Plan bezichtigingBel makelaar

Binnenwei 67

Verkocht
Excellent
Hemrik
€ 489.500 k.k.
6700
 m²
125
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Verscholen in het groen en omgeven door weilanden en bossen ligt net buiten het dorp deze woonboerderij met bijgebouwen op een perceel van 6.700 m2 grond. Dwalend door de tuin en de bijgebouwen proef je de sfeer van vroeger. Vogels zingen in de bomen en de reeën staan 's avonds tegen de bosrand.

De boerderij is in de jaren tachtig grotendeels verbouwd maar dient inmiddels op meerdere punten opnieuw gemoderniseerd te worden. Door het betrekken van de inpandige berging bij de woning kan het woonoppervlak nog aanzienlijk worden vergroot. Geen instapklare woning maar wel een begin van iets moois!Indeling:

Begane grond: Ruime hal met trapopgang, vide en een toilet met fontein, woonkamer aan de voorzijde van circa 32 m2 voorzien van een gezellige houtkachel, woonkeuken van circa 17 m2 met een degelijke maar gedateerde keukeninrichting, eenvoudige badkamer met douche en wastafel, inpandige berging van circa 40 m2 met mogelijkheden voor het vergroten van het woonoppervlak. De aangebouwde stal/berging is eveneens binnendoor bereikbaar.

Verdieping: Overloop, 4 slaapkamers en een bergzolder.

Voor de exacte indeling en afmetingen woonhuis verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze 3D rondleiding is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt namelijk op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.Naast en achter de boerderij staan diverse schuren in verschillende staat van onderhoud en naast en achter de woning ligt een perceel weiland, grenzend aan een bosperceel met de mogelijkheid voor het houden van hobby vee of paarden.Hemrik is een landelijk gelegen dorp met o.a. een basisschool, gastouderbureau, multifunctioneel centrum en openlucht natuurzwembad, ijsbaan en ‘de fraaie Witte Kerk’, een culturele ontmoetingsplaats. Hemrik is gelegen in de nabijheid van veel natuurgebieden en de Compagnonsvaart, bekend van de Turfroute. De buurdorpen Gorredijk en Beetsterzwaag vormen een prima aanvulling voor wat betreft het voorzieningenniveau. Hemrik wordt omringd door bijzonder fraaie natuurgebieden zoals de uitgestrekte bossen rondom Beetsterzwaag, Olterterp, Wijnjewoude en Bakkeveen. Ook de golfbaan van Beetsterzwaag is nabij. Een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe.Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken? Neem dan uw eigen NVM makelaar mee!Bijzonderheden:•    Centrale verwarming d.m.v. CV (Burnham 1980)

•    Warm water door middel van een huurgeiser

•    Veel schuurruimte

•    Tuin met fruitbomen, bloemperken en zitjes

•    Aantrekkelijke, bosrijke woonomgeving

•    Wandelen vanuit huis

•    De boerderij en schuren zijn toe aan modernisering

•    Bestemming is deels "Wonen" en voor de achterste circa 3.000 m2 "Agrarisch"

•    Voor het deel met de bestemming "Agrarisch" betaalt u 10,4% overdrachtsbelasting

Kenmerken

Woonoppervlakte
125
Perceeloppervlakte
6700
Inhoud
650
Bouwjaar
1897
Extra ruimte
52
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Geiser huur
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object