Plan bezichtigingBel makelaar

Oosteinde 5

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Wapserveen
€ 725.000 k.k.
14351
 m²
159
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wat een prachtige locatie, in het landelijke gebied van Wapserveen…



Dit goed onderhouden vrijstaand woonhuis biedt, naast wooncomfort, ook enkele zeer felbegeerde faciliteiten voor liefhebbers van paardensport! Wat dacht u van het volledig door Schuurman omheind perceel van krap 15.000 m², een verlichte buitenrijbak van 60 x 25 meter, verwarmde drinkbak, een grote wei met poel en zandbult, 4 paardenboxen waarvan 1 merriebox, een royale schuur met vastzetplaats om te wassen en verzorgen. En bovenal uitstekende uitrijmogelijkheden op slechts 200 meter. Stuk voor stuk onmisbare elementen voor recreatieve spring- of dressuurruiters of aangespannen combinaties op deze fraai gelegen locatie in Wapserveen op slechts een steenworp afstand van een uitgestrekt natuurgebied. Er zijn nauwelijks betere, completere en betaalbaardere plekjes voor paardenliefhebbers te vinden...



Deze vrijstaande woning is naast de paardenfaciliteiten ook voorzien van een garage (ca. 21 m²), kapschuur en elektrische poort. De woning is de laatste jaren gemoderniseerd en o.a. voorzien van nieuw gestucte muren, deels nieuwe binnendeuren, horren, verduistering en 12 zonnepanelen. De begane grond is grotendeels voorzien van een PVC-vloer en de gehele verdieping is voorzien van moderne laminaatvloeren. Rondom de tuin is een hoogwaardig hekwerk geplaatst, zodat de tuin is afgescheiden van het erf (wel zo veilig voor kinderen..). Ook is de gehele kavel omheind.



Vanuit de lichte woonkeuken aan de voorzijde van dit vrijstaande woonhuis heeft u een geweldig (uit)zicht op het schitterende perceel met rijbak en weilanden. De woonkamer aan de achterzijde van de woning beschikt daarentegen over rechtstreeks zicht op de 4 boxen en dat is wat iedere echte 'paardenman' of 'paardenvrouw' eigenlijk zoekt!



Indeling:

Begane grond:

Entreepartij met meterkast (o.a. glasvezel en uitgebreid), hardhouten trap en keurig toilet met fontein, straatgerichte keuken (ca. 25 m²) met een fantastisch uitzicht over uw eigen weiland… en keurige keukeninrichting voorzien van inbouwapparatuur als koelkast, vriezer, oven, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Praktische bijkeuken ca. 5 m² met schuifwandenkast en witgoed aansluitingen. Sfeervolle woonkamer (ca. 39 m²) met moderne pvc-vloer en tuindeuren, Speelse badkamer (ca. 7 m²) voorzien van zitbad, inloopdouche, wastafel en extra bergkast.



1e verdieping:

Ruime overloop met separaat toilet en stookruimte, 3 slaapkamers respectievelijk ca. 19 m², ca. 10 m² en ca. 14 m². De gehele verdieping is voorzien van moderne laminaatvloeren en dakramen met horren en verduistering.

Eén van de slaapkamers is voorzien van infraroodverwarming.



2e verdieping:

Ruime bergzolder bereikbaar door middel van vlizotrap.



Algemeen:

• Bouwjaar: 1995,

• Kaveloppervlakte ca. 14.351 m²,

• Woonoppervlakte ca. 159 m², overige inpandige ruimte ca. 7 m², gebouwgebonden buitenruimte ca. 3 m², externe buitenruimte ca. 63 m², inhoud woonfunctie ca. 592 m³,

• Bouwaard: de gevels zijn opgetrokken in spouw metselwerk. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout. Alle beglazing is uitgevoerd in dubbele beglazing. De vloer op de begane grond en de verdieping is uitgevoerd in beton. De vloer van de 2e verdieping is uitgevoerd in hout. Het dak bestaat uit een geïsoleerde kap met pannen dakbedekking,

• De woning is volledig geïsoleerd,

• Verwarming middels hetelucht verwarminginstallatie (merk: Heluto, bouwjaar 1995),

• In 2022 zijn alle kanalen gereinigd en heeft de installatie een onderhoudsbeurt gehad.

• Warmwatervoorziening middels elektrische boiler (merk: Daalderop bouwjaar 1995),



Schuur:

Oppervlakte ca. 63 m²,

Bouwaard: de wanden zijn uitgevoerd in halfsteens metselwerk met gewolmaniseerde rabatdelen rondom, het dak bestaat uit een dakconstructie met pannen gedekt. 4 paardenboxen (3 x 8 m² en 1x 14 m²),

Inpandige berging/garage van ca. 21 m².



Kapschuur:

Oppervlakte ca. 93 m²,

Bouwaard: stalen spantconstructie, het dak bestaat uit een dakconstructie deels pannen gedekt (voorzijde) en deels met golfplaten gedekt.



Tuin:

De tuin is vanaf 2017 nieuw aangelegd en voorzien van een sierhekwerk dat de tuin scheidt van het erf. Het erf is bereikbaar via een op afstand-bedienbare poort. Aan beide zijden van de woning bevind zich een oprit (dus 2 in totaal).



Cultuurgrond:

Aan de overzijde van de weg, recht tegenover de woning, ligt een mooi perceel bijbehorende cultuurgrond met paardenbak en heeft een oppervlakte van 1 hectare 29 are en 52 centiare. Hij betreft mooie droge en weinig trapgevoelige zandgrond en is derhalve in het bijzonder geschikt voor het houden van paarden. Dit perceel heeft bestemming Bos. Er is ten behoeve van huisnummer 2 een erfdienstbaarheid gevestigd om te komen bij perceel 1353, dit recht wordt al geruime tijd niet uitgeoefend.

Kenmerken

Woonoppervlakte
159
Perceeloppervlakte
14351
Inhoud
592
Bouwjaar
1995
Extra ruimte
7
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Hete lucht verwarming
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
4
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object