Plan bezichtigingBel makelaar

Munnikij 5

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Andijk
€ 719.000 k.k.
1907
 m²
167
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Welkom in de wereld van landelijke weelde. Plekjes als deze zijn zeldzaam maar niet onvindbaar want met veel plezier mogen wij deze ronduit fantastische woonboerderij op een geweldig prive gelegen perceel aanbieden. Het erf meet maar liefst 1.907 m² en is ingericht met de goed gesitueerde stolp, een dubbele garage, een grote schuur en een prachtige verzorgde tuin. Aan twee zijden omzoomd door water en een uitzicht waar je U tegen zegt. Ben jij er klaar voor om verliefd te worden?

 

 GASTVRIJE GENOEGENS

 Alles ademt hier dat er met liefde, aandacht, zorg maar bovenal super comfortabel is gewoond. Eenmaal binnen glijdt de dag van als vanzelf je af. Het hart van het huis is de gastvrije woonkeuken waar het lange avonden gezellig tafelen is. De royale woonkamer klopt qua formaat als een bus en is voorzien van dubbele openslaande deuren, een boerderijdeur naar de tuin, een vaste kast, een voormalige kelder en een houtkachel met schouw. Naast deze leefruimtes op de begane grond nog de hal met trapkast en garderobekast, het toilet, de trapopgang en een slaapkamer (thans in gebruik als studeerkamer). Op de verdieping een grote overloop met slaapmogelijkheid, twee prima slaapkamers, een grote badkamer en een zoldervide. Met gemak is er op de verdiepingen naar wens nog een extra (slaap)kamer te realiseren.

 

 OOGVERBLINDEND MOOI

 De gebruikte sfeervolle kleuren zijn uit vervlogen tijden en omarmen je bij thuiskomst als een warm bad. De houten vloeren en plavuizen van weleer geven karakter aan het landelijke leven want menigeen liep hier al overheen. Doorkijkjes overal voor kleine geluksmomentjes waarbij het uitzicht op de tuin en landerijen oogverblindend mooi is tijdens de zomermaanden en waar winterse uitzichten juist echt winters zijn.

 

 ROYAAL ERF

 Hier wil je zijn! Rondom de stolp is het heerlijk vertoeven want er zijn meerdere zitjes en terrassen en met het gezin of vrienden is dit een erf waar je optimaal kunt ontspannen naast de daagse hectiek. De tuin is lommerrijk en biedt een prachtige bloementuin, een riant gazon, een kippenverblijf en een moestuin. Praktisch zijn natuurlijk de grote schuur (46 m²) nabij de boerderij en de dubbele garage (44 m²) aan het begin van het erf.

 

 BELEEF DE OMGEVING

 De Munnikij is een idyllisch zijstraatje van de Molenweg en aan het einde ligt een beetje verscholen aan de rechterkant deze prachtige plek. Met de auto goed bereikbaar en hemelsbreed gezien ligt het precies tussen het centrum van Andijk en het naast gelegen Wervershoof. En heb je op de dronefoto’s het IJsselmeer gezien? Misschien heb je zelf een boot(je)? Met de jachthavens en recreatiegebied de Vooroever op loopafstand liggen heerlijke dagen aan of op het water te wachten. Voorzieningen zijn er genoeg in de omgeving en West-Friesland biedt voldoende (cultureel) vertier om de gezelligheid van het leven op te zoeken.

 

 KENMERKEN

 - Bouwperiode 1901, gerenoveerd in de jaren ‘90

 - Perceeloppervlakte 1.907 m²

 - Woonoppervlakte 166 m²

 - Inhoud 614 m³

 - Externe bergruimte (schuur en garage) 91 m²

 - Goed formaat stolp

 - Energielabel C

 - Eigenlijk is hier maar één juist advies: KOM KIJKEN EN ERVAREN

 

 We nemen graag de tijd om je uitgebreid rond te leiden.

Kenmerken

Woonoppervlakte
167
Perceeloppervlakte
1907
Inhoud
614
Bouwjaar
1901
Extra ruimte
14
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object