Plan bezichtigingBel makelaar

Noorddammerweg 99

Beschikbaar
Excellent
Amstelveen
€ 3.100.000 k.k.
4309
 m²
408
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Noorddammerweg 99 en 99 A te AmstelveenAan een landelijke weg met lintbebouwing van afwisselend woningen en bedrijven, bieden wij deze schitterende woonboerderij met bedrijfsloods en verdere bijgebouwen. Ook de voorzieningen liggen in de buurt alsmede de uitvalswegen.

De totale kavel is ruim 4300 m2 en biedt talloze mogelijkheden om hier een invulling aan te geven.Huidige bestemming is wel agrarisch loonbedrijf en momenteel is hier een hoveniersbedrijf gevestigd.De riet gedekte woonboerderij is van rond 1900 en is een gemeente monument. Het onderhoud is uitstekend en qua wonen is het een genot om hier te vertoeven met een totale woonoppervlakte van 407 m2.De schitterend aangelegde tuin, de jeu de boules baan en de beschutte wellness hoek met buitensauna, jacuzzi en ligweide en natuurlijk de overdekte tuinkamer.Op dit moment wordt de woonboerderij aan de achterzijde bewoond door inwonende ouders, waardoor het dus zeer geschikt is om het met meerdere te bewonen.De indeling van de woonboerderij is als volgt:Voorhuis begane grond: entree, ruime hal met toilet en garderobe ruimte, woon eetkeuken van circa 19 m2, de aangrenzende living is circa 44 m2. Via de hal is de werkkamer/c.q. kantoor bereikbaar van circa 33 m2 . De bijlkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger is tevens de interne doorgang naar het achterhuis.De eerste verdieping met een totaal woonoppervlakte van 179 m2 bestaat uit een overloop, 5 slaapkamers van respectievelijk 38 m2, 22 m2, 16 m2, 14 m2 en 14 m2, twee badkamers, separaat toilet en cv-ruimte.Achterhuis : heeft alle voorzieningen op de begane grond

Indeling: zijentree, hal, toilet, woonkamer met open keuken, circa 40 m2, slaapkamer circa 15 m2 en werkkamer van circa 12 m2 en een badkamer.Rondom de woonboerderij liggen schitterende tuinen, het erf is grotendeels verhard.

De grote loods heeft een gebruiksoppervlakte van circa 288 m2 met op de eerste verdieping een kantine.

Tevens is er een inpandige werkplaats en zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig.Tevens zij er op het terrein nog diverse bijgebouwen aanwezig met een gezamenlijke oppervlakte van circa 180 m2Kernkwaliteiten:

• Prachtige ligging in directe nabijheid van voorzieningen

• Goed afwerkingsniveau

• Zeer ruim woonobject, 407 m2

• Multi functioneel te gebruikenGraag nodigen we je uit om het geheel te bezichtigen 

Kenmerken

Woonoppervlakte
408
Perceeloppervlakte
4309
Inhoud
1482
Bouwjaar
1907
Extra ruimte
5
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaardij (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaardij (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaardij (0182-383038) voor meer informatie over dit object