Plan bezichtigingBel makelaar

Waalbandijk 118

Verkocht
Excellent
Heesselt
€ 795.000 k.k.
18097
 m²
118
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In het fraaie Waallandschap staat onder aan de dijk een mooie boerderij met functionele schuren en flink perceel weiland.De boerderij is traditioneel inclusief Betuwse overstek en erg degelijk gebouwd in 1928, in de woonkamer is de houten vloer in 2007 vervangen door een betonnen vloer. Recent is de spouw geïsoleerd en zijn de gevels geïmpregneerd. Het buitenschilderwerk is van 2021. Kortom een goede boerderij van bijna 100 jaar oud maar van goede kwaliteit en conditie. Het erf en het weiland samen hebben een oppervlakte van 18.097 m2. Samen met ruim 800 m2 aan schuren heb je hier veel mogelijkheden voor het houden van dieren of het inrichten van opslagruimte. Hier kun je dus echt goed uit de voeten met je hobby(boerderij) of natuurlijk ruimte voor je bedrijf / zorgboerderij / paarden. De bestemming van het perceel is agrarisch.Het woonhuis is als volgt ingedeeld:Begane grond: we beginnen aan de achterkant van de boerderij, daar hebben we allereerst de typische Betuwse overhang. Tegen de achtergevel onder deze overhang is een gezellige lounge zit gemaakt. Hier is ook de entree, je komt hier binnen in de oude deel, deze is nog aan 1 zijde in takt inclusief de oude drinkbakjes en de til, ook staat hier de Nefit combi-ketel uit 2007. Aan de andere zijde is nog een oude koelcel aanwezig, die nu in gebruik is als bijkeuken. Daarnaast is een badkamer en separaat toilet. Boven het oude deel is een hooizolder/achterzolder met een luik te bereiken. Voor de brand scheidende muur is het woonhuis nog oorspronkelijk ingedeeld. Met een droge kelder met daarboven een opkamer en in de woonkamer zitten nog en-suite deuren met glas in lood. In de woonkamer schijnt door de ligging op het zuiden de hele dag lekker de zon naar binnen. De keuken met deur naar het terras heeft bij de boerderij passende blauwe kleur en mooi fornuis.Verdieping: grote overloop met 3 slaapkamers. Het is mogelijk om een 4de kamer te realiseren.Bijgebouwen: de bijgebouwen hebben totaal een oppervlakte van ruim 800 m2, te weten:

Oude kippenschuur, met een pannen dak: ca 100 m2

Open front schuur met berging en hooizolder: 138 m2

Berging en varkensschuur samen 260 m2

Bergschuur: 160 m2

Paardenstal: 170 m2

Een aantal schuren hebben asbesthoudende golfplaten.Perceel: mooi ruim perceel in verschillende weide ingedeeld met een gedraineerde paardrijbaan. totaal 18.097 m2.Het dorp Heesselt ligt in Rivierenland, West Betuwe. Cultuur en natuur komen hier op een mooie manier samen. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen over de slingerende dijkjes en telkens weer van de vergezichten genieten. Op zoek naar iets meer reuring? Culemborg en Tiel bereik je in 20 minuten. De grotere steden Den Bosch en Utrecht liggen respectievelijk op 30 tot 40 autominuten.Kenmerken:

-agrarische bestemming

-prachtig landelijk gelegen aan de Waal

-groot perceeloppervlakte

-spouw 2 jaar geleden geïsoleerd (2021)

-gevels van het woonhuis zijn geïmpregneerd (2021)

-buiten schilderwerk (2021)

-multifunctionele bijgebouwen

-2 paardenboxen (ruimte voor meer)

-rijbaan gedraineerd met worteldoek

Kenmerken

Woonoppervlakte
118
Perceeloppervlakte
18097
Inhoud
853
Bouwjaar
1928
Extra ruimte
67
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
2
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object