Plan bezichtigingBel makelaar

Binnenwei 27

Verkocht
Excellent
Siegerswoude
€ 795.000 k.k.
4745
 m²
225
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op circa 100 meter van de openbare weg, verscholen in het groen en omgeven door een onder architectuur aangelegde tuin ligt op een schitterende landelijke locatie dit rietgedekte landhuis. Het huis is gebouwd in 1987, in 2004 grondig verbouwd en nadien goed onderhouden. Het perceel is bijna een halve hectare groot en biedt o.a. ruimte aan een grote vijver, terrassen, heggen, fruitbomen, borders, een dierenverblijf, houtopslag en een gazon. Een stenen bijgebouw omvat een dubbele garage, berging en een riante bergzolder. U kunt hier iedere dag genieten van ruimte, rust en een schitterend landelijk uitzicht.



De woning staat in het buitengebied van Siegerswoude, een klein dorpje zonder eigen voorzieningen. De nabijgelegen dorpen Bakkeveen en Ureterp hebben wel alle voorzieningen waaronder een supermarkt, lagere scholen, winkels, horeca, sport (verenigingen), zwembad (Bakkeveen) en een huisarts. De omgeving is landelijk met de bossen en heidegebieden van Bakkeveen op loopafstand. In de Slotplaats te Bakkeveen zit een goed restaurant voor lunch en diner en de golfbaan van Beetsterzwaag ligt op circa 15 minuten rijden. Binnen enkele autominuten, maar buiten gehoorsafstand zit u op de A7 richting Groningen of de randstad.



Indeling:

Begane grond: Ruime entree met garderobe en toilet, riante woonkamer met haardpartij, vide en leistenen vloer, aansluitend een halfopen ruimte geschikt als studie/werkhoek of bibliotheek. In het voorhuis vindt u een gezellige woonkeuken met luxe Siematic keukeninrichting voorzien van inbouwapparatuur en een provisiekast met toegang tot de cv-ruimte. Aan de achterzijde is een ruime slaapkamer van circa 18 m2 met toegang tot de kleedruimte met sauna en een ruime badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, wandcloset en dubbele wastafel. Een tweede slaapkamer wordt thans gebruikt als inloopkast en is bereikbaar via de badkamer. Vanuit de entree is er toegang tot een ruime bijkeuken met deur naar de tuin.



Verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers en een tweede badkamer voorzien van een wandcloset, douche en wastafel.



Zolder: Bereikbaar via een vlizotrap, bergruimte.



Voor een nog beter idee van de indeling: Hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.



Wilt u na deze virtuele tour de woning in het echt bekijken? Neem dan contact op en neem desgewenst uw eigen NVM Makelaar mee.



Bijzonderheden:

• Schitterende landelijke locatie, maar niet afgelegen

• Riant perceel

• Onder architectuur aangelegde tuin

• Goed onderhouden

• Elektra: ruim voldoende

• Aangesloten op het riool en glasvezelnetwerk

• Geheel gelijkvloers te bewonen

• Luxe keuken en sanitair

• In spouw gebouwd stenen bijgebouw met dubbele garage, ruime berging en zolderruimte

• Aantrekkelijke woonomgeving

• Voorzieningen in de nabijheid

• Goed bereikbaar

Kenmerken

Woonoppervlakte
225
Perceeloppervlakte
4745
Inhoud
750
Bouwjaar
1987
Extra ruimte
42
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Hete lucht verwarming
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object