Plan bezichtigingBel makelaar

Kleidijk 1 a

Verkocht
Excellent
Diepenheim
€ 895.000 k.k.
13280
 m²
179
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Altijd al willen wonen op een landgoed? Welkom bij dit prachtige landhuis dat de charme van het platteland combineert met moderne luxe. Een uniek vrijstaand landhuis op een idyllische locatie in het buitengebied van Diepenheim. De woning biedt rust, ruimte en een weids uitzicht over het omliggende landschap.



In de driehoek tussen Markelo, Diepenheim en Goor ligt deze, in 2022 gebouwde, landhuis op een perceel van 13.280 m2. Het perceel heeft een eigen oprijlaan en een groot bijgebouw (100 m²). De woning zelf biedt een open keuken met moderne apparatuur en een ruime woonkamer met grote raampartijen die een panoramisch uitzicht over het landschap bieden.

De schuifdeuren in de woonkamer bieden toegang tot het terras waar voldoende ruimte is voor gezellige barbeques of gewoon om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon.



Het perceel is gevestigd op het landgoed Weldam en is verbonden met het bos van Kasteel Weldam, kortom een compleet bos in je achtertuin. Activiteiten als wandelen, fietsen en paardrijden zijn in deze omgeving puur genieten. Openbaar- en voorgezet onderwijs liggen op fietsafstand eveneens als het treinstation. De A1 ligt op 5 auto minuten en plaatsen als Deventer, Enschede, Hengelo en Almelo zijn eenvoudig en snel te bereiken.



Het woonhuis kent de volgende indeling: Begane grond: entree/hal met toilet, meterkast en trapopgang, bijkeuken met toilet, tuinkamer, woonkamer met uitzicht over de landerijen en schuifpuien naar het overdekte terras, open luxe keuken met kookeiland en diverse apparatuur t.w. stoomoven, kookplaat met afzuiging, koelkast, vaatwasser en Quooker.

1e verdieping: overloop met veel lichtinval, berging, 4 slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. Vlizotrap naar de zolder



Op het erf bevindt zich nog een volledig geïsoleerd bijgebouw dat beschikt over een vlindervloer, thermopane draai/ kiep ramen, dubbele deuren en een zolderverdieping en aansluitend een carport voor 2 auto's. Nu is deze ruimte ingericht als kantoor maar door de voorbereidingen van de sanitaire voorzieningen zijn andere invullingen eenvoudig te realiseren. Het bijgebouw is voorzien van water, stroom, glasvezel, aparte groepenkast en 32 zonnepanelen met totaal van 11 kWH.



Wat verder aan deze fraaie woning kan worden opgemerkt:

- De gehele woning is voorzien van aluminium draai-/ schuifdeuren/ramen met triple glas,

- Waterontharder aanwezig,

- De woning is geheel voorzien van vloerverwarming,

- Voorzien van warmtepomp/ koeling.

- Energielabel A+++ (Beng 2),

- NEFF/Boras keukenapparatuur

- Spotjes in woonkamer, keuken, gang en bijkeuken,

- Massief eiken trap in Z-vorm naar de 1e verdieping,

- Tubespaan binnendeuren,

- Glasvezel aansluiting zowel in de woon/werk/tuin- en slaapkamer,

- De aangebouwde overkapping is voorzien van eiken gebinten en dakramen voor voldoende lichtinval,

- Koopsom opstal € 895.000,--,

- Erfpachtcanon € 10.143,-- per jaar. Erfpacht heeft o.a. als voordeel dat je over de waarde van de ondergrond geen aflossingsverplichting hebt en de canon over de grond fiscaal aftrekbaar is in tegenstelling tot een aflossingsvrije hypotheek bij een eigen grondtransactie. Hierdoor blijft de maandlast fors lager. Verder blijft ook het hypotheekbedrag lager,

- De erfpachtovereenkomst zal voldoen aan een notariële opinie. Hierin zijn de rechten van de erfpachter duidelijk gekaderd en voldoen aan de eisen van in Nederland erkende geldverstrekkers,

- De erfpacht is uitgeven voor 30 jaar per 15 oktober 2021 met een recht op verlenging van 25 jaar.



Bij deze woning is een meetcertificaat volgens de branche brede meetinstructie aanwezig voor de berekening van de vierkante meters en kubieke meters. Met dit certificaat heeft u de garantie dat de meters berekend zijn volgens de opgestelde richtlijnen van de brancheverenigingen. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Woonoppervlakte
179
Perceeloppervlakte
13280
Inhoud
693
Bouwjaar
2022
Extra ruimte
17
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Carport
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs (0547-272547) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object