Buitenstate.nlOnze makelaars
Reggedael makelaardij & taxaties

Start je vrijblijvende waardebepaling met Reggedael makelaardij & taxaties

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving rondom Nijverdal of Hellendoorn? En overweeg je verkoop van je woonboerderij of vrijstaande woning? De Buitenstate specialisten van Reggedael makelaardij & taxaties helpen je graag. In dit gratis gesprek leggen we uit: wat onze expertise is, waarom we je beter kunnen helpen dan een makelaar zonder kennis van het buitengebied en wat een reële verkoopwaarde is.

Start je vrijblijvende waardebepaling

Reggedael makelaardij & taxaties

Nijverdal, Hellendoorn
Nijverdal

Buitenstate, liefde voor het buitenleven ❤️

Reggedael makelaardij & taxaties springt nog meer in op de behoefte van de klant. Velen zijn, mede door corona, steeds meer op zoek naar rust en ruimte. De drukte kunnen we immers altijd opzoeken. Wij hebben het geluk te kunnen makelen en wonen in een prachtige landelijke omgeving met weidse uitzichten en landerijen met meanderende rivieren zoals de Regge en de Vecht. 

Wonen in het buitengebied is voor velen een droom. De rust, de ruimte, de vele mogelijkheden,  van praktijk aan huis, mantelzorg, atelier, de dierenliefhebber tot de hobbyist die graag een grote schuur wenst. Kortom een gepassioneerde en gevarieerde groep mensen die allen houden van het buitenleven.

Reggedael makelaardij & taxaties kent dit gevoel en weet daarom als geen ander dit over te brengen, wij zijn de ontbrekende schakel tussen de verkoper van landelijke woning en de klant die op zoek is naar een woning in het buitengebied.

Juist daarom heeft Reggedael makelaardij & taxaties gekozen voor een aansluiting bij Buitenstate. Buitenstate is de grootste speler op het gebied van landelijk wonen. 

Buitenstate heeft een database met ruim 20.000 zoekers, originele marketingacties, een eigen magazine en een mooie website waarop men uitgebreid kan zoeken naar de veelal unieke woningen. Veel woningzoekenden weten Buitenstate te vinden hetgeen een absolute meerwaarde is om de juiste kandidaat voor uw woning te treffen.

Graag is Reggedael makelaardij & taxaties ook uw gids bij het begeleiden van deze woonreis of het nu een verkoop van een landelijke woning betreft of aankoopbegeleiding van een mooie vrijstaande woning die door een collega wordt aangeboden. Wij zijn er voor u, wij zijn op de hoogte van de regelgeving, bestemmingsplannen en informatieplicht, we onderhandelen, we ondersteunen, leggen uit en helpen daar waar nodig is. Uw woon- en droomreis start hier!

Reggedael makelaardij & taxaties
Bekijk ons woningaanbodBezoek onze websiteBel direct met ons
Grotestraat 11, Nijverdal
7443 BA
Nijverdal

Onze Buitenstate makelaars

Anita Leestemaker
Beëdigd NVM makelaar en registertaxateur
Kelly Wispels
Assistent makelaar

Onze Buitenstates (#)

Onlangs verkocht (#)

No items found.
No items found.

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.