Plan bezichtigingBel makelaar

Lopikerweg oost 122

Verkocht
Excellent
Lopik
€ 1.475.000 k.k.
12435
 m²
343
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Prachtige woonboerderij met dubbele woonbestemming en monumentale allure te koop aan de Lopikerweg 122/122a in Lopik.Deze unieke woning biedt een sfeervolle mix van historische charme en modern comfort. Met diverse bijgebouwen en 24 zonnepanelen is dit een ideale plek voor liefhebbers van ruimte, rust en duurzaamheid.

De woonboerderij beschikt over een dubbele woonbestemming, waardoor het mogelijk is om hier royaal te wonen en te genieten van extra ruimte voor bijvoorbeeld kantoor aan huis of mantelzorg. Het monumentale karakter van de woning geeft het geheel een bijzondere uitstraling en draagt bij aan de historische waarde. De woningen zijn compleet gescheiden van elkaar, hebben ieder een eigen oprit, entree en nutsvoorzieningen.De bijgebouwen zijn divers en bieden tal van mogelijkheden. Nagenoeg alle bijgebouwen worden momenteel verhuurd, voornamelijk als caravanstalling, hier is ook een vergunning voor aanwezig. De schapenschuur ademt authenticiteit, terwijl de voormalige ligboxenstal en Hollandse stal praktische oplossingen bieden voor opslag. Het gedeelte werkplaats is ideaal voor de handige klusser, en de schapenschuur en dragen bij aan het agrarische karakter van het terrein.Achter de bijgebouwen ligt een ruim perceel weiland welke uitermate geschikt is voor het houden van paarden of schapen.Met maar liefst 24 zonnepanelen ben je verzekerd van een duurzame energievoorziening, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor de portemonnee. Hierdoor kun je optimaal genieten van het landelijke wonen, zonder concessies te doen aan modern comfort.De ligging aan de Lopikerweg Oost in Lopik biedt het beste van twee werelden: landelijk wonen met de voorzieningen van de stad binnen handbereik. Maak van deze unieke woonboerderij jouw droomhuis en geniet van de rust, ruimte en karakteristieke uitstraling die het te bieden heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.Kenmerken:• Woning nr. 122, Rijksmonument, circa 610 m³ inhoud

• Woning nr. 122a Rijksmonument, circa 750 m³ inhoud

• De woningen zijn compleet onafhankelijk van elkaar gesplitst en bewoonbaar, elk huis heeft een eigen oprit.

• Woning 122a is in 2008 compleet verbouwd.

• Er is aansluiting op aardgas, elektra, kabel, glasvezel, water aanwezig.• Hollandse stal in gebruik als caravanstalling, gedeelte werkplaats, bj 1970, in 2015 dak vernieuwd, oppervlakte:

  456 m²

• Schapenschuur, bj 1950, asbestvrij, oppervlakte: 77 m²

• Wagenschuur, asbestvrij dakplaten, oppervlakte: 197 m²

• Ligboxenstal, bj 1978, in 2017 nieuw dak, oppervlakte: 665 m²

• Ruim perceel 12.435 m², achterste gedeelte in gebruik als weiland

• Maar liefst totaal: 1.592 m² aan oppervlakte bijgebouwen

Kenmerken

Woonoppervlakte
343
Perceeloppervlakte
12435
Inhoud
1361
Bouwjaar
1750
Extra ruimte
20
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
7
Isolatie
Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object