Plan bezichtigingBel makelaar

Bosbouwkamp 41

Verkocht
Excellent
Vledder
€ 650.000 k.k.
1040
 m²
145
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een prachtige locatie, DIRECT GRENZEND AAN HET BOS, in een ruim opgezette “groene” wijk gelegen VRIJSTAANDE woning met SLAAP- en BADKAMER op de begane grond en aangebouwde garage. Deze degelijk gebouwde woning dateert oorspronkelijk uit 1973 en is de laatste jaren geheel en hoogwaardig verbouwd. Zo is er o.a. extra isolatie aangebracht, zijn er zonnepanelen geplaatst, een nieuwe keuken en badkamer geplaatst, zijn de vloeren en wandafwerking vernieuwd etc.. Het geheel staat op een kavel van ca. 1040 m²!



De woning ligt op een mooie locatie in het gezellige brinkdorp Vledder. Een dorp met veel winkels en sociale voorzieningen. De sfeervolle vestingstad Steenwijk is op ca. 8 km. gelegen en biedt een scala aan voorzieningen en een NS Station, welke een goede en snelle spoorverbinding met de rest van Nederland biedt. Nationaal park het “Drents Friese Wold” met prachtige wandel-, fiets- en paardrijdmogelijkheden ligt naast de deur. Derhalve een prima locatie om te wonen en/of te werken in een prachtige omgeving. Heerlijk rustig en comfortabel wonen!



Indeling:

Begane grond:

Fraaie entree/hal, meterkast, modern toilet met fontein, ruime woonkamer (ca. 47 m²) met pelletkachel en veel lichtinval, het raam aan de voorzijde en grote raampartij beschikken over elektrische screens. Dichte keuken (2021) voorzien van o.a. elektrische kookplaat, vaatwasser, oven, massief notenhouten aanrechtblad etc.. Slaapkamer van ca. 16 m² met kastenwand en badkamer en-suite met inloopdouche, wastafel en designradiator.

De gehele begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming, exclusief de badkamer.



1e verdieping:

Overloop met vide, voormalige badkamer (ideaal voor 2e badkamer of extra bergruimte), 2 ruime en fraai afgewerkte slaapkamers van ca. 19 en 21 m². Beide slaapkamers zijn voorzien van knieschotten voor extra bergruimte.



Algemeen:

Bouwjaar: 1973,

Kaveloppervlakte ca. 1040 m²,

Woonoppervlakte ca. 145 m², overige inpandige ruimte ca. 52 m², gebouwgebonden buitenruimte ca. 0 m², externe buitenruimte ca. 0 m², inhoud ca. 729 m³,

Bouwaard: de buitengevels zijn opgetrokken in na-geïsoleerd spouw metselwerk, de kozijnen zijn uitgevoerd in hout. De gehele woning is voorzien van isolerende beglazing (in de garage is nog wat enkel glas aanwezig). De begane grond vloer is na-geïsoleerd. Het dak is geïsoleerd en voorzien van pannen dakbedekking.

Verwarming door middel van CV (Nefit) uit 2018 en pelletkachel (MCZ) uit 2022.



Tuin:

Ruime en groene tuin rondom met uitzicht op het bos en veel privacy. Aan de zijkant van het pand een oprit met ruimte voor meerdere auto’s.



Aangebouwde garage met bergzolder en berging

Oppervlakte totaal ca. 52 m²,

Bouwaard: in steen opgetrokken, voorzien van betonnen vloer en voorzien van elektra en water. Tevens voorzien van een elektrische segmentdeur, wasmachine-aansluiting en CV-opstelling.



Goed om te weten:

- Er zal een asbestclausule worden opgenomen in de koopakte (i.v.m. het bouwjaar, maar voor zover de verkoper bekend is er geen asbest aanwezig) en een ouderdomsclausule.

- Hoogwaardig afgewerkte woning met strakke afwerking!

- Glasvezelaansluiting tot aan de gevel van de woning.

- In 2021 zijn de gevels geïsoleerd en is het dak geïsoleerd. Geheel voorzien van isolerende beglazing op de raampjes in de achterste garage na. De vloer is tevens geïsoleerd.

- Voorzien van zonnepanelen.

- Kozijnen en ramen (incl. dakraam) 1e verdieping zijn nieuw geplaatst in 2022. Nieuw kozijn en raam woonkamer voorzijde nieuw geplaatst in 2022.

- Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2022 en 2023 uitgevoerd.

- Alle deuren van de woning en de garage zijn in 2022 vervangen, de elektrische garagedeur is in 2023 vervangen.

- HWA en alle boeidelen gerenoveerd (december 2023).

Kenmerken

Woonoppervlakte
145
Perceeloppervlakte
1040
Inhoud
729
Bouwjaar
1973
Extra ruimte
52
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object