Plan bezichtigingBel makelaar

Waterborgh 16

Beschikbaar
Excellent
Oisterwijk
€ 825.000 k.k.
0
 m²
155
 m²
No items found.

Object omschrijving

Deze luxe parkwoning in “Residence Waterborgh” is gelegen aan de Gemullehoekenweg en nabij riviertje de "Achterste Stroom”.

Het complex bestaat uit een appartementengebouw aan de straatzijde alsmede vier parkwoningen aan de tuinzijde. Vanaf de Gemullehoekenweg bereikt men -via de oprijlaan- de parkwoningen en de hellingbaan naar de parkeergarage. Bij het complex is een, onder architectuur aangelegde, tuin met hagen, borders en gazons.



Wonen op één van de mooiste plekken van Oisterwijk nabij de prachtige natuur met bossen en vennen. Het gezellige en bourgondische centrum van Oisterwijk met diverse winkels, speciaalzaken, restaurants en terrassen is op korte afstand gelegen, alsmede voorzieningen als sport en recreatie.

De uitvalswegen naar Tilburg, ’s-Hertogenbosch (N65) en Eindhoven (A58) zijn eenvoudig te bereiken.



ALGEMENE INFORMATIE

> Deze parkwoning heeft een moderne uitstraling en is gelegen op een mooie locatie met een privacybiedend terras gesitueerd op het zuiden,

> Deze woning heeft twee woonlagen met 2 slaapkamers (3 mogelijk!) en de badkamer op de verdieping,

> Er zijn twee parkeerplaatsen en een berging in het souterrain, het souterrain is met een lift toegankelijk,

> Graag nodigen wij, op afspraak, serieuze kandidaten uit voor een bezichtiging om een persoonlijke indruk te krijgen van deze fraaie parkwoning! Het schilderwerk exterieur dateert van 2020.



Bouwjaar: 2003

Inhoud: ca. 507 m³

Woonoppervlakte: ca. 155 m²

Externe bergruimte: ca. 10 m²

Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 7 m²

Terrassen: ca. 88 m²

Verwarming en warmwater: middels C.V.-combiketel (Nefit)

Isolatie: vloer-, muur-, dakisolatie, dubbel glas





INDELING



Begane grond

Uitnodigende entree naar hal met garderobe, meterkast, ruime gangkast, toiletruimte en open trapopgang naar de verdieping. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset, fontein en mechanische ventilatie. Vanuit de hal toegang tot de keuken en living. De ruime, lichte living heeft een aangename lichtinval door de grote raampartijen en biedt een fraai zicht op de groene omgeving en natuur. Een schuifpui geeft toegang tot het grote, privacybiedende vlonderterras.



Vanuit de living doorgang naar de keukenruimte met een inrichting in hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur: 5-pits gaskookplaat (inclusief wokbrander) met rvs afzuigschouw, vaatwasser (2019), koelkast, oven en magnetron. Er is voldoende praktische

berg- en proviandruimte in de diverse kasten en lades, tevens is er een grote inloopkast/bijkeuken voor extra bergruimte. Openslaande deuren geven toegang tot het terras aan de voorzijde van de woning.



Verdieping

Ruime overloop met toegang tot twee slaapkamers, badkamer en een separate ruimte. Aan de voorzijde bevindt zich een deur naar een loggia. Het is eenvoudig mogelijk om nog een extra (slaap)kamer te realiseren op de verdieping.



De lichte masterbedroom met een groot dakvenster ligt aan de achterzijde van de woning, een deur geeft toegang tot de loggia met prachtig zicht op de omgeving.

Aansluitend de geheel betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad, wastafel met wandmeubel en wandcloset.

De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft een groot dakvenster.

In de separate ruimte bevinden zich de opstelling van de c.v.-ketel, de mechanische ventilatie unit en tevens de aansluitingen voor was- en droogapparatuur.



Buitenruimte

Het privacybiedende terras bij de living is op het zuiden gesitueerd en heeft borders met volwassen beplanting en hagen.

Aan de voorzijde van de parkwoning is tevens een ruim, beschut gelegen, terras, hier is ook een praktische berging aanwezig voor het stallen van fietsen etc.

Kenmerken

Woonoppervlakte
155
Perceeloppervlakte
0
Inhoud
507
Bouwjaar
2003
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (013 5210222) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object