Bernheze Makelaars
Noord-Oost Brabant
Uden

<div>De juiste plek om te wonen of te werken. Bij Bernheze Makelaars &amp, Adviseurs doen we ons uiterste best om u daar te krijgen. Hoe we dat doen? Door niet alleen naar gevels en panden te kijken, maar vooral ook door te luisteren naar de mensen erachter. Bij Bernheze bent u dus op de juiste plek voor úw juiste stek!&nbsp, </div>

DE KRACHT VAN..

KENNIS
In alle sectoren waarin wij actief zijn, speelt kennis een cruciale rol. De acht makelaars van Bernheze makelaars &, adviseurs volgen dan ook de maatschappelijke en juridische ontwikkelingen op de voet. Zodat zij altijd een antwoord klaar hebben op uw vragen.

SPECIALISATIE
We hebben bewust gekozen voor een specialisatie in de makelaardij. We verkopen geen hypotheken of verzekeringen en kunnen ons volledig bezighouden met datgene waar we goed in zijn. Doordat we onafhankelijk zijn, bent u bovendien verzekerd van een objectief advies. Ons specialisme wordt overigens niet alleen gewaardeerd door kopers en verkopers van onroerend goed. Ook curators en rechtbanken doen regelmatig een beroep op ons.

VEELZIJDIGHEID
Bedrijven, bedrijfspanden en woningen: op alle gebieden zijn wij actief. Door die veelzijdigheid kunnen we aantrekkelijke combinaties maken, zoals een prachtige woning in een landelijke omgeving. Bovendien kunnen we als NVM-makelaars meer voor u betekenen. We kunnen bijvoorbeeld panden taxeren en ondersteuning bieden bij bezwaarprocedures ten aanzien van de WOZ-waarde.

PERSOONLIJKHEID
De juiste adviseur voor uw vraag of probleem. Dankzij de gemêleerde samenstelling van ons deskundige team kunnen wij die belofte waarmaken. Ondanks de verschillen in ervaring en interesses, hebben onze adviseurs allemaal een ding gemeen: de persoonlijke, laagdrempelige en overzichtelijke aanpak.

SAMENWERKING
Alles wat we doen, doen we voor onze opdrachtgevers. Zij bepalen uiteindelijk wat er gaat gebeuren en hoe. Daarom hechten wij veel waarde aan een intensieve samenwerking. Wilt u weten hoe dat in de praktijk werkt? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

BUITENSTATEWilt u landelijk wonen in Noord-Brabant of Gelderland? Of wilt u uw woonboerderij of andere vrijstaande woning verkopen? Dan bent u bij Bernheze Makelaars &, Adviseurs aan het juiste adres. Met het samenwerkingsverband Buitenstate hebben wij ons verder gespecialiseerd in landelijk wonen. U vindt daarom op deze site het grootste aanbod van landelijk gelegen woningen zoals: een woonboerderij, landhuis, villa, landgoed of andere vrijstaande woning.Beschikbaar
Excellent
Gemonde
€ 849.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
HEESWIJK-DINTHER
€ 795.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Schaijk
€ 675.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Nistelrode
€ 1.059.000 k.k.

Onze Buitenstates (#)

Onze Buitenstate makelaars

Onlangs verkocht (#)

No items found.
No items found.

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.