Plan bezichtigingBel makelaar

Statenweg 53

Beschikbaar
Excellent
Venhorst
€ 645.000 k.k.
2406
 m²
161
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In het landelijke buitengebied van Venhorst ligt deze vrijstaande woonboerderij met inpandige garage en diverse opstallen. Het perceel is maar liefst ca. 2.406 m² groot en biedt volop privacy en vrijheid, ideaal voor de liefhebber van landelijk wonen.



Locatie

Dit unieke object biedt talloze mogelijkheden voor het creëren van uw ideale woon- werk omgeving! De combinatie van het woonhuis en de bijgebouwen, allen gelegen op deze prachtige landelijke locatie in het buitengebied van Venhorst, geven u de mogelijkheid om alles op één perceel te realiseren!



De woning is gelegen aan een doorlopende weg naar Boekel – Venhorst. School, supermarkt, sportvelden, speelveld en dierenweide binnen Venhorst zijn op vijf autominuten te bereiken. Het dorp Venhorst is een landelijk gelegen en bescheiden dorp, maar komt volop tot bloei door de vele georganiseerde dorpsactiviteiten en de huidige uitbreiding van de faciliteiten in de dorpskern.



Er is een goede ontsluiting met de Provinciale weg N277, waar vanuit de grotere dorpen en steden in de omgeving te bereiken zijn. Via de dichtstbijzijnde autosnelweg A50 (Eindhoven – Nijmegen) zijn de steden Eindhoven – Den Bosch in ruim een half uur en Nijmegen is binnen het half uur rijden te bereiken.



Het royaal gelegen woonhuis heeft een woonoppervlak van circa 161 m². De inhoud van de boerderij bedraagt maar liefst 1.145 m³. De woning is traditioneel gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit een gemetselde spouwmuur.



Woning

Middels de entree aan de linkerzijde van de woning betreedt u de zeer ruime garage met bergzolder. Vanuit de garage bereikt u de bijkeuken. Deze biedt toegang tot de badkamer, toilet, wasruimte, tuinkamer en de keuken.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine, radiator en wastafel met meubel.



De leefkeuken is opgesteld in een hoekopstelling, waardoor het efficiënt en praktisch is ingericht. Er is voldoende bergruimte in de onder- en bovenkasten. De inbouwapparatuur bestaat uit onder andere een inductie kookplaat, een afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Via de royale raampartij kijkt u heerlijk uit over de tuin.



Achter aan de keuken is een tuinkamer gesitueerd. De tuinkamer is volledig af te sluiten door een schuifbare glaswand. De tuinkamer is voorzien van een mooie terrastegel, lichtkoepel, veel daglicht en prachtig uitzicht over de tuin en de achtergelegen weiden. De ruimte biedt plaats voor een riante tafel om samen met 8 tot 10 personen te tafelen/borrelen.



De woonkamer is via de keuken te bereiken. De sfeervolle woonkamer heeft een lichte ambiance dankzij de grote raampartijen. Daarnaast is de woonkamer ruim genoeg om een zit- en eetgedeelte te creëren. Of u nu wilt ontspannen op de bank of gezellig wilt dineren met vrienden en familie, er is voldoende ruimte om aan uw behoeften te voldoen. U bereikt de hal middels de woonkamer waar u de trap aantreft naar de eerste verdieping.



Verder is er een slaapkamer-/hobbykamer met inbouwkast op de begane grond aanwezig. Deze ruimte is multifunctioneel in te richten te denken aan een kantoor aan huis, speelkamer, gameroom en een chill/hobbyruimte.

Het achterhuis is momenteel in gebruik als garage. Deze multifunctionele ruimte biedt tal van mogelijkheden. De cv-installatie en de boiler zijn hier aanwezig. Verder is er nog een sauna geplaatst in deze ruimte.



Eerste verdieping:

U bereikt de verdieping middels een vaste trap in de hal. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en een vaste kast. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, strakke wandafwerking en stucwerk plafonds. Diverse dakramen voorzien de slaapkamers van voldoende lichtinval. De slaapkamers worden verwarmd middels radiatoren.



Tuin

Aan de linkerzijde van de woning is een riante oprit gesitueerd, waar u zes auto’s kunt parkeren.

De achtertuin is te bereiken middels een openslaande poort en een looppoortje. Zodra u door de poort bent is er nog ruimte voor het parkeren van 4 auto’s. Via de oprit achter de poort loop je de achtertuin in. De achtertuin biedt veel privacy. De tuin is goed onderhouden, ingericht met een terras, bestrating, een groot gazon, loods, dierenverblijf en een opslagruimte.



Bijgebouwen

De riante opslagloods heeft een totale oppervlakte van circa 75 m². Deze is nu in gebruik als feest/opslagruimte. Vanaf de oprit bereikt u middels de twee schuifdeuren de loods, de ruimte is bestraat en voorzien van krachtstroom, elektra, 4x een lichtdoorlating in het dak en een keukenblok met spoelbak. Deze ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt te denken aan een ruimte vragende hobby, opslagloods of een uit te oefenen beroep aan huis.

Aan de rechterzijde van de woning is aangrenzend een dierenweide, compleet met dierenverblijf. Hier is de grondwaterpomp gesitueerd en deze ruimte leent zich ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap.



Verder treft u nog een opslagruimte aan, ideaal voor het bergen van uw tuingereedschap. Deze opslagruimte verkeerd in minder goede staat. Koper dient hierdoor rekening te houden met renovatiekosten/sloopkosten.



Kortom, een prachtige vrijstaande woonboerderij gelegen op een landelijke locatie! Heeft deze woning uw interesse gewekt en komt u graag eens kijken, wij nodigen u graag uit om de woning te bezichtigen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
161
Perceeloppervlakte
2406
Inhoud
1145
Bouwjaar
1924
Extra ruimte
148
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object