Start je vrijblijvende waardebepaling met Schep Makelaardij

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving in Zuid-Holland of Utrecht? En overweeg je verkoop van je woonboerderij of vrijstaande woning? De Buitenstate specialisten van Schep Makelaardij helpen je graag. In dit gratis gesprek leggen we uit: wat onze expertise is, waarom we je beter kunnen helpen dan een makelaar zonder kennis van het buitengebied en wat een reële verkoopwaarde is.

Start je vrijblijvende waardebepaling

Schep Makelaardij

Landelijk
Schoonhoven

Landelijk wonen in een prachtig verbouwde woonboerderij, monumentaal landhuis of vrijgelegen villa is een droom voor velen. Onderscheidend wonen in een hoogwaardige ambiance waarin rust, ruimte, luxe en privacy stijlvol harmoniëren.

Bij Schep Makelaardij weten wij wat u beweegt en aanspreekt. Exclusief landelijk wonen vergt meer dan een doorsnee aanpak, dat méér vindt u bij Schep Makelaardij, een organisatie met landelijke dekking en een brede, gespecialiseerde kennis van de landelijk wonen markt. Sinds 1970.

Als specialist in landelijk onroerend goed heeft Schep Makelaardij in de loop van de voorbije decennia een uitstekende naam weten op te bouwen. U mag ons gerust zien als een makelaar met 'groene vingers'. Sinds de jaren '70 opereren wij met bewezen succes op de nichemarkt van het exclusief landelijk én agrarisch onroerend goed. Beide segmenten vergen een manier van werken die op vele punten verschilt van de reguliere makelaardij. Wet- en regelgeving verandert regelmatig evenals de marktomstandigheden. Dit betekent dat proactief handelen en flexibiliteit noodzakelijk is in dit segment zonder daarbij het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen.

VERKOOP

De verkoop van landelijk onroerend goed in het exclusieve segment vraagt specialistische kennis. Om die reden is het verstandig om een makelaar in te schakelen die de wereld van het exclusief landelijk wonen tot in detail kent en exact weet welke wegen hij moet bewandelen om tot een voor u bevredigende transactie te komen. Schep Makelaardij heeft de vereiste deskundigheid in alle opzichten in huis en biedt u persoonlijke dienstverlening die volledig aan al uw hoge eisen beantwoordt. Daarnaast beschikken wij over een ongekend breed relatienetwerk alsmede uitgebreide landelijke promotiemogelijkheden via uiteraard Buitenstate en onze website www.landelijkwonen.nl en de site van de NVM: www.funda.nl.

Onze Buitenstate makelaars

Alex Peters
Buitenstate makelaar
Johan Schep
Directie Schep , Buitenstate makelaar
Landelijk wonen en agrarisch
VastgoedCert Wonen & Landelijk Vastgoed
Peter Klapwijk
Peter Klapwijk Buitenstate makelaar
Landelijk wonen en agrarisch
Vastgoed adviseur
Marjon Hofma
Commercieel binnendienst medewerker
Beschikbaar
Excellent
Montfoort
€ 2.150.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Montfoort
€ 715.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Montfoort
€ 635.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Bergambacht
€ 945.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Hagestein
€ 735.000 v.o.n
Beschikbaar
Excellent
Hagestein
€ 735.000 v.o.n
Beschikbaar
Excellent
Hagestein
€ 735.000 v.o.n
Beschikbaar
Excellent
DE MEERN
€ 1.195.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Montfoort
€ 1.435.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Papendrecht
€ 1.100.000 k.k.

Onze Buitenstates (#)

Onlangs verkocht (#)

No items found.
No items found.

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.