Start je vrijblijvende waardebepaling met Schalk Makelaardij

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving in West-Brabant? En overweeg je verkoop van je woonboerderij of vrijstaande woning? De Buitenstate specialisten van Schalk Makelaardij helpen je graag. In dit gratis gesprek leggen we uit: wat onze expertise is, waarom we je beter kunnen helpen dan een makelaar zonder kennis van het buitengebied en wat een reële verkoopwaarde is.

Start je vrijblijvende waardebepaling

Schalk Makelaardij

West-Brabant
Rijsbergen

Wie is Schalk Makelaardij

ONS HART LIGT BUITENAF
Wanneer je een woning wil verkopen of kopen dan zoek je iemand die dit begrijpt. Die de waarde van de frisse buitenlucht kent en weet welke wegen je het beste kunt bewandelen. Als dé makelaar in het buitengebied begrijpen wij dit als geen ander. Onze verkoopborden zie je dus ook niet snel in de stad, want óns hart ligt ook buitenaf, op het Brabantse platteland dat we door en door kennen. We weten hoe het voelt om er opgegroeid te zijn, om er te wonen én om er te werken. We kennen de mensen, weten wat er speelt en hoe gebieden zich ontwikkelen. Kortom, wij zijn geen groentjes in ons vak!

ERVARING
Schalk Makelaardij is één van de 23 Buitenstate-vestigingen in Nederland en werd geselecteerd op basis van vakkennis en jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Ook de servicegerichte dienstverlening heeft bijgedragen aan het mogen voeren van dit exclusieve label.

FOCUS OP LANDELIJK ONROEREND GOED
In ons portfolio vind je niet vaak dat doorsnee rijtjeshuis, maar wel die vrijstaande woning in het buitengebied. Die focus op landelijk onroerend goed geeft ons een voorsprong. Zo kunnen we de tijd nemen om een object en de eigenaren of ondernemers te leren kennen en te ontzorgen. Want wij geloven dat maatwerk resulteert in een goede verkoop, gelukkige kopers en geen verrassingen achteraf. Dat vinden wij heel gewoon, maar het is in feite buitengewoon!

Schalk Makelaardij verkoopt geen dertien panden in een dozijn, maar we leveren maatwerk. Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek onze buitengewone werkwijze!

Schalk Makelaardij
Bekijk ons woningaanbodBezoek onze websiteBel direct met ons
St. Bavostraat 39 -A
4891 CG
Rijsbergen

Onze Buitenstate makelaars

Bram Esvelt
Woningmakelaar
Twan Schalk
Register Makelaar - Register Taxateur
Bob Michielsen
Register Makelaar – Register Taxateur
Jessica Vermeeren
Assistent Register Makelaar Taxateur

Onze Buitenstates (#)

Onlangs verkocht (#)

Chaam
€ 895.000 k.k.
Verkocht
Schijf
€ 695.000 k.k.
Verkocht
ST. WILLEBRORD
€ 2.295.000 k.k.
Verkocht
Dorst
€ 975.000 k.k.
Verkocht
Alphen
€ 575.000 k.k.
Verkocht
Wernhout
€ 695.000 k.k.
Verkocht
Zundert
€ 885.000 k.k.
Verkocht
Molenschot
€ 1.250.000 k.k.
Verkocht
Breda
€ 1.100.000 k.k.
Verkocht
Rucphen
€ 895.000 k.k.
Verkocht
OUD GASTEL
€ 1.595.000 k.k.
Verkocht
Roosendaal
€ 719.000 k.k.
Verkocht
Breda
€ 1.495.000 k.k.
Verkocht
Sprundel
€ 625.000 k.k.
Verkocht
Zegge
€ 825.000 k.k.
Verkocht
Sprundel
€ 450.000 k.k.
Verkocht
Rijsbergen
€ 659.000 k.k.
Verkocht
ETTEN-LEUR
€ 945.000 k.k.
Verkocht
ETTEN-LEUR
€ 945.000 k.k.
Verkocht

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.