Plan bezichtigingBel makelaar

Willeskop 37

Verkocht
Excellent
Montfoort
€ 1.375.000 k.k.
3459
 m²
497
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Robuuste woonboerderij met veel ruimte en kwaliteit met forse loods 308 m2! en een hooiberg met naast opslagruimte een mooi afgewerkt gastenverblijf nu te koop in de Willeskop!Een boerderij met karakter en uitstraling, hier ben je “onder de pannen”. Namelijk het voorname voorhuis is met pannen gedekt en het achterste deel heeft een compleet nieuwe rieten kap. Achter de boerderij die wat ruimte betreft al geschikt is om meervoudig te bewonen staat een grote maar ook charmante hooiberg compleet met gastenverblijf, daarachter ligt een verhard erf met aan de achterkant van het perceel een grote loods! Mogelijkheden te veel om op te noemen.Belangrijkste unieke kenmerken:

-Woonboerderij: De woonboerderij straalt karakter en warmte uit oorsprong in 1870. Een centrale gang met erg ruime kamers en hoge plafonds. De boerderij is van goede kwaliteit en staat recht in de muren. De kap onder het riet is nu een grote open ruimte met 2 dakkapellen erg geschikt om nog verder in te delen. Ook de voorzolder is nog niet echt in gebruik.-Woonoppervlakte van bijna 500 m2. Begane grond 4 slaapkamers en een riante badkamer.-Erg geschikt om met een groot gezin of met meerdere generaties te bewonen, mantel kangoeroe of allebei. Aan ruimte geen gebrek.-Hooiberg Appartement: De bijbehorende hooiberg is omgebouwd tot een sfeervol appartement. Ideaal voor gasten of als extra woonruimte.-Loods: Ruimte voor hobby's of opslag, 14m x 22m met zolder. Deze biedt tal van mogelijkheden, van opslagruimte tot werkplaats, of gedeelte / geheel verhuren.-Zonnepanelen, totaal 60 stuks! Op de loods!-Het perceel maar ook de loods heeft een woonbestemming!-Perceel van 3.459 m2 veel verharding weinig onderhoud. Ruime parkeergelegenheid.Situering :

De woning is gelegen tussen Montfoort en Oudewater aan de doorgaande weg Willeskop die parallel loopt langs de Hollandse IJssel. De plaatsen Oudewater en Montfoort zijn gezellige vestingstadjes waar nog een echte monumentale binnenstad aanwezig is met gezellige horeca, winkeltjes en een hoog voorzieningen graad betreft winkels, scholen, sport en een actief verenigingslevens.

Een ideale woning voor wie vrij en landelijk wil wonen en toch op korte afstand van de voorzieningen in Oudewater en Montfoort. De A12 en A2 liggen op 10 minuten rijafstand waardoor ook steden als Utrecht, Rotterdam en Den Haag goed te bereiken zijn.

Kenmerken

Woonoppervlakte
497
Perceeloppervlakte
3459
Inhoud
1912
Bouwjaar
Extra ruimte
25
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
7
Isolatie
Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object