Plan bezichtigingBel makelaar

Diepenheimsestraat 58

Beschikbaar
Excellent
Hengevelde
€ 689.000 k.k.
12500
 m²
110
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wonen op een ultiem Twents authentiek erf met een fenomenaal uitzicht over het Twentse coulisse landschap?Dat kan op deze prachtige locatie in Hengevelde. Deze boerderij uit 1912 met bijgebouwen en erf is namelijk op zoek naar zijn nieuwe eigenaar. Bent u iemand die graag iedere dag dit sfeervolle erf op rijdt en iedere dag wil genieten van het Twentse landschap vanuit een authentieke boerderij? De boerderij zelf biedt vele mogelijkheden, waar de nieuwe eigenaar naar hartenlust plannen kan smeden om deze naar wens de moderniseren. Datgeen wat niet aan de boerderij toegevoegd hoeft te worden is karakter. Vele details zijn bewaard gebleven, waardoor hier het verleden en de toekomst elkaar kunnen gaan ontmoeten.Naast de boerderij zelf zijn er op het erf diverse bijgebouwen aanwezig, allen gesitueerd rondom het centrale erf. De bijgebouwen bieden volop mogelijkheden voor diverse hobby's en gebruiksdoeleinden. Of u nu paardenliefhebber, een klusser bent of graag gasten ontvangt, het erf en zijn gebouwen zijn er uitermate geschikt voor.De woonboerderij kent de volgende indeling:

Begane grond: hal, gang, toilet, badkamer met douche en vaste wastafel, authentieke woonkamer, dichte woonkeuken, kelder, opkamer/slaapkamer, 2 slaapkamers, deel en een aparte berging.

1e verdieping: vide met aan beide kanten zolderruimte.Deze boerderij heeft de volgende bijgebouwen:

Oude kapschuur, opgetrokken van hout en voorzien van een klinkerverharding.

Oppervlakte ca. 169 m².Wagenloods (open berging), opgetrokken van halfsteens muren en gedekt met pannen, voorzien van een betonvloer. Oppervlakte ca. 90 m².Schöppe, opgetrokken van steensmuren en gedekt pannen, de stalling is nu in gebruik als berging/opslagruimte. Oppervlakte ca. 220 m².Oude melkstal, opgetrokken van hout en voorzien van een betonvloer. Oppervlakte ca. 120 m².Tevens bevindt zich op het erf nog een oude wagenloods en een kookhuisjeBijzonderheden:

- er is een principeverzoek bij de Gemeente Hof van Twente ingediend voor het veranderen van functie van de Schöppe naar wonen. De uitslag hiervan volgt nog.

- Het perceel moet nog worden ingemeten, kosten hiervan zijn voor rekening van koper.Aanvaarding in overleg. Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist ter hoogte van 10% van de koopsom.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.Bij deze woning is een meetcertificaat volgens de branche brede meetinstructie aanwezig voor de berekening van de vierkante meters en kubieke meters. Met dit certificaat heeft u de garantie dat de meters berekend zijn volgens de opgestelde richtlijnen van de brancheverenigingen. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.Bij aankoop van deze woning zal de ouderdomsclausule van toepassing zijn. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tevens wordt de niet zelf bewoners clausule opgenomen in de koopakte.Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.

Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.

Kenmerken

Woonoppervlakte
110
Perceeloppervlakte
12500
Inhoud
1539
Bouwjaar
1912
Extra ruimte
305
Aantal verdiepingen
1
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs (0547-272547) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object