Plan bezichtigingBel makelaar

Waaijenbergstraat 1

Verkocht
Excellent
Zundert
€ 885.000 k.k.
9285
 m²
167
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op zoek naar een heerlijke plek waar jij paarden en/of andere dieren aan huis kunt houden?  In de nabijheid van diverse bos– en ruiterpaden? Lees snel verder! 

 Deze keurig onderhouden en uitgebouwde vrijstaande woning, schuur met paardenboxen, een buitenrijbaan (20m¹x60m¹), een longeercirkel en diverse omheinde weides is zeer rustig gelegen op een mooi perceel van 9.285 m². Dit is de ultieme plek waar je geniet van al het groen, de rust en ruimte terwijl de dynamiek van het dorpscentrum binnen handbereik zijn op het moment dat jij dit wenst. Daarnaast heeft deze woning een uitstekende verbinding met de uitvalsweg naar de E19 (Antwerpen-Breda).  

De vrijstaande schuur is o.a. ingericht met 4 paardenboxen (4,5 m¹x 3 m¹), een dubbele merriestal/kraambox (6,25 x 4,50 m) middels een tussenwand (niet aanwezig) terug te brengen naar totaal 6 boxen, een poetsplaats en spuitplaats, een solarium en een zadelkamer. Dit stalgedeelte is hoogwaardig afgewerkt en is werkelijk waar door een ringetje te halen! Tevens bevindt zich in deze schuur een garage, toilet met bijkeuken en een werkplaats, ideaal voor de hobby-klusliefhebber! Via een vaste trap is de ruime– en multifunctioneel inzetbare zolder bereikbaar met uitzicht over de paardenboxen. 

Het volledig omheinde en verharde buitenterrein is voorzien van alle benodigde paardenfaciliteiten. Ontdek de vele mogelijkheden op deze locatie! 

Kenmerken

Woonoppervlakte
167
Perceeloppervlakte
9285
Inhoud
645
Bouwjaar
1963
Extra ruimte
12
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Grotendeels dubbelglas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Garage aanwezig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
6
Rijbaan
Buiten
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object