Plan bezichtigingBel makelaar

Peperswijk 9

Beschikbaar
Excellent
Jubbega
€ 499.500 k.k.
13010
 m²
102
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Waarschuwing: als u kiest voor deze plek wilt u nooit weer weg, de laatste keer dat deze woning werd verkocht was namelijk in 1960! Grote kans dat dit ook uw droomplek is. Bijzonder geschikt voor paarden liefhebbers of hobby boeren maar ook zeker voor iedereen die gewoon wil genieten van het buitenleven. Fraai gelegen in het buitengebied op een perceel van maar liefst 13.010 m². Modernisering zal wenselijk zijn voor velen maar op deze plek loont dat zeker!Indeling: entree, keuken, eetkamer, woonkamer aan de voorzijde met aangrenzende opkamer, kelder, toilet, badkamer, slaapkamer en inpandige berging/garage. Etage: overloop en 2 slaapkamers. Verder op het perceel een vrijstaande stenen schuur.

Voor een nog betere indruk van de indeling verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.De laatste bewoners hebben hier ‘een leven lang’ met heel veel plezier gewoond en van het geheel genoten. Neemt u het stokje over?Jubbega (gemeente Heerenveen) is centraal gelegen in Zuidoost Friesland tussen de plaatsen Drachten, Heerenveen en Oosterwolde. Een hele bosrijke omgeving met diverse wandel-, fiets- en ruiterpaden. Het dorp heeft veel voorzieningen (o.a. supermarkt, bibliotheek, sportaccommodaties en basisschool).We nodigen u van harte uit om de woning te bezichtigen. Neem desgewenst uw eigen NVM Makelaar mee!Bijzonderheden:

• Eenvoudige maar nette voorzieningen qua sanitair

• Keuken zonder inbouwapparatuur

• Ouderdomsclausule en niet zelf bewonersclausule zijn van toepassing

• Verwarming door middel van gaskachels

• Warm water d.m.v. geiser

• Overdracht dient plaats te vinden bij Van Dijk Notariaat te Gorredijk

• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting (m.b.t. wonen)

• Let op: overdrachtsbelasting op weiland is 10,4%

Kenmerken

Woonoppervlakte
102
Perceeloppervlakte
13010
Inhoud
485
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
30
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Garage mogelijk
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object