Plan bezichtigingBel makelaar

De Leijen 59

Verkocht
Excellent
Gorredijk
€ 275.000 k.k.
1266
 m²
69
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een uitdaging voor de handige koper op een prachtig plekje! Op een kavel van ca. 1330 m2 staat deze zeer eenvoudige vrijstaande woning.Verbouw/renovatie is noodzakelijk! Of liever nieuwbouw? Misschien is een combinatie van die twee wel ideaal. Aan u de keus! Er is al een tekening ter inspiratie aanwezig. Punt van aandacht: als u kiest voor verbouw/renovatie is een volledige financiering NIET haalbaar. Inbreng van extra eigen middelen is dan nodig. Informeer eerst bij uw hypotheekadviseur naar de mogelijkheden.Hoewel het perceel en de woning prima rechtstreeks vanaf de openbare weg bereikbaar is geven we de koper de kans om de kavel maximaal voor bewoning te gebruiken door een recht van weg aan te bieden over het aangrenzende pad. Dit is geen verplichting.De Leijen is van oudsher één van de meest gewilde straten van Gorredijk, zeker sinds het autoluw is. Sinds enkele jaren is de Leijen alleen voor fietsers en wandelaars een doorgaande weg. Verder wordt de weg vrijwel alleen gebruikt voor bestemmingsverkeer. Op de fiets ben je in een paar minuten in het dorp. Dus wel de voordelen van de voorzieningen van Gorredijk, maar ook de rust van het buiten wonen.Indeling en afmetingen: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden en de foto’s. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam alle foto's eerst goed te beoordelen, het filmpje te bekijken en een keer op de locatie te kijken.Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken? Neem dan uw eigen NVM makelaar mee!Bijzonderheden:

• Eenvoudige keuken en sanitaire voorzieningen

• Elektrisch: 4 groepen

• Verwarming d.m.v. gaskachels

• Warm water d.m.v. geiser

• Onder voorbehoud van verkrijgen kapvergunning boom op de oprit

• De ouderdomsclausule en de niet-zelf-bewoningsclausule zijn van toepassing* recht van weg: dat wil zeggen uitsluiten om het eigen erf te bereiken en de openbare weg te bereiken. Blokkeren/parkeren op het pad is niet toegestaan. In de akte wordt vastgelegd dat dit recht loopt over een pad welke gebruikt wordt door landbouwvoertuigen. Mocht de koper van nummer 59 het betreffende deel willen verharden dan is dat toegestaan (voor eigen rekening) maar het risico dat dit kapot gereden wordt ligt dan ook bij nummer 59.

Kenmerken

Woonoppervlakte
69
Perceeloppervlakte
1266
Inhoud
230
Bouwjaar
1933
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Garage mogelijk
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
1000
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object