Plan bezichtigingBel makelaar

Gelkenes 17

Verkocht
Excellent
GROOT-AMMERS
€ 690.000 k.k.
580
 m²
148
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een dijkwoning met veel charme bieden wij te koop aan. Dit ontzettend leuke huis heeft heel veel liefde gekregen van de bewoners, en staat er in uitstekende staat bij. De woning staat deels in de dijk, met de woonkamer en keuken op dijkniveau met daar omheen een enorm houten terras. De openslaande deuren van de woonkamer komen uit op dit terras, welke dan voelt als een podium om ver weg te kijken, heerlijk op de zon gelegen. In het onderhuis op tuin niveau zijn de slaapkamers en badkamer gelegen. Het terras van zojuist fungeert nu als dak van je veranda. Het hele huis voelt gezellig en sfeervol aan en die sfeer is ook doorgetrokken in de tuin met fraaie schuur.



De tuin grenst aan een perceel weiland waardoor het ruime perceel van 580 m2 nog veel groter voelt. Het huis vraagt je aandacht om naar te kijken door al zijn charme, en in het huis en vanaf het terras en tuin is het ook heel fijn weg te kijken, naar de groene ruimte om je heen!



De woning heeft een unieke locatie aan de Gelkenes in het dorp Groot Ammers, nabij het buurtschap Liesveld. Gelegen op een perceel van 580 m2. Rust, ruimte en vrijheid komen hier samen. De woning is gebouwd in 1905, volledig verbouwd/gemoderniseerd. De aanbouw is gerealiseerd in 1995. Inhoud circa 478 m2.



De woning heeft door de luiken, en het IJsselsteentje een zeer charmante uitstraling. Binnen is de woning volledig verbouwd/gemoderniseerd met de beste materialen en oog voor detail. De woonkamer heeft een prachtige visgraat vloer, balkenplafond. De sfeervolle haard heeft een glazen liftdeur, naast veel sfeer geeft deze haard ook echt rendement van een blokje hout, erg fijn met de hoge gasprijzen. Vanaf het terras een adembenemend uitzicht! Onder het terras is een veranda, waar een heerlijk loungeplek is gecreëerd. De tuin is gezellig ingericht met diverse zitplekken.



De 1e verdieping is groter dan je in eerste instantie denkt vanwege de ruime dakkapellen aan beide zijdes.



De souterrain is functioneel ingedeeld met 3 slaapkamers en een luxe badkamer.



Na de bezichtiging zal de conclusie waarschijnlijk zijn, dozen uitpakken en wonen!



Indeling:



Begane grond: entree, hal, toilet, toegang tot de eetkamer met open keuken. De keuken heeft een U opstelling. Landelijke stijl met inbouwapparatuur. De woonkamer met balkenplafond en visgraatvloer beschikt over 2 openslaande deuren met aansluitend een terras. Hier heeft u weids zicht de polder in.



1e verdieping: overloop, slaapkamer (8 m2) met inbouwkast. Beide zijden een dakkapel.



Souterrain: 3 slaapkamers (circa 9 m2, 8 m2 en 8 m2) met inbouwkasten. Badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en apart toilet. Wasruimte voor was/droog combinatie.



Tuin: gezellige tuin met verschillende terrassen. In de tuin is een houten schuur met zolder en fietsenschuur. De oprit is bestraat met zeven duimers. Het huis is gebouwd van ijsselsteentjes.



Groot-Ammers heeft een uitgebreid aanbod van winkels, sportvoorzieningen (o.a. voetbal, tennis), actief verenigingsleven en een zwembad aan de dijk. De dagelijkse voorzieningen, de pont naar Schoonhoven en het openbaar vervoer zijn op korte afstand aanwezig. Rotterdam, Utrecht, Breda zijn in circa 45 autominuten bereikbaar.



De woning is ondanks het oorspronkelijke bouwjaar toch voor de energie gelabeld met een hele nette C en bij een toevoeging van 6 pv-panelen van moderne kwaliteit (380WP+) met een open draagconstructie zal het energielabel een sprong maken naar B bij een toevoeging van 21 panelen zal het energielabel een sprong maken naar energielabel A.

Kenmerken

Woonoppervlakte
148
Perceeloppervlakte
580
Inhoud
478
Bouwjaar
1905
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object