Plan bezichtigingBel makelaar

Voorweg 3

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Abbenbroek
€ 850.000 k.k.
7695
 m²
140
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...



Wonen in alle rust, met ruimte om je heen, de boerderijwinkel om de hoek en toch binnen 10 minuten op de A15. Weg van de stad maar zeker niet ver van voorzieningen zoals winkels, scholen en het stadshart van grotere plaatsen als Hellevoetsluis en Spijkenisse. Op een perceel van 7695 m2 (met de mogelijkheid om nog een hectare grasland bij te kopen) vindt u alle ruimte om paarden te houden, een prachtige moestuin aan te leggen of simpelweg te genieten van de vergezichten die de polder te bieden heeft.



De woonboerderij kan geschikt gemaakt worden voor dubbele bewoning zodat opa en oma ook mee kunnen verhuizen. Het huidige huis voorziet in een knusse voorkamer met houtkachel met daarnaast de eetkamer en de woonkeuken voorzien van een inbouwkeuken en achtergelegen slaapkamer. Op de begane grond is tevens de badkamer te vinden met een douche, hoekligbad en wastafelmeubel. Op de verdieping treft u nog twee slaapkamers en de cv- installatie. Vanuit de boerderij is de achtergelegen deel te bereiken waar vroeger de koeien stonden. De grote schuur die aan de woning is gebouwd dateert uit de jaren veertig en kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Door de hoge nok kan er woonruimte worden gerealiseerd, er passen met gemak een zestal ruime paardenboxen in met hooi en stro opslag en als garage zou de ruimte ook in zijn geheel niet misstaan. Aan de achterzijde is een grote roldeur met loopdeur geplaatst zodat desgewenst ook de paardentrailer of een camper/ caravan overdekt kan staan. Meer ruimte om grotere voertuigen te stallen vindt u onder de kapschuur achter het terrein. Daarnaast bevinden zich nog enkele houten opstallen op het erf en is er weiland beschikbaar.



De bestemming van het geheel is thans agrarisch. Zodoende gelden er specifieke regels voor bijvoorbeeld het aanvragen van een hypotheek en is er meer eigen vermogen nodig dan normaliter wanneer u een hypotheekaanvraag indient. Wij bieden u een gespecialiseerde hypotheekadviseur verbonden aan dit project die u graag begeleidt bij de aanvraag en al uw vragen kan beantwoorden. Wij laten u graag meer zien tijdens de bezichtigingen en maken na afloop een afspraak bij de adviseur zodat u goed geïnformeerd een en ander kunt overwegen.



Kortom, het begin van misschien wel samen met opa en oma, uw paard of juist de kinderen op één erf, vlakbij voorzieningen en in goede verbinding met de Randstad.



Dat is de Voorweg 3.



Bijzonderheden:



- Agrarische bestemming,

- Propaangastank,

- Extra grasland te koop,

- Oplevering, per direct.

Kenmerken

Woonoppervlakte
140
Perceeloppervlakte
7695
Inhoud
1840
Bouwjaar
1925
Extra ruimte
207
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object