Schalk Makelaardij
West-Brabant
Rijsbergen

OVER SCHALK MAKELAARDIJ Schalk Makelaardij is gespecialiseerd in de woningmakelaardij, de agrarische makelaardij en landelijk wonen (Buitenstate). Het in Rijsbergen gevestigde makelaarskantoor is sinds de oprichting in 2000 aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Een NVM-makelaar staat voor kwaliteit in diensverlening.

DESKUNDIGHEID

Het energieke team van Schalk Makelaardij bestaat uit elf personen. Deskundigheid en persoonlijke dienstverlening zijn de belangrijkste kenmerken van de medewerkers van Schalk Makelaardij. Waarden die voor u als klant zekerheid bieden in de vaak spannende tijd van aankoop en/of verkoop van uw woning of bedrijf. Schalk Makelaardij is niet alleen werkzaam in de gemeente Zundert en de omliggende gemeenten, maar is door zijn brede dienstverlening bekend in heel West-Brabant.

ERVARING

Schalk Makelaardij is één van de 20 Buitenstate-vestigingen in Nederland en werd geselecteerd op basis van vakkennis en jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Ook de servicegerichte dienstverlening heeft bijgedragen aan het mogen voeren van dit exclusieve label.

VERTROUWEN

Uw Buitenstate – of uw verlangen ernaar – is in goede handen bij Schalk Makelaardij. U kunt erop vertrouwen dat één van de belangrijkste beslissingen in uw leven op correcte en kundige wijze wordt begeleid en afgewikkeld. De makelaars van Schalk Makelaardij verstaan hun vak. Ze zijn vertrouwd met de gewoontes en gebruiken van het platteland. Zij beschikken over de kennis om uw Buitenstate met de juiste prijs en condities in de markt te zetten èn te verkopen.

LANDELIJK WONEN

Wilt u landelijk wonen in Noord-Brabant en dan met name in de omgeving van Rijsbergen? Dan bent u bij Schalk Makelaardij aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide woningaanbod van landelijk gelegen woonboerderijen, villa's, landhuizen en andere vrijstaande woningen die wij samen met onze collega Buitenstate makelaars aanbieden op deze site.

Schalk Makelaardij
Bekijk ons woningaanbodBezoek onze websiteBel direct met ons
St. Bavostraat 39 -A
4891 CG
Rijsbergen

Onze Buitenstates (#)

Onze Buitenstate makelaars

Onlangs verkocht (#)

KLEIN ZUNDERT
€ 525.000 k.k.
Verkocht
Wernhout
€ 895.000 k.k.
Verkocht
ETTEN-LEUR
€ 719.000 k.k.
Verkocht
Rucphen
€ 539.000 k.k.
Verkocht
Rijsbergen
€ 695.000 k.k.
Verkocht
Hoeven
€ 795.000 k.k.
Verkocht
ETTEN-LEUR
€ 695.000 k.k.
Verkocht
Hoeven
€ 649.000 k.k.
Verkocht
Castelre
€ 735.000 k.k.
Verkocht
Ulicoten
€ 1.690.000 k.k.
Verkocht
Zundert
€ 439.000 k.k.
Verkocht
Strijbeek
€ 695.000 k.k.
Verkocht
Alphen
€ 795.000 k.k.
Verkocht
Rijsbergen
€ 699.000 k.k.
Verkocht
KLEIN ZUNDERT
€ 945.000 k.k.
Verkocht
ETTEN-LEUR
€ 750.000 k.k.
Verkocht

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.