Plan bezichtigingBel makelaar

Butewei 20

Beschikbaar
Excellent
Lippenhuizen
€ 2.250.000 k.k.
5995
 m²
435
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Voor de liefhebbers van luxe, ruimte, uitstraling én een prachtige locatie!



De straatnaam zegt het al, Bûtewei of Buitenweg. Hier woont u heerlijk buiten, maar zeker niet afgelegen. Tussen Lippenhuizen en Beetsterzwaag treft u op een fantastische landelijk gelegen locatie deze twee landgoed waardige villa's. De villa's zijn onder architectuur gebouwd samen met een zeer ruime berging en tuinschuur. Waar je ook kijkt, rondom is sprake van een heerlijk weids uitzicht. Door de prachtige grote raampartijen is het uitzicht vanuit de woning(en) net zo vrij als vanuit de eveneens onder architectuur aangelegde tuin.



De eerste villa (gastenverblijf) is perfect afgewerkt en geheel instap klaar. De tweede grotere villa (hoofdgebouw) is aan de buitenkant al prachtig afgewerkt en wordt casco opgeleverd. Deze kun je dus nog geheel naar eigen smaak afwerken en geheel je eigen droomwoning van maken! De getoonde afbeeldingen van de binnenkant van deze villa geven een impressie van hoe het eindresultaat er uit zou kunnen zien en zijn uitsluitend bedoeld ter inspiratie.



Bijkomend voordeel: doordat de Butewei iets verderop overgaat in een zandweg is dit deel autoluw te noemen en daardoor heerlijk rustig. Die zandweg geeft toegang tot de heide van Lippenhuizen en de bossen van Beetsterzwaag. De woningen zijn gelegen nabij de doorgaande weg tussen Gorredijk en Beetsterzwaag. Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de Turfroute) en heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, modeplein, museum, theater, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen, inclusief voortgezet. De natuurgebieden van Lippenhuizen, Beetsterzwaag en Hemrik zijn dichtbij op loop- en fietsafstand. Beetsterzwaag is met name bekend van het historische centrum met monumentale panden, de golfbaan en diverse restaurants. De A7 (Groningen en Heerenveen) is op circa 7 minuten gelegen, maar wel buiten gehoorafstand. In Lippenhuizen zelf vind je o.a. een basisschool, dorpshuis en (sport)verenigingen.



INDELING



Villa 1 (bijgebouw/gastenverblijf):

Je stapt de woning binnen in een lichte hal met een garderobe, het toilet met fontein, de trapopgang naar de eerste verdieping, de trap naar het souterrain en je krijg toegang tot een zeer ruime luxe ruimte. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkeuken. Zodra je hier binnenstapt zul je als eerst betoverd worden door de glazen minimalistische schuifpui tot het plafond met een prachtig weids uitzicht.



De keuken is ingericht met een keukenmeubel aan de wand en een horeca keukeneiland. De keuken beschikt over een kookplaat, grillplaat, afzuigkap, oven, Quooker, pastacooker, vries-koel lades , friteuse, koelkast, vaatwasser en genoeg opbergruimte. Tegen het keukeneiland aan is er ruimte voor een grote eettafel, zodat er gegeten kan worden tijdens het live-koken aan het eiland.



Op de eerste verdieping vind je een prachtig grote slaapkamer met uitgebreide badkamer. Ook is er nog een kantoor gerealiseerd op de vide, waardoor je ook vanaf kantoor een prachtig uitzicht hebt over de benedenverdieping en de tuin.



De slaapkamer is prachtig licht en zeer ruim. Vanaf het slaapgedeelte loop je zo de open badkamer in. De badkamer is uitgerust met een luxe inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel, tweede toilet met bidet en nog een handige opbergkast. Toe aan nog meer ontspanning? Vanuit de keuken op de begane grond krijg je nog toegang tot de sauna, waar je om de hoek ook nog een douche vindt en een wellness gevoel ervaart. Dit is de perfecte woning om helemaal tot rust te komen en ultiem te kunnen genieten!



De woning kan rondom worden aangelicht waarbij het terrasvloer tevens verwarmd kan worden.



Villa 2: (hoofdwoning):

Eveneens prachtig gebouwd onder architectuur maar moet aan de binnenkant nog afgewerkt worden. Dit geeft je de kans om geheel je eigen droomwoning te realiseren. Overal zijn prachtig grote ramen en open ruimtes gerealiseerd. Dit zorgt ervoor dat er overal een heerlijke lichtinval is en je overal van het weidse uitzicht kunt laten genieten.



De woning heeft een grote woonkamer, open woonkeuken en de badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping is er ruimte voor 3 slaapkamers, 2 walk-in closets, badkamer en veel beschikbare opbergruimte. De mogelijkheden zijn groots, er is genoeg ruimte om je droomwoning te realiseren.



De tuin

Het erf rondom om de woningen is onder architectuur aangelegd en bestaat uit verschillende mooie plantenbakken, borders, fruitboomgaard, een groot gazon en een centrale oprit. Tevens is een centraal bewateringssysteem aangelegd, wat het onderhoud van de gehele tuin een stuk makkelijker maakt. Bij elke woning zijn er verschillende terrassen gecreëerd welke tevens aangelicht kunnen worden zodat je heerlijk buiten kunt zitten en ook van de zon en zomerse avonden kunt genieten. Ook is er een ruimte gecreëerd rondom de vuurschaal waarbij je buiten heerlijk kunt koken.



Tevens is er een ruime aparte stenen berging en een tuinschuur. Hier kun je al je tuingereedschap netjes neerzetten. Ook is hier onder het afdak een opslag voor diversen gemaakt en vind je hier de installaties voor de woningen.



Goed om te weten:

• voor dit pand is een eigen website met uitgebreidere presentatie en documentatie beschikbaar: www punt butewei20 punt 

  nl

• zonne-energie via smart solar flower in de tuin en via zonnepanelen op ieder dak

• warm water via warmtepomp in combinatie met heat-pipes en PV panelen

• de vloer voor het bijgebouw doet tevens dienst als warmte opslag

• waterontharder

• woningen en berging zijn allen voorzien van verwarming als wel mechanische ventilatie

• airconditioning is geheel geïntegreerd in bijgebouw en aanwezig voor hoofdgebouw

• prachtig ruimtelijk uitzicht waar je ook kijkt

• tuin is prachtig aangelegd als wel prachtig onderhouden

• 2 complete woningen op het perceel, waarvan 1 woning casco (om je eigen droomwoning te realiseren)

• bijgebouw geheel energie neutraal middels warmtepomp

• hoofdgebouw bronnen voor aardwarmte warmtepomp reeds aangelegd

• woningen en berging kunnen allen aangelicht worden

Kenmerken

Woonoppervlakte
435
Perceeloppervlakte
5995
Inhoud
1948
Bouwjaar
Extra ruimte
90
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp
Warm water
Cv ketel, Centrale voorziening, Zonneboiler, Elektrische boiler eigendom
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object