Buitenstate.nlOnze makelaars
De Zeeuw Makelaardij
De Zeeuw Makelaardij
Zuid- Hollandse eilanden Voorne-Put
Hellevoetsluis

De Zeeuw Makelaardij is actief op de Zuid- Hollandse eilanden Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. Met een passie voor paarden en het buitenleven is Marijn de Zeeuw de aangewezen persoon om u te begeleiden bij de aan- en verkoop van uw Buitenstate.

Marijn is opgegroeid met paarden, internationaal endurance ruiter, heeft haar eigen paarden aan huis en weet als geen ander wat u als paardenliefhebber zoekt of verkoopt. Alle aandacht voor de wensen van uw gezin en viervoeters en bekend met hippische termen.
Daar waar de gewone woningmakelaar stopt ga ik graag aan de slag om uw paardenobject of landelijk gelegen woning te verkopen. Want Buitenstate begint waar de bebouwde kom eindigt.
Of u nu wilt struinen in de Voornse duinen, de vergezichten van de slikken op Goeree wilt ervaren of altijd al gedroomd heeft van wonen vlakbij het strand en ruiterpaden, wij begeleiden u graag en met passie.

De Zeeuw Makelaardij is gevestigd in Hellevoetsluis en ligt centraal in de regio. Een gedegen opleiding en lidmaatschap van de NVM bieden vertrouwen en vakkennis. De Zeeuw Makelaardij onderscheidt zich door de specialisatie in landelijke woningen, paardenobjecten en onze professionele manier van het presenteren van uw object. ,
De Zeeuw Makelaardij
Bekijk ons woningaanbodBezoek onze websiteBel direct met ons
Struytse Hoeck 1
3224 HA
Hellevoetsluis

Onze Buitenstates (#)

Onze Buitenstate makelaars

Marijn de Zeeuw
Register Makelaar & Taxateur
Wonen en paardenobjecten
NVM Vastgoedcert

Onlangs verkocht (#)

No items found.
No items found.

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.