Plan bezichtigingBel makelaar

Panoven 10

Beschikbaar
Excellent
Gennep
€ 925.000 k.k.
4560
 m²
287
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Droom je van een leven in alle rust omgeven door natuur en ruimte? Deze landelijk gelegen ruim bemeten woonboerderij in het buitengebied van Gennep biedt je precies dat en nog veel meer.

 

 In de ochtend de zon in het groen zien opkomen vanuit de woonkamer, om hem in de avond vuurrood te zien ondergaan vanuit het kantoor.

 

 Deze woonboerderij is groot en biedt vele mogelijkheden: gelijkvloers wonen voor diverse levensfases. Grote – samengestelde – gezinnen, waar iedereen zijn ‘eigen plekje kan vinden. Maar ook voor dubbele bewoning. Achter de woning is een grote ruimte die nu dienst doet als buitenkeuken en een loungegedeelte, met daarbij een overkapte carport. Deze ruimte is geschikt te maken voor aanleunwoning of Bed-and-Breakfast.

 

 Tegenwoordig is werken aan huis niet ongebruikelijk. In de woning zit momenteel een volledig ingerichte kantoorfaciliteit waar meerdere mensen kunnen werken. Eenvoudig om te bouwen tot een praktijkruimte of wat dan ook. Kortom een pand met veel mogelijkheden.

 

 En dan de rust. De omringende weilanden en de natuurgebieden "Het Reichswald" en de "Sint Jansberg" nodigen uit tot heerlijke wandelingen en fietstochten. Hier kun je echt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

 

 Het dorp Gennep ligt slechts op 2 km afstand en biedt tal van voorzieningen, waaronder een basisschool, middelbare school, diverse restaurants en winkels. Je hebt dus alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

 

 De woonboerderij heeft sfeer. Niet alleen binnen, maar ook buiten in de boomgaard met kersen, appel, pruimen en perenbomen. De notenboom wordt elk jaar een stukje groter en de platanen zorgen in de zomer voor koelte en schaduw. Vanuit vrijwel elke ruimte kijk je in het groen en je ziet in de verte de kerktoren van Ottersum.

 

 Indeling:

Begane grond: sfeervolle hal, woonkamer met een natuurstenen schouw voorzien van een gashaard, leefkeuken met een moderne complete en in lichte kleuren afgewerkte keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de provisiekelder, zitkamer/ relaxruimte met een aangrenzende werkkamer, ruime bijkeuken met een wastafel en witgoedaansluiting, toiletruimte met een vrijhangend toilet en fontein, een geheel betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche en een vaste wastafel, portaal met sauna-opstelling, kantoor-/ praktijkruimte met een entresol en eigen ingang, werkplaats, een voormalige paardenstal met 2 paardenboxen eventueel te gebruiken als garage.

1e verdieping: overloop, een in lichte kleuren afgewerkte badkamer voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel, toilet, hoekligbad en een hardstenen vloer met vloerverwarming, 3 slaapkamers waarvan één met een eigen zitgedeelte en één met een verhoogd plafond en een vaste kastenwand.



Diverse gegevens:

In de paardenstal is voor het drinkwater voor de paarden een ontvorst systeem aanwezig. 

De keukenopstelling met een natuurstenen werkblad is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 6-pits gasfornuis (2 wokbranders) en grillplaat, oven (90 cm breed), koelkast, vaatwasser en een afzuigkap. 

In de woning is een alarminstallatie aanwezig. 

De woonkamer, keuken, kantoor-/ praktijkruimte en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. 

Meerdere ruimtes zijn voorzien van een airco unit, waar men mee kan koelen en verwarmen. 

De lounge/ tv ruimte is voorzien van een houten vloer.

De woonkamer en hal zijn voorzien van een leistenen vloer. 

Er is een glasvezelaansluiting aanwezig. 

Er liggen 30 zonnepanelen op het dak van de woning, de opbrengst is ± 8800 KW per jaar. 

Het is mogelijk om de overkapping in de achtertuin te verbouwen tot aanleunwoning, B-and-B of iets anders. Elektra-, riool- en wateraansluitingen zijn aanwezig.

Het bouwjaar van de woning is 1924.

 

Kom kijken en laat u overtuigen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
287
Perceeloppervlakte
4560
Inhoud
1426
Bouwjaar
1924
Extra ruimte
122
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming geheel, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig, Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
1000
Aantal paardenboxen
2
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object