Buitenstate.nlOnze makelaars
Makelaardij Sierd Moll

Start je vrijblijvende waardebepaling met Makelaardij Sierd Moll

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving in Friesland? En overweeg je verkoop van je woonboerderij of vrijstaande woning? De Buitenstate specialisten van Makelaardij Sierd Moll helpen je graag. In dit gratis gesprek leggen we uit: wat onze expertise is, waarom we je beter kunnen helpen dan een makelaar zonder kennis van het buitengebied en wat een reële verkoopwaarde is.

Start je vrijblijvende waardebepaling

Makelaardij Sierd Moll

Friesland, Opsterland
Gorredijk

Ons kantoor heeft sinds de start in 2001 heel veel ervaring in de aan- en verkoop van landelijk onroerend goed. In dit segment voelen wij ons als een vis in het water!

Dat is ook logisch, want ons kantoor is gelegen in een prachtig landelijk gebied, met vele unieke plekjes en bijzondere woningen. Opsterland is een gemeente met veel weilanden, natuurgebieden, heidevelden (Lippenhuizen e.o.) en bossen (Beetsterzwaag e.o.). We zijn dan ook erg trots op onze aansluiting bij de specialisten voor landelijk wonen: Buitenstate.

Via Buitenstate is een groot netwerk van landelijk wonen makelaars voor ons en onze opdrachtgevers bereikbaar. Met de ervaringen die we onderling uitwisselen versterken we elkaar. Daar hebben onze klanten baat bij. Wij werken altijd vanuit de filosofie dat de belangen van onze opdrachtgevers voorop staan. Daarbij hoort ook een professionele presentatie en een zo groot mogelijk bereik van zoekers van landelijk wonen. Dat bereiken wij (en u) via Buitenstate.

Onze Buitenstate makelaars

Jeannette Schram-Moll
NVM makelaar
Wonen
Sierd Moll
NVM makelaar
Wonen
Maarten Uithol
NVM Makelaar
Wonen
Beschikbaar
Excellent
Oldeberkoop
€ 647.500 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Hoornsterzwaag
€ 409.500 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Lippenhuizen
€ 925.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Nijeberkoop
€ 199.500 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Nijeberkoop
€ 199.500 k.k.

Onze Buitenstates (#)

Onlangs verkocht (#)

No items found.
No items found.

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.