Buitenstate.nlOnze makelaars
Euverman & Nuyts / Berends-Naafs

Start je vrijblijvende waardebepaling met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving in Twente? En overweeg je verkoop van je woonboerderij of vrijstaande woning? De Buitenstate specialisten van Euverman & Nuyts / Berends-Naafs helpen je graag. In dit gratis gesprek leggen we uit: wat onze expertise is, waarom we je beter kunnen helpen dan een makelaar zonder kennis van het buitengebied en wat een reële verkoopwaarde is.

Start je vrijblijvende waardebepaling

Euverman & Nuyts / Berends-Naafs

Twente
Borne
Haaksbergen
Goor
Hengelo
Enschede

Sinds 2017 zijn de NVM kantoren Euverman & Nuyts en Berends-Naafs, makelaars in Twente, lid van samenwerkingsverband Buitenstate. Meestal worden worden kantoren lid om de productie in het buitengebied te verhogen. Maar Jeroen Nuyts, makelaar-directeur van Euverman & Nuyts Makelaars in Enschede, wordt lid omdat de productie al ís gestegen.

‘Er zijn steeds meer geïnteresseerden voor woonboerderijen, aansluiting bij Buitenstate zal zeker onderscheidend  zijn.’

Recente ontwikkelingen laten een duidelijke trend zien: de trek vanuit de Randstad naar het platteland. De toegenomen animo voor woonboerderijen. En de woningmarkt in het buitengebied die steeds verder aantrekt. Dat merken makelaars in geheel Nederland. Dus ook in Twente. Euverman & Nuyts behoort tot de Top Drie als het gaat om grote makelaarskantoren in Twente. Euverman & Nuyts heeft vestigingen in Hengelo, Borne, Haaksbergen en Enschede. Berends-Naafs is een honderd procent dochter gevestigd in Goor en sinds een halve eeuw een begrip in de regio, met name als het gaat om landelijk en agrarisch vastgoed.

Riante ruimte in het buitengebied

‘Het is eigenlijk door dochter Berends-Naafs gekomen dat we lid zijn geworden van Buitenstate, ‘ legt Jeroen Nuyts uit, die al sinds begin jaren negentig werkzaam is in de makelaardij. ‘Vooral Berends-Naafs ziet het aantal zoekers naar een woonboerderij enorm toenemen, terwijl het aanbod al licht daalt. Die kopers kunnen mensen uit het Westen zijn, want je ziet een duidelijke stroom van Randstedelingen die naar deze regio verhuizen. Of het zijn mensen uit de omgeving. En ook zijn het wel ondernemers die plannen hebben met de ruimte. Die is hier, zowel binnen als buiten de boerderij nog meer dan riant.’

Euverman & Nuyts / Berends-Naafs
Bekijk ons woningaanbodBezoek onze websiteBel direct met ons
Grotestraat 144
7622 GP
Borne
Spoorstraat 77
7481 HX
Haaksbergen
Grotestraat 19
7471 BK
Goor
Bornsestraat 5
7556 BA
Hengelo
Hengelosestraat 28
7514 AH
Enschede

Onze Buitenstate makelaars

Onze Buitenstates (#)

Onlangs verkocht (#)

Borne
€ 900.000 k.k.
Verkocht

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.