Plan bezichtigingBel makelaar

Heukelomsebaan 9

Beschikbaar
Excellent
Moergestel
Op aanvraag
64590
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

Prachtige locatie met unieke kansen in een setting die de kenmerken van een heus Landgoed heeft.

 

 Op een prachtige locatie te midden van groen en natuur bieden wij u dit bijzondere “Landgoed” aan van maar liefst zo’n 6,5 hectare. Een unieke kans voor diegene die op zoek is naar ruimte, rust en natuur in een omgeving gekenmerkt door de Oisterwijkse bossen en vennen. Kortom prachtig leven in een stukje natuurschoon in Brabant.

 U heeft daarnaast het comfort van een ligging op korte afstand van de dorpskernen van Moergestel en Oisterwijk, met een goede ontsluiting richting Eindhoven/ Eindhoven Airport, Tilburg, Den Bosch en Breda!

 

 In goed overleg met de gemeente Oisterwijk heeft de huidige eigenaar een jarenlange bestemmingsplanprocedure gevolgd om het mogelijk te maken om midden in de ecologische hoofdstructuur een landhuis te bouwen. Stelt u zich eens voor, een eigen landhuis bouwen midden in de natuur waar vindt u dat nog?!

 

 Het was geen makkelijke opgave, maar met de juiste mensen is het gelukt.

 Een belangrijk motief voor de eigenaar was, om op verantwoorde afstand van de huidige electriciteitskabels die nu bovengronds vlak bij het huidige landhuis lopen, een nieuw thuis te realiseren.

 De gemeente Oisterwijk en de Provincie zijn daar in meegegaan en vonden de argumenten belangrijk genoeg om af te wijken van de gouden regel om niet in de ecologische hoofdstructuur te bouwen.

 Het nieuwe bouwblok is zodanig gepositioneerd, dat het buiten de gevoelige zone van de 150 KV hoogspanningsleiding komt te liggen.

 Het bijzondere is nu, dat Tennet heeft besloten om het huidige, sterk verouderde, bovengrondse 150 KV net vanwege de te hoge onderhoudskosten en de beperkte capaciteit, te vervangen en op een andere locatie ondergronds opnieuw aan te leggen.

 Begin 2020 zal het 100% zeker zijn of en waar het nieuwe tracé zal worden aangelegd.

 

 U heeft de mogelijkheid om uw eigen droomhuis te realiseren, waarbij het “nieuwe” bouwblok op een centrale plek op het perceel komt te liggen. Dit biedt u prachtige vergezichten rondom op bossen en vennen, welke grotendeels in eigendom van Brabants Landschap zijn. U bent verder niet gebonden aan een architect of aannemer, zodoende kunt u in alle rust in uw eigen tempo bepalen wat u laat realiseren en door wie.

 Daar bouwen in het buitengebied wel enkele restricties kent en om u een impressie te geven van de mogelijkheden is er een haalbaarheidsstudie met de bebouwingsmogelijkheden gedaan door Paul Hooper, architect en zwager van de huidige eigenaar, samen met een creatief team van zijn bureau in Oosterhout. Dit schetsplan geeft u een inkijkje in de mogelijkheden van deze unieke locatie en een perfecte opstap om samen met de door u zelf uitgekozen architect uw droomhuis te realiseren.

 

 Neemt u de uitdaging aan om op deze unieke "Landgoed" locatie uw nieuwe thuis te ontwerpen?

 

 Via onderstaande link treft u nadere informatie inzake de bestemmingsplannen:

 

 https://oisterwijk.nl/fileadmin/files/oisterwijk/verhuizen-verbouwen/bestemmingsplannen/Ontwerpbestemmingsplan_Heukelomsebaan_9__Moergestel/Heukelomsebaan_9_-_toelichting_en_regels_ontwerpbestemmingsplan.pdf

 

 

Algemeen

- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.

- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.

- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
64590
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (013 5210222) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object