Plan bezichtigingBel makelaar

Eemster 87

Verkocht
Excellent
Dwingeloo
€ 895.000 k.k.
4425
 m²
244
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

U wilt buiten wonen en veel ruimte, maar geen riet gedekte woonboerderij?!



Op een mooie locatie in het rustieke buitengebied van Dwingeloo, aan een rustige plattelandsweg in het buurtschap Eemster, staat deze echt heel ruim bemeten, onderhoudsvriendelijke, VRIJSTAANDE WONING (bouwjaar 2004) met een inhoud van ruim 1000 m³. Op de royale kavel van ca. 4425 m² is een heerlijk ruime tuin met boomgaard, dierenweide e.d.



Er zijn ruime mogelijkheden voor het houden van dieren en allerlei andere hobby’s.

Naast de extra brede, inpandige garage van maar liefst 36 m² staat op het perceel namelijk ook een nieuwe, vrijstaande schuur van maar liefst ca. 70 m². De schuur is voorzien van een betonvloer, elektra en eigen bron. Rondom de schuur ligt een grindkoffer met drainage.



De woning geeft door de riante kavel en het weidse uitzicht aan de achterzijde echt een plattelandsbeleving. Vanaf 2020 is de woning flink verbouwd. De woning is namelijk voorzien van nieuw sanitair, nieuwe keukeninrichting, nieuwe C.V.-ketel met vloerverwarming (deels) en nieuwe radiatoren, stalen binnendeuren, PVC-vloeren, 16 zonnepanelen. Verder is er buiten ook veel werk verzet met o.a. nieuwe tuinaanleg, plaatsen van een houthok en tuinberging en het realiseren van een vrijstaande schuur.



De tuin wordt omgeven door een boswal, er zijn meerdere openingen om een ruimtelijk gevoel en vrij uitzicht te creëren…. De riante tuin biedt voldoende mogelijkheden voor o.a. het houden van kleinvee, tuinkas en moestuin. De tuin is een heerlijke plek voor ontspanning, tuinieren of gewoon om te genieten van de frisse lucht en rust.



Het brinkdorp Dwingeloo met voorzieningen zoals supermarkten (AH en Aldi), verschillende winkeltjes en horecagelegenheden op ca. 3 kilometer is uitstekend te bereiken. Het Drentse brinkdorp heeft daarnaast een cultureel centrum, een Brede school, bibliotheek, kinderopvang, gezondheidscentrum, Beleefpark (o.a. openlucht zwembad), campings en een actief sport- en verenigingsleven.



Het gezellige buurtschap Eemster ligt op fietsafstand van Nationale parken zoals het Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold en het Holtingerveld. Door de goede verbindingen liggen alle 3 noordelijke provinciehoofdsteden op minder dan 45 autominuten.



Wacht niet langer en maak van dit huis jouw nieuwe thuis. Voor een bezichtiging of meer informatie, neem gerust contact op met ons.



Indeling:



Begane grond:

Ruime entree v.v. garderobe, vernieuwde meterkast en vernieuwd toilet. Tuingerichte, ruim bemeten woonkamer met veel privacy en een aantrekkelijk vrij uitzicht. De woonkamer is voorzien van een moderne PVC-vloer. Direct aan de woonkamer grenst de dichte keuken. De keuken is voorzien van een luxe, moderne keukeninrichting met inbouwapparatuur als inductiekookplaat, afzuigschouw, Quooker, vaatwasser, koelkast, oven, combimagnetron. Echt een compleet geheel dus en met openslaande tuindeuren naar het overdekte terras. De bijkeuken zorgt voor extra provisieruimte, witgoed-aansluitingen en C.V.-installatie.



1e verdieping:

Overloop. Drie slaapkamers van respectievelijk ca. 24 m², ca. 15 m² en ca. 13 m². Twee slaapkamers hebben zelfs een eigen balkon. De grootste slaapkamer heeft naast een balkon ook nog een walkin-closet. Comfortabele, nieuwe badkamer v.v. inloopdouche, badmeubel, toilet, dakraam en designradiator. Vanaf de overloop is er toegang tot een extra berging (ca. 14 m²). De ruimte is zodanig groot dat hier zelfs nog een extra kamer is te realiseren.



2e verdieping:

De tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Op deze verdieping zijn naast een overloop nog twee ruime zolderkamers van respectievelijk ca 18 m² en ca. 10 m². De kamers zijn voorzien van nieuwe dakramen (veel lichtinval) en centrale verwarming.



Algemeen:

Bouwjaar: 2004,

Kaveloppervlakte ca. 4425 m²,

Woonoppervlakte ca. 245 m², overige inpandige ruimte ca. 36 m², gebouw gebonden buitenruimte ca. 15 m², externe buitenruimte ca. 80 m², inhoud ca. 1038 m³,

Bouwaard: de buitengevels zijn opgetrokken in spouw metselwerk. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof. De gehele woning is voorzien van isolerende beglazing. De vloeren zijn uitgevoerd in beton. Het dak bestaat uit isolerende dakplaten met pannen.

De woning is geïsoleerd, energielabel A.

Verwarming en warmwatervoorziening door middel van CV-ketel, Intergas HR, bouwjaar 2022.

Kenmerken

Woonoppervlakte
244
Perceeloppervlakte
4425
Inhoud
1038
Bouwjaar
2004
Extra ruimte
36
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object