Plan bezichtigingBel makelaar

Waterhoefstraat 8

Beschikbaar
Excellent
Moergestel
Op aanvraag
3700
 m²
390
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een oase van rust….in een prachtig, weids buitengebied gelegen op de grens van Oisterwijk en Moergestel!

Ontdek het summum van luxe in dit vrijstaande landhuis, geniet van de sereniteit van deze idyllische locatie waar u wordt omgeven door de rust en schoonheid van de natuur met uitzicht op de “Hondsberg”, het dal van riviertje de “Reusel” en de Oisterwijkse bossen en vennen. U kunt wegdromen bij de weidse vergezichten en genieten van totale privacy. Dit landhuis is ontworpen om u een harmonieus leven te bieden, waar u kunt genieten van een perfecte balans tussen binnen- en buitenruimtes. De uitvalswegen naar Tilburg, Breda, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Eindhoven airport zijn snel te bereiken.



Bouwjaar: 2007/2009

Inhoud: ca. 1.580 m³

Woonoppervlakte: ca. 390 m²

Overige inpandige ruimte: ca. 45 m²

Perceeloppervlakte: 3.700 m²

Verwarming en warm watervoorziening: warmtepomp en c.v.-ketel

Isolatie: vloer-, muur-, dakisolatie en dubbel glas

Energielabel B



ALGEMENE INFORMATIE

> Wonen op een unieke locatie midden in de natuur,

> Dit landhuis is geheel gebouwd met toepassing van hoogwaardige materialen en een luxe afwerkingsniveau,

> Kenmerkend van dit landhuis is de klassieke architectuur met eigentijdse accenten, veel lichtinval, mooie zichtlijnen en diverse openslaande tuindeuren waardoor het binnen- en buitenleven harmonieus in elkaar overvloeien,

> Het landhuis is voorzien van een warmtepomp (voor verwarming en koeling), alarminstallatie, airconditioning (masterbedroom), domoticasysteem, glasvezelaansluiting, centraal stofzuigsysteem en beregeningsinstallatie voor de tuin,

> Prachtige volwassen, privacybiedende tuin rondom met diverse terrassen en een natuurlijke vijver,

> Het landhuis staat op een perceel van 3.700 m2. Optioneel wordt -direct aangrenzend- een weiland van 4.100 m2 aangeboden geschikt voor paarden, kleinvee of tuinuitbreiding. Tevens bestaat de optie tot verdere uitbreiding van de weilanden aan de achterzijde richting de “Hondsberg”,

> Dit landhuis biedt volop mogelijkheden voor de ruimte- en rustzoeker en tuinliefhebber. U

bent, op afspraak, van harte welkom voor een bezichtiging ter plaatse!





OMSCHRIJVING

Een prominente toegangspoort leidt naar de oprijlaan van dit prachtige landhuis met een gracht en bos aan de voorzijde.



Begane grond

Uitnodigende entree via een bordestrap naar de ruime hal met garderobe, toiletruimte en toegang tot een kantoor-/studeerkamer en het souterrain. De luxe toiletruimte is voorzien van een wandcloset, waskom, fontein en een raampje.



Openslaande deuren geven toegang tot de royale living en open keuken. Grote raampartijen zorgen overal voor een aangename lichtinval. Aan de achterzijde zijn meerdere openslaande deuren naar het (zonne)terras en de tuin zodat het buitenleven altijd dichtbij is.



Het zitgedeelte is bij de sfeervolle houtgestookte haard met schouw gegroepeerd, de eethoek bevindt zich bij het open keukengedeelte en heeft maatwerk (servies)kasten, hier kunt u heerlijk eten en borrelen met familie en vrienden.



De luxe, moderne inrichting met kook-/spoeleiland is voorzien van een inductie kookplaat met wokbrander, design rvs afzuigunit, rvs spoelbak met kokend waterkraan (Quooker) en een verzonken afvalemmer in het werkblad. In de wandopstelling tevens eersteklas inbouwapparatuur (Miele): combimagnetron, bordenwarmer, oven, koelkast, koelkast met vriezer en vaatwasser. Er is voldoende praktische berg- en proviandruimte in de diverse lades en kasten.



Corridor met diverse ruimtes

Vanuit de keuken doorgang naar een corridor met glazen puien met toegang tot de veranda met buitenkeuken en houtgestookte buitenhaard, welnessruimte en technische ruimte.

De luxe welness- annex relaxruimte is uitgerust met een sauna, whirlpool, douchegedeelte en toiletruimte, er zijn openslaande deuren naar de veranda.

Verder nog een separate technische ruimte. Aan het einde van de corridor is de garage bereikbaar met capaciteit voor twee auto’s en voorzien van -elektrisch bedienbare- sectionaal deuren naar de oprijlaan. Via een vlizotrap is een praktische bergzolder bereikbaar.



Souterrain

Via de hal leidt een trap naar het souterrain met een wijnkelder en diverse multifunctionele ruimtes uitermate geschikt als hobby- of kantoorruimte. Er is een separate technische ruimte met opstelling van de warmtepomp, boiler en unit voor het stofzuigsysteem.



Eerste verdieping

Een fraaie trapopgang leidt naar de overloop met vide, op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een walk-in closet en twee badkamers.

De masterbedroom met openslaande deuren en een Frans balkon is aan de achterzijde gelegen en biedt een panoramisch zicht over de achterliggende landerijen en natuur. Aansluitend een walk-in closet met maatwerk garderobekasten en een badkamer en-suite.

De luxe badkamer heeft een lichte kleurstelling en is voorzien van een inloopdouche met regen- en handdouche, twee waskommen met wandmeubel en wandcloset.



De andere twee slaapkamers zijn beiden aan de voorzijde gelegen, één slaapkamer is thans in gebruik als laundry met aansluitingen voor was- en droogapparatuur.

De tweede badkamer op de verdieping heeft een inloopdouche, wandcloset en wastafel in wandmeubel.



Buitenleven

De prachtige, onder architectuur aangelegde, tuin rondom het landhuis heeft borders met volwassen beplanting, hagen en bomen, diverse terrassen met sierbestrating en een natuurlijke vijver met eiland en houten vlonder. Meer uit het directe zichtveld nog enkele fruitbomen, een moestuin met tuinkas voor uw eigen seizoensgebonden groenten en kruiden en een klein houten kippenhok. De tuin loopt vloeiend over in de omringende natuur met een diversiteit aan flora en fauna.

Kenmerken

Woonoppervlakte
390
Perceeloppervlakte
3700
Inhoud
1580
Bouwjaar
2009
Extra ruimte
45
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (013 5210222) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object