Plan bezichtigingBel makelaar

Zandstraat 22 a

Beschikbaar
Excellent
SINT-MICHIELSGESTEL
€ 1.249.000 k.k.
1200
 m²
381
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Welkom in de wereld van ongekende luxe en comfort, waar deze prachtige vrijstaande villa aan de Zandstraat niet zomaar een woning is, maar een ware belevenis!



Deze majestueuze familiewoning is ideaal voor de actieve levensgenieters. Deze prachtige woning is in 2006/2007 gebouwd met hoogwaardige materialen en straalt ware luxe en comfort uit. De gehele woning is strak en modern afgewerkt.



De locatie van deze woning is werkelijk uniek! Gelegen aan de rand van het dorp Den Dungen met de fantastische Molen-bakkerij gelegen op drie minuten lopen. Ook de supermarkt en het basisonderwijs zijn op loop- en fietsafstand. Een uitgebreider scala aan voorzieningen zijn gelegen in het naastgelegen dorp Sint-Michielsgestel. Hier treft u diverse supermarkten, winkels en horecagelegenheden. Naast het basisonderwijs is hier ook gymnasium Beekvloed gevestigd.



De ontsluiting is bovendien erg goed, zo is het charmante centrum van ’s-Hertogenbosch op circa 15 autominuten gelegen en tref je de op-/afrit van de A2 op circa 7 autominuten.



INDELING

Begane grond:

Bij het betreden van de villa word je begroet door een elegante overdekte entree. De centrale hal met meterkast en trapopgang biedt toegang tot het toilet, de woonkamer en de kelder.



Een riante sfeervolle woonkamer is afgewerkt met een eikenhouten vloer en voorzien van een zwart marmeren open haard. De woonkamer biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eethoek en een ruime zithoek. Door de vele raampartijen valt prettig veel daglicht de ruimte binnen en kunt u via de openslaande tuindeuren de naar het overdekte terras. De woonkamer biedt toegang tot de half open keuken.



De keuken, een ware blikvanger! Er is ruim voldoende kastruimte in het kookeiland en tegen de achterwand, met onder meer een ingebouwde koel/vriescombinatie, oven en stoomoven. De spoelbak is voorzien van een Quooker en een kraan met flexibele sproeiarm. In het kookeiland een gasstel met drie pitten, waarvan één wokbrander. Ook is er een ingebouwde teriyaki-plaat. De brede afzuigkap zorgt ervoor dat kookluchtjes geen kans krijgen. Ook de keuken is voorzien van openslaande tuindeuren.



Overigens is er nóg meer kastruimte in de naastgelegen bijkeuken, met wasmachine en droger en een eigen spoelbak. Deze ruimte is ook handig voor wie buiten bij de paarden geweest is en eerst even de handen wil wassen. Naast deze wasruimte is nog een tweede toilet.



Verdieping:

De zeer ruime overloop is strak afgewerkt met spachtelputz wanden en vloerbedekking. De overloop biedt toegang tot vier slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. Ook is het charmante balkon aan de voorzijde via de overloop te betreden.



De slaapkamers zijn bijzonder ruim van formaat en modern afgewerkt. Twee slaapkamers zijn circa 17 m² groot en een is circa 14 m² groot. De master bedroom is uniek in zijn formaat en circa 30 m² groot.



De badkamer is functioneel ingericht en voorzien van een fraai ligbad, inloopdouche en wastafel. Voor het extreem luxe sanitair verplaatsen we naar de kelderverdieping.



Kelderverdieping:

De ware schat van de woning ligt echter verborgen in de kelder. Een ‘family cave’ die de definitie van ontspanning vertaalt in zijn inrichting. Een multifunctionele ruimte voor een kantoor aan huis, hobby of doe-het-zelver en een L-vormige kamer voor feest, spel, televisie en wellness.



Direct onder de garage gelegen en bereikbaar via een tweede trap vanuit de bijkeuken is een betegelde multifunctionele ruimte. Perfect voor de serieuze doe-het-zelver maar uit uitermate geschikt om in te richten als fitnessruimte. Tevens is hier een toilet aanwezig.



Via een deur kom je in de L-vormige ‘feest-, speel-, televisie- en wellness-ruimte’. Het ene deel van de ‘L’ heeft onder meer een stoere bar met biertap, biljartruimte (met stopcontact in de vloer voor de verwarming) en een lounge-hoek waar je met een flink gezelschap samen televisie kunt kijken. Direct daarnaast ligt het wellness-gedeelte met weer een natuursteen vloer, een vier-persoons jacuzzi, een grote open douche, een authentieke met mozaïek bekleed Turks stoombad en een gezinssauna met banken op twee niveaus waar je met wel tien personen tegelijk in kunt zitten. Naast de jacuzzi is een dompelbad, geschikt om in af te koelen na het stoombad.



Kortom, deze ‘family cave’ geeft het woord ‘ontspanning’ en geheel nieuwe dimensie.



Garage:

Nog niet vermeld maar zeker de moeite waard is de inpandige garage op de begane grond. Deze is voorzien van zwarte tegels. Er zijn beugels langs de wanden voor de fietsen en daar tegenover een grote kastenwand met schuifdeuren, voor een extra opgeruimde aanblik. Vanzelfsprekend heeft de garage een elektrische roldeur met afstandsbediening.



Tuin:

Zoals gezegd is deze villa uitermate geschikt voor de actieve levensgenieter. Buiten is er veel te beleven en wordt dit paradijs compleet met een iets verhoogd verwarmd zwembad, een zonneterras en een uitgebreide speeltuin met hut, glijbaan, zandbak en schommels. De rubberen tegels zorgen voor extra veiligheid.



Kortom, een prachtige, comfortabele en unieke villa! Bent u op zoek naar een (t)huis waar u direct kunt genieten van alle ruimte en overvloed aan luxe? Maak dan snel een afspraak, onze makelaars leiden u graag rond.

Kenmerken

Woonoppervlakte
381
Perceeloppervlakte
1200
Inhoud
1485
Bouwjaar
2007
Extra ruimte
52
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Open haard, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
Aan drukke weg, In woonwijk
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object