NL | EN

Bijzondere woning te koop: ontdek de speciale plekken

Benieuwd naar bijzondere woningen of landhuizen te koop in het buitengebied? Dankzij de meer dan 20 aangesloten NVM-makelaars kunt u rekenen op een rijk en gevarieerd aanbod, door bijna heel Nederland. Het gaat altijd om bijzondere woningen, waar u heerlijk in de natuur kunt wonen en bijvoorbeeld kunt rekenen op stallen bij de boerderij of een woning midden in het bos. 

Benieuwd naar bijzondere woningen in Nederland, om vrijstaand te wonen of om iedere dag te genieten van de prachtige natuur die we hebben? We helpen u een bijzondere woning te kopen, uiteraard precies aan de hand van uw specifieke wensen. 

Landelijke villa: midden in de natuur

Zoekt u bijvoorbeeld een landelijke villa, midden in de natuur? Het is een goed voorbeeld van de bijzondere woningen in Nederland, waarvan we er niet zoveel kennen. Geniet er iedere dag van de prachtige natuur en de heerlijk frisse lucht. Wandel door de ruime tuinen of loop zo het bos in, heel anders dan in de drukke stad waar er nooit ergens tijd voor lijkt.

De bijzondere woningen die er te koop staan zijn extra ruim, hebben stallen voor de paarden of zijn gebruikt als woonboerderij of zorgboerderij. Het zijn bijzondere huizen in het buitengebied, beschikbaar binnen ons netwerk van makelaars met meer dan 40 vestigingen door bijna heel Nederland. 

Woudhuis: het bos om u heen

Zoekt u een echt bijzondere woning? We verkopen af en toe een woudhuis, midden in het bos. Een woning als ode aan de natuur en hout als uniek materiaal om op een geweldige manier mee te werken. U kunt op die manier een bijzondere woning kopen dankzij de unieke locatie, net als op basis van de gebruikte materialen.

Bekijk de woningen die we recent hebben verkocht en ontdek op die manier hoe bijzonder sommige woningen zijn die we verkopen. 

Bijzondere woningen in Nederland

Zoekt u naar een landhuis te koop of wilt u in algemene zin graag buiten wonen? Het zijn voor ons herkenbare wensen, waarmee we u uitstekend van dienst kunnen zijn. Wij hebben de woningen waar u naar op zoek bent en weten uit eigen ervaring waarop u goed moet letten. Zoekt u een huis in landelijke stijl te koop (https://www.buitenstate.nl/huis-landelijke-stijl-te-koop/) of wilt u gewoon inspiratie opdoen met alles dat er beschikbaar is?

Bekijk het overzicht van bijzondere woningen in Nederland, waarmee we u graag helpen uw droomhuis te vinden. Op zoek naar een bijzondere woning te koop of ons de hemd van het lijf vragen?

Stuur ons een e-mail naar info@buitenstate.nl, benader een vestiging bij u in de buurt of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u!

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding