Plan bezichtigingBel makelaar

Bosbouwkamp 17

Beschikbaar
Excellent
Vledder
€ 689.000 k.k.
701
 m²
181
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Gelegen aan de rand van Vledder, met vrij uitzicht over uitgestrekte weilanden en grenzend aan het bos, staat dit prachtige, vrijstaande woonhuis, ontworpen onder architectuur. Deze woning biedt alle comfort met een royale slaap- en badkamer op de begane grond, samen met een ruime vrijstaande garage en carport. Gebouwd in 1970 op een ruim perceel van 701 m², met een tuin op het zonnige zuidwesten.

 

 Het oorspronkelijke ontwerp van de woning is doordacht en voorzien van vele architectonische details. De architect was tevens betrokken bij de uitbreiding van de woning, wat te zien is in de zorgvuldig ontworpen zichtlijnen en de overvloed aan natuurlijk licht.

 

 ZOEKT U EEN VRIJSTAANDE WONING AAN DE RAND VAN VLEDDER MET FRAAI UITZICHT EN EEN ZONNIGE TUIN? AARZEL NIET OM CONTACT OP TE NEMEN VOOR EEN AFSPRAAK!

 

 De woning ligt op een mooie, rustige en autoluwe locatie in het gezellige brinkdorp Vledder. Een dorp met veel winkels en sociale voorzieningen. De sfeervolle vestingstad Steenwijk is op ca. 8 km. gelegen en biedt een scala aan voorzieningen en een Intercity Station, welke een goede en snelle spoorverbinding met de rest van Nederland biedt. Nationaal park het “Drents Friese Wold” met prachtige wandel-, fiets- en paardrij-mogelijkheden ligt naast de deur. Derhalve een prima locatie om te wonen en/of te werken in een prachtige omgeving. Heerlijk rustig en comfortabel wonen!

 

 Indeling:

 Begane grond:

 Entree/hal, meterkast, toilet met fontein, badkamer met inloopdouche en wastafel. Ruime slaapkamer (ca. 24 m²) met kastenwand en dubbele wastafel. Royale en lichte woonkamer met open keuken (totaal ca. 61 m²), met inbouwapparatuur, de keramische kookplaat is uit 2018. De woonkamer geniet veel lichtinval en is voorzien van een open haard. Bijkeuken van ca. 6 m² met loopdeur naar de achterzijde.

 

 1e verdieping:

 Overloop met vide, CV-ruimte, tweede badkamer met douche, tweede toilet en wastafel. 3 Ruime slaapkamers van ca. 17, 15 en 15 m², allen met knieschotten en bergruimte. Vanaf de overloop is het dakterras te bereiken van ca. 6 m².

 

 Algemeen:

 Bouwjaar: 1970, 

 Kaveloppervlakte ca. 701 m², 

 Woonoppervlakte ca. 181 m², overige inpandige ruimte ca. 0 m², gebouwgebonden buitenruimte ca. 7 m², externe buitenruimte ca. 49 m², inhoud ca. 672 m³, 

 Bouwaard: de buitengevels zijn opgetrokken in metselwerk, de kozijnen zijn uitgevoerd in hout, de woning is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing en voorzien van pannendak.

 Verwarming en warmwatervoorziening door middel van hybride CV-ketel.

 

 Tuin:

 Fraaie tuin rondom met een ideale zon ligging. Op de achterkant van de kavel staat het bijgebouw (garage met zolder en overkapping) die vanaf de zijkant te benaderen is met de auto.

 

 Vrijstaande schuur met overkapping:

 Oppervlakte begane grond ca. 28 m², oppervlakte zolder ca. 21 m², 

 Bouwaard: In steen opgetrokken met houten topgevel. Voorzien van loopdeur en elektrische segmentdeur.

 

 Goed om te weten:

 - Onder architectuur gebouwd.

 - De gevels en de begane grond vloer zijn na geïsoleerd.

 - CV-ketel Intergas Extreme 36 (hybrid ready), bouwjaar 2023.

 - In de koopakte zal een niet-bewonersclausule, asbestclausule en jaren ’70 clausule worden opgenomen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
181
Perceeloppervlakte
701
Inhoud
672
Bouwjaar
1970
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object