Buitenstate.nlOnze makelaars
Alderik Vos Makelaardij

Start je vrijblijvende waardebepaling met Alderik Vos Makelaardij

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving in Zuidwest Drenthe? En overweeg je verkoop van je woonboerderij of vrijstaande woning? De Buitenstate specialisten van Alderik Vos Makelaardij helpen je graag. In dit gratis gesprek leggen we uit: wat onze expertise is, waarom we je beter kunnen helpen dan een makelaar zonder kennis van het buitengebied en wat een reële verkoopwaarde is.

Start je vrijblijvende waardebepaling

Alderik Vos Makelaardij

Zuidwest Drenthe
Diever

Thuis in het landelijk gebied

Alderik Vos Makelaardij is actief in Zuidwest Drenthe. Een prachtig (werk-) gebied met Nationale Parken als het Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld. De makelaars zijn thuis in de karakteristieke plaatsen als Dwingeloo, Diever, Vledder en Havelte. Ook over de grens met Friesland weten zij goed de weg. 


Voor een betrouwbaar advies en vakkundige begeleiding bij aan- of verkoop bent u bij Alderik Vos Makelaardij aan het juiste adres. Het kantoor heeft met Alderik Vos en Steven van Nus twee ,  gecertificeerde makelaars/taxateurs en een stabiele binnendienst. Ook in de toekomst zal het makelaarskantoor haar naam in het landelijk gebied waarmaken. Genieten van de omgeving en kwalitatief wonen wordt steeds belangrijker in deze 24 uurs-economie.


Onze Buitenstate makelaars

Alderik Vos
Register Makelaar
Steven van Nus
KRMT makelaar

Onze Buitenstates (#)

Onlangs verkocht (#)

Diever
€ 795.000 k.k.
Verkocht
Vledder
€ 650.000 k.k.
Verkocht
Wapserveen
€ 725.000 k.k.
Verkocht

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.