Plan bezichtigingBel makelaar

Overmeenweg 2

Beschikbaar
Excellent
Heeten
€ 1.395.000 k.k.
10059
 m²
170
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Kom binnen in deze charmante woonboerderij, gelegen op een perceel van een ruime hectare, waarbij de rust van het buitenleven hand in hand gaat met de warme knusheid van een gezellig thuis.

 

 Midden tussen de weelderige groene weilanden ligt deze statige woonboerderij, stap binnen en ervaar zelf de ruimte en de rust die deze woning biedt. Naast de drie ruime slaapkamers die in de zomer heerlijk koel blijven door de goede isolatie, ligt aangesloten aan de gang ook een moderne badkamer met ligbad waaruit je heerlijk naar buiten kan kijken.

 De kers op de taart is de riante woonkamer met geweldig grote ramen zodat ook binnen te genieten is van het prachtige weidse landschap. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, ingebouwde vaatwasser en een gezellige bar.

 

 Naast de woning bevindt zich op het perceel een grote schuur die ruimte biedt aan zeven ruime paardenstallen en voldoende opslagmogelijkheden voor hooi en stro. Op het dak van deze schuur zijn 20 zonnepanelen geplaatst, waardoor de energiekosten een stuk gunstiger uitvallen.

 Vanuit deze schuur loop je met je paard makkelijk naar buiten richting de 20x60 rijbak, deze is voorzien van houten omheining en geel zand. Ook vind je hier voldoende weiland om je paarden het hele jaar buiten te kunnen laten lopen.

 

 Het laatste gebouw op het perceel is een ruime carport, die ruimte biedt aan het parkeren van drie auto’s. Naast de parkeerplekken is nog een berging ingericht die voorzien is van een goed slot, waardoor (tuin)gereedschap en fietsen achter slot en grendel opgeborgen kunnen worden.

 

 Achter het huis bevindt zich een heerlijk terras op het zuiden, waar je in de zomer de hele dag kunt genieten van zon en alle privacy die je je kunt wensen. Dit is ook de perfecte ruimte voor een barbecue met vrienden, of om in de winter een vuurkorf neer te zetten en te genieten van de prachtige sterrenhemel.

 

 Mocht je liever op de golfbaan staan dan op een paard stappen is dat ook geen probleem, de prachtige Sallandsche Golfclub ‘de Hoek’ in Diepenveen bereik je in 10 minuten met de auto.

 Daarnaast is het gezellige stadscentrum van Deventer te bereiken in 15 minuten en ben je met 30 minuten in Zwolle.

 Dus, als je droomt van een leven op het rustige platteland, met een ligging nabij de gezellige Hanzesteden Deventer en Zwolle, dan wacht deze fraaie woonboerderij op jou! Welkom thuis.

 

 Heeten is een dorp in de gemeente Raalte (provincie Overijssel) en telt 3.670 inwoners. Het dorp ligt in de streek Salland, tussen Deventer en Raalte, minder dan tien kilometer van de Holterberg vandaan.

 

 Raalte biedt de voornaamste voorzieningen van scholen, winkels , medisch centra en vele sportmogelijkheden.

 

 

 Bijzonderheden:

 * bouwjaar 1915, gerenoveerd 2007, 

 * woonoppervlakte 170 m², 

 * perceeloppervlakte 10.059 m², 

 * buitenschilderwerk 2023, 

 * cv-ketel Nefit Ecoline HR (2006), 

 * rietenkap vernieuwd in 2007, 

 * 8 paardenstallen en rij bak, 

 * 20 zonnepanelen, 

 * sproei-installatie, 

 * ligging nabij uitvalswegen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
170
Perceeloppervlakte
10059
Inhoud
662
Bouwjaar
1915
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
1
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Gedeeltelijk dubbel glas, Driedubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats, Garage met carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
7
Rijbaan
Buiten
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties ( 0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object