Plan bezichtigingBel makelaar

Haerderweg 1

Beschikbaar
Excellent
Doornspijk
Op aanvraag
81835
 m²
176
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Uniek aanbod:Aandacht visliefhebbers, recreatieondernemers en zelfs stakende agrariërs: dit is uw kans om iets buitengewoons te bezitten. Wij presenteren met trots een uitzonderlijke gelegenheid - een bloeiende forellen visvijver met bijbehorende viskwekerij in het mooie buitengebied van Doornspijk. Dit unieke bedrijf geniet een enorme populariteit onder zowel locals als landelijk publiek.De Visvijvers:Binnen een uitgestrekt terrein van bijna 5 hectare biedt Forellenpark de Haere vier ruime vijvers die geschikt zijn voor diverse soorten en maten vissen, of andere activiteiten. Voor visliefhebbers is dit een waar paradijs! Ze mogen hier tegen een betaling de beste forellen zelf vangen om ze vervolgens eventueel zelf klaar te maken om mee naar huis te nemen waar ze wellicht op de BBQ belanden.Tijdens het vissen worden ze verzorgd met een hapje en een drankje!Maar dat is nog niet alles! Deze fantastische visvijvers maken deel uit van een groter geheel. Naast de vijvers is er een schitterende horecagelegenheid met ruime parkeergelegenheid voor wel 50 auto's. De horecagelegenheid heeft zelfs een eigen huisnummer en oprit, zodat zakelijk en privé perfect gescheiden kunnen worden.

De horecagelegenheid staat centraal bij de visvijvers, een flink gebouw met een fraaie piramide kap. Ook een markant gebouw met uitstraling en veel glas zodat er van binnen en het terras een mooi uitzicht over de vijvers is. Het is een modern gebouw met vloeroppervlakte van circa 200m².Er is een gezellige kantine waar gasten worden ontvangen, voorzien van een horecakeuken. Daarnaast zijn er verschillende sanitaire voorzieningen aanwezig, en er is zelfs een badkamer voor het geval er een onverhoopt nat pak wordt gehaald. De eerste verdieping biedt een open zolder welke nog ingedeeld kan worden. Het geheel is altijd met veel liefde en toewijding onderhouden.Het hele complex is mooi omringd door een verhard beheerspad.De Viskwekerij:De viskwekerij is op verschillende manieren te bereiken, zowel via het beheerspad als via de eigen oprit aan de Haerderweg 5. Deze kwekerij is gespecialiseerd in forellen en heeft een ongeëvenaarde reputatie. Met een klantenkring door heel Nederland en een marktleiderspositie, is dit een unieke kans voor een carrièreswitch en de mogelijkheid om de hele dag met deze prachtige vissen te werken. Zelfs zonder ervaring in deze tak van sport, want de huidige eigenaar staat klaar om u alle kneepjes van het vak te leren.De kwekerij bestaat uit verschillende bassins waar vissen van alle soorten en maten vrij rondzwemmen. De waterkwaliteit wordt gewaarborgd door een uniek filtersysteem, en de visvijvers worden gevoed door het heerlijk frisse en zuivere 'Doornspijks' bronwater, zonder enige toevoegingen.

Woning en erf:Vóór het bruisende water van de kwekerij ligt in de landelijke omgeving van Doornspijk de comfortabele bedrijfswoning, gebouwd in 1975 en prima onderhouden.Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot een ruime slaap-of studeerkamer, badkamer, toilet, kantoor met aangrenzende berging en de woonkeuken. Deze gezellige woonkeuken met uitzicht op de kwekerij en weilanden kunt u ook via de achterdeur en de bijkeuken bereiken. Vanuit de woonkeuken komt u in de woonkamer. Op de eerste verdieping vindt u maar liefst 5 slaapkamers met ruime opbergruimtes achter de knieschotten. Op de tweede verdieping bevindt zich een grote zolder.Naast de woning staat een fantastische ruime loods van circa 292m² vloeroppervlak. Deze loods heeft een stalen spantenconstructie, geïsoleerd dak en gevlinderde vloer, en twee sectionaaldeuren met doorrijhoogte 4 m, zodat er ook hoge landbouwvoertuigen en zelfs een vrachtwagen maar binnen kunnen.Het erf is keurig verhard met een prima afwatering.Maar dat is nog niet alles! Inbegrepen bij dit hele complex is ook nog circa 2.5 hectare landbouwgrond. Hier liggen volop kansen, of het nu gaat om vee te laten grazen of wellicht om recreatiewoningen te ontwikkelen. De mogelijkheden zijn eindeloos, waarbij hobby en ontspanning prachtig samenkomen.In de omgeving biedt Doornspijk volop kansen om helemaal tot rust te komen en te genieten van de prachtige Veluwe, terwijl alle nodige voorzieningen op korte afstand te vinden zijn.Met zoveel te bieden, begrijpen we dat er nog vele vragen onbeantwoord kunnen blijven.Bijvoorbeeld over de huidige exploitatie. De forellen komen namelijk niet naar Doornspijk gezwommen. Ze worden opgehaald in o.a. Noord Frankrijk. Naast de kwekerij en de forellenvisvijvers is een belangrijk onderdeel van de business: de logistiek van de forellen naar andere visvijvers in Nederland. De vrachtwagens en alle benodigdheden daarvoor zijn eventueel ook ter overname.Aarzel niet om contact op te nemen met ons makelaarsteam. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u met plezier rond te leiden over dit uitgebreide terrein.Nieuwsgierig geworden? Kom het dan bekijken en beleven!Wij hopen u snel te zien bij deze bloeiende forellenvisvijver en viskwekerij in Doornspijk!

Kenmerken

Woonoppervlakte
176
Perceeloppervlakte
81835
Inhoud
681
Bouwjaar
1975
Extra ruimte
20
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming geheel
Warm water
Cv ketel
Garage
Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan park, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object