Plan bezichtigingBel makelaar

Tiendweg 24 b

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Lopik
€ 1.475.000 k.k.
1698
 m²
309
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Prachtige moderne woning met zwembad en mantelzorgmogelijkheden in Lopik!



Stap binnen in deze prachtige vrijstaande villa, een verborgen parel op slechts een steenworp afstand van het charmante Schoonhoven.



Deze woonvilla is het toonbeeld van traditioneel vakmanschap en landelijke elegantie.



Geniet van luxe en comfort met een energiezuinig ontwerp en een A++ energielabel. Laat je bij binnenkomst verrassen door de grote en open entree, wat zorgt voor een luxe effect. Via de openslaande deuren stap je de ruime woonkamer met open keuken in en word je betoverd door het schitterende uitzicht op de polder. De bijkeuken/berging herbergt niet alleen ruimte voor opslag, maar ook de warmtepompinstallatie, waardoor deze woning niet alleen mooi is, maar ook milieuvriendelijk.



Buiten treft u de schitterend aangelegde tuin, compleet met zwembad met solardek en eigen warmtepomp. De technische installatie van het zwembad is op een unieke wijze weggewerkt in een betonnen kelder in de tuin. Door de uitgebreide installatie is het zwembad makkelijk in onderhoud. Het zwembad is rondom voorzien van een duurzame, onderhoudsvriendelijke vlonder van millboard met daarop een schitterende pergola met zonnescherm, ideaal voor de warme zomerdagen, in deze tuin is echt aan alles gedacht!



Voor de woning staat een charmante schuur die volledig geïsoleerd is en voorzien van 9 zonnepanelen. Deze schuur biedt tal van mogelijkheden, of het nu gaat om het inrichten als kantoor, atelier of extra opslagruimte.



Deze woning is niet alleen een genot voor u, maar biedt ook ruimte voor dierbaren. Met een inpandige mantelzorgwoning, bereikbaar via een eigen ingang of via een tussendeur in de berging van de hoofdwoning. Deze mantelzorgwoning kan dienen als een privéruimte voor een geliefde, bijvoorbeeld uw ouders of kind. Maar kan ook ingericht worden als kantoor aan huis of B&B.



Indeling Hoofdwoning (24b)



Begane grond:

U betreedt de woning via de statige entree, waar u verwelkomd wordt door een ruime, imposante hal met een opgang naar boven en een ruim toilet inclusief urinoir.



Via de hal loopt u door naar de levendige living die naadloos verbonden is met de open keuken. De woonkamer en de eetkeuken bieden een adembenemend uitzicht op de omliggende polder. De polderbeleving kan nog beter worden ervaren door de twee openstaande deuren open te zetten op een mooie dag.



De hal staat in verbinding met de bijkeuken/ berging. De bijkeuken heeft een deur naar buiten. De hal herbergt de efficiënte warmtepomp-installatie, waardoor comfort en duurzaamheid hand in hand gaan.



Eerste verdieping:

Boven onthult de ruime overloop toegang tot vier slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme. De complete badkamer is een oase van ontspanning, voorzien van een luxe ligbad, een aparte regendouche, een elegante wastafel en toilet.



Tweede verdieping:

De tweede verdieping, welke bereikbaar is via een vaste trap, heeft een ruime overloop met veel lichtinval. Via de overloop zijn de twee slaapkamers bereikbaar, waarin via een kiepraam veel lichtinval binnenkomt.



Mantelzorgwoning (24c)



Begane grond:

Toetreden tot de mantelzorgwoning kan via de bijkeuken/berging van de hoofdwoning of een aparte eigen ingang. Een gastvrije hal met garderobe en toilet leidt naar de lichte en luchtige woonkamer met open keuken. Een trapopgang biedt toegang tot de bovenverdieping.



Eerste verdieping:

Boven vindt u een knusse overloop die leidt naar twee comfortabele slaapkamers. De moderne badkamer is uitgerust met een verfrissende douche, een stijlvolle wastafel en een toilet.



Kortom, deze ruimte is uiterst geschikt als mantelzorgwoning, gastenverblijf of om een kind een eigen plek te kunnen geven in deze krappe woningmarkt.



Samengevat:

-Unieke woning met een zeer hoog afwerkingsniveau.

-Veel buitenbeleving op korte afstand van de voorzieningen.

-Zwembad met solardek en eigen warmtepomp in de prachtige tuin.

-Energiezuinig met een A++ energielabel.

-Inpandige mantelzorgwoning.

-Geïsoleerde schuur met zonnepanelen.

-Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

-Perceeloppervlakte van 1.698 m² en woonoppervlakte van 309 m².



De woning heeft te veel details om te beschrijven! Alleen tijdens een bezichtiging komt u erachter welke unieke details deze woning bezit.

Kortom, mis deze kans niet om te wonen op een idyllische locatie met alle moderne gemakken binnen handbereik. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging van dit prachtige huis op Tiendweg 24b/c te Lopik.

Kenmerken

Woonoppervlakte
309
Perceeloppervlakte
1698
Inhoud
1207
Bouwjaar
2019
Extra ruimte
18
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
8
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd, Hr glas
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warm water
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object