Buitenstate.nlOnze makelaars
Lelieveld Makelaardij

Start je vrijblijvende waardebepaling met Lelieveld Makelaardij

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving in Midden-Brabant? En overweeg je verkoop van je woonboerderij of vrijstaande woning? De Buitenstate specialisten van Lelieveld Makelaardij helpen je graag. In dit gratis gesprek leggen we uit: wat onze expertise is, waarom we je beter kunnen helpen dan een makelaar zonder kennis van het buitengebied en wat een reële verkoopwaarde is.

Start je vrijblijvende waardebepaling

Lelieveld Makelaardij

Midden-Brabant
Oisterwijk
Vught

Lelieveld makelaardij, aangenaam voor burgers en buitenlui….

Lelieveld makelaardij een gerenommeerde partij op het gebied van vastgoed in al haar facetten. In een wat velen een nog moeilijke markt noemen, blijft Lelieveld groeien. Een kwestie van prestatie, presentatie en teamgeest.....

Robin Scholten, Raymond van der Heijden, Ilse Coehorst en Marjanna Vissers zijn de mensen die Lelieveld makelaardij leiden. Zo'n dertig jaar geleden begon routinier Arno Lelieveld een makelaardij in Vught, waarna in 2000 een vestiging in Oisterwijk geopend werd. Door het toenemende succes werd er besloten om eveneens een vestiging in Oirschot te openen.

Persoonlijk
De karaktervolle kantoren liggen op een markante locaties , waar ruime parkeergelegenheid is voorzien. Makelaar Raymond van der Heijden: ‚" we zijn permanent nieuwsgierig naar de zoekwensen en trachten die te matchen met onze aanbiedingen veelal gelegen op lommerrijke locaties aan de rand van de bebouwde kom, een villawijk of in het buitengebied. We presenteren ons betere aanbod, onder meer door middel van een eigen magazine, een goedbezochte internetsite, maar ook via onze aanwezigheid op diverse regionale evenementen, fairs en hippische evenementen als Indoor Brabant en alsmede door de inzet van sociale media. Dat telt voor onze trouwe schare cliënten, die ons de afgelopen dertig jaren de verkoopbemiddeling van hun bezit hebben toevertrouwd. Optimale en persoonlijke aandacht combineren met een zorgvuldige uitvoering daar komt het op aan!"

Professionals
Lelieveld makelaardij bedient grofweg het groene Middenbrabantse ofwel de Tuin van Brabant en heeft zowel met name exclusievere woningen als woonboerderijen in het buitengebied en de fraaie dorpen in de verkoop. Dorpen zijn dan ook een gewilde leef- en werkomgeving. De makelaars en taxateurs van Lelieveld zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en onder meer de kamer Landelijk vastgoed van VastgoedCert. Dit is een goede garantie voor opdrachtgevers omdat de NVM strenge opleidingseisen en duidelijke richtlijnen stelt aan haar leden. Lelieveld makelaardij begeleidt niet alleen in de aan- of verkoop van een huis, maar houdt zich eveneens bezig met taxaties, bouwontwikkeling en vastgoedadvies voor professionele en particuliere spelers. Onze activiteiten in het groene buitengebied samen met onze Buitenstate kwalificatie op het gebied van landelijk wonen vormen een vruchtbare werkbare combinatie.

Doordat Lelieveld onafhankelijk is, kunnen cliënten rekenen op een eerlijk, op maat gesneden advies. Geïnteresseerden kunnen eveneens informatie vinden op de website www.lelieveldmakelaardij.nl waar de bezoeker tevens een idee krijgt van de vele imposante aanbiedingen van mooie objecten in bijvoorbeeld Oisterwijk, Vught, Oirschot of directe omgeving waar de mensen van Lelieveld bij betrokken zijn en hun schouders onder zetten. Graag tot ziens in één van de vestigingen, op locatie, bij u thuis of op de werkvloer!

Wij zijn u graag van dienst.

Lelieveld Makelaardij
Bekijk ons woningaanbodBezoek onze websiteBel direct met ons
Stationsplein 1
5061 HG
Oisterwijk
Helvoirtseweg 183 C
5263 EC
Vught

Onze Buitenstate makelaars

Beschikbaar
Excellent
HEESWIJK-DINTHER
€ 1.095.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Helvoirt
€ 1.595.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Drunen
€ 895.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
MAREN-KESSEL
€ 1.575.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Oisterwijk
€ 1.100.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Oisterwijk
€ 795.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Udenhout
€ 1.675.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Excellent
OOST WEST EN MIDDELBEERS
€ 795.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Oirschot
€ 1.250.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
OOST WEST EN MIDDELBEERS
€ 1.100.000 k.k.

Onze Buitenstates (#)

Onlangs verkocht (#)

Schijndel
Op aanvraag
Verkocht
Haarsteeg
€ 749.000 k.k.
Verkocht
LOON OP ZAND
€ 1.695.000 k.k.
Verkocht
Best
€ 645.000 k.k.
Verkocht

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.