt voldoende mogelijkheid tot het stallen van o.a. uw fietsen en het bergen van uw tuingereedschap. In de bergruimte is een pomp aanwezig voor de sproei installatie van de tuin en fontein en de elektrische verdeelkast voor de automatische terreinverlichting.



Aan de rechterzijde van de woning treft u nog een kleine bergruimte welke bijvoorbeeld als houtopslag gebruikt kan worden.



De voortuin is voorzien van een vijver, volwassen beplanting en gazon. Door de volwassen beplanting heeft u geen inkijk in de woning en kunt u ook aan de voorzijde van het vrije gevoel genieten.



De oprit biedt toegang tot de garage welke de mogelijkheid biedt tot het parkeren van 1 auto. De garage is middels een elektrisch openslaande deuren aan de linkerzijde van de woning te bereiken.





Kortom: een unieke kans om in een karakteristieke en top onderhouden villa te wonen op een waanzinnige locatie, waar u het gevoel van landelijk wonen kan ervaren als geen ander!



Heeft deze woning uw interesse gewekt of wilt u graag meer informatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Kenmerken

Woonoppervlakte
357
Perceeloppervlakte
4710
Inhoud
1486
Bouwjaar
1930
Extra ruimte
39
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Gaskachels, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In centrum, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object