Start je vrijblijvende waardebepaling met Schalk Makelaardij

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving in West-Brabant? En overweeg je verkoop van je woonboerderij of vrijstaande woning? De Buitenstate specialisten van Schalk Makelaardij helpen je graag. In dit gratis gesprek leggen we uit: wat onze expertise is, waarom we je beter kunnen helpen dan een makelaar zonder kennis van het buitengebied en wat een reële verkoopwaarde is.

Start je vrijblijvende waardebepaling

Schalk Makelaardij

West-Brabant
Rijsbergen

OVER SCHALK MAKELAARDIJ Schalk Makelaardij is gespecialiseerd in de woningmakelaardij, de agrarische makelaardij en landelijk wonen (Buitenstate). Het in Rijsbergen gevestigde makelaarskantoor is sinds de oprichting in 2000 aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Een NVM-makelaar staat voor kwaliteit in diensverlening.

DESKUNDIGHEID
Het energieke team van Schalk Makelaardij bestaat uit tien personen. Deskundigheid en persoonlijke dienstverlening zijn de belangrijkste kenmerken van de medewerkers van Schalk Makelaardij. Waarden die voor u als klant zekerheid bieden in de vaak spannende tijd van aankoop en/of verkoop van uw woning of bedrijf. Schalk Makelaardij is niet alleen werkzaam in de gemeente Zundert en de omliggende gemeenten, maar is door zijn brede dienstverlening bekend in heel West-Brabant.

ERVARING
Schalk Makelaardij is één van de 20 Buitenstate-vestigingen in Nederland en werd geselecteerd op basis van vakkennis en jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Ook de servicegerichte dienstverlening heeft bijgedragen aan het mogen voeren van dit exclusieve label.

VERTROUWEN
Uw Buitenstate, of uw verlangen ernaar, is in goede handen bij Schalk Makelaardij. U kunt erop vertrouwen dat één van de belangrijkste beslissingen in uw leven op correcte en kundige wijze wordt begeleid en afgewikkeld. De makelaars van Schalk Makelaardij verstaan hun vak. Ze zijn vertrouwd met de gewoontes en gebruiken van het platteland. Zij beschikken over de kennis om uw Buitenstate met de juiste prijs en condities in de markt te zetten √®n te verkopen.

LANDELIJK WONEN
Wilt u landelijk wonen in Noord-Brabant en dan met name in de omgeving van Rijsbergen? Dan bent u bij Schalk Makelaardij aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide woningaanbod van landelijk gelegen woonboerderijen, villa's, landhuizen en andere vrijstaande woningen die wij samen met onze collega Buitenstate makelaars aanbieden op deze site.

Schalk Makelaardij
Bekijk ons woningaanbodBezoek onze websiteBel direct met ons
St. Bavostraat 39 -A
4891 CG
Rijsbergen

Onze Buitenstate makelaars

Onze Buitenstates (#)

Onlangs verkocht (#)

Breda
€ 550.000 k.k.
Verkocht
Breda
€ 1.400.000 k.k.
Verkocht
Rijsbergen
€ 875.000 k.k.
Verkocht
Schijf
€ 625.000 k.k.
Verkocht
ETTEN-LEUR
€ 825.000 k.k.
Verkocht

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.