Plan bezichtigingBel makelaar

Horst 0 ong

Onder optie
Excellent
Gilze
€ 390.000 v.o.n
2400
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

2 bouwkavels voor de bouw van een vrijstaande woning gelegen nabij Horst 28 te GilzeKavel I: Vraagprijs: € 400.000,- vrij op naamKavel II: Vraagprijs: € 390.000,- vrij op naamGrootte kavels: De beide kavels hebben een grootte van circa 1.200m2 per kavel of zoveel als na kadastrale inmeting zal blijken.

Bestemming: Agrarisch, Gemeente is gevraagd medewerking te verlenen voor woonbestemming.Ligging: Buitengebied, aan rustige weg, vrij zicht over landerijen, goede bereikbaarheid van voorzieningen en uitvalswegen.Bijzonderheden:

- Het betreft hier twee Ruimte-voor-Ruimte-kavels,

- Verkoper regelt herbestemming van agrarisch naar wonen,

- Verkoper zal zorgdragen voor de afbraak van de aanwezig stal,

- Koper dient zelf de omgevingsvergunning te regelen,

- Koper kan een eigen woningontwerp realiseren.De planlocatie bestaat uit een voormalig rundveebedrijf. Momenteel bevinden zich op de planlocatie enkele bedrijfsgebouwen, zijnde een melkveestal, een opslagloods, sleufsilo’s en een bedrijfswoning. Verder liggen er landbouwgronden om de planlocatie heen.Verkoper vraagt de gemeente de planlocatie te laten herbestemmen naar een woonbestemming om twee Ruimte-voor-Ruimte-kavels te ontwikkelen op de locatie. De stal zal daarvoor worden gesloopt. Enkel de bestaande bedrijfswoning en de opslagloods worden behouden. De opslagloods zal worden behouden op grond van de sloopkwaliteitsregeling voor het handhaven van een bijgebouw bij de woning. Verder zal de bebouwingsconcentratie door de Ruimte-voor-Ruimte-kavels worden afgerond met een boerenerf.Het plangebied is gelegen in het buitengebied van de gemeente Gilze en Rijen. Op circa 390 meter ten noordoosten van de planlocatie is de bebouwde kom van Gilze gelegen. De landelijke omgeving van het plangebied kent een gemengde gebruiksstructuur waar diverse voormalige agrarische bedrijfslocaties, landbouwgronden en burgerwoningen zijn gevestigd. De agrarische functies in de omgeving zijn de laatste jaren aanzienlijk afgenomen, op diverse locaties worden voormalige agrarische bedrijfsgebouwen gebruikt ten behoeve van andere activiteiten dan agrarische activiteiten.Meer uitgebreide informatie omtrent deze bouwkavels is terug te vinden in onze brochure. Deze is opvraagbaar via ons kantoor of te downloaden via de website. Indien u interesse heeft in een van de kavels en/of u heeft nog vragen, dan vernemen wij dat graag.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
2400
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object