Plan bezichtigingBel makelaar

Steenmorsweg 16

Beschikbaar
Excellent
Diepenheim
€ 850.000 k.k.
7839
 m²
255
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op één van de mooiste locaties in Diepenheim, gemeente Hof van Twente, ligt deze woning prachtig tussen de bossen. Zodra u de oprijlaan vanaf de openbare weg betreedt, ontvouwt zich een schitterende plek te midden van het Twentse landschap. Omringd door weilanden en omarmd door bos, biedt deze locatie een ware belevenis voor wie er woont. De omgeving is een typisch coulisselandschap welke zich kenmerkt door een half open landschap, afgewisseld met besloten houtwallen en prachtige vergezichten.



Deze woning biedt veelzijdige mogelijkheden met ruime kamers en faciliteiten op de begane grond, waaronder slaap- en badkamervoorzieningen, wat het perfect maakt voor bewoners van alle leeftijden. Deze aanpassingen bieden niet alleen praktisch gemak, maar ook flexibiliteit voor de bewoners, zoals ook inwoning.



Diepenheim staat bekend om zijn prachtige natuur, kunstgaleries en landgoederen. Met zijn karakteristieke coulisselandschap, rijke historie en diverse kunstgaleries en diverse landgoederen, trekt Diepenheim niet alleen liefhebbers van natuur en cultuur, maar ook mensen die op zoek zijn naar een idyllische plek om te wonen of te ontspannen.



De woning is gebouwd in 1985 en ligt op een mooi perceel van 7.839 m². Te bereiken via een eigen oprijlaan.



De indeling van deze woning is als volgt:

Kelder: de kelder is voorzien van een tegelvloer en de muren bestaan uit ruw metselwerk. In de kelder bevindt zich een garage, berging, werkplaats en een atelier. Tevens bevindt zich hier de CV installatie.



Begane grond: entree, garderobenis, trapopgang en toilet met fonteintje, dichte keuken met inbouwapparatuur t.w. kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser, woonkamer met schuifpui en uitzicht over de landerijen, gang, drie slaapkamers, bijkeuken met een keukenblok, badkamer met ligbad, aparte douche, toilet, dubbele wastafel.



1e Verdieping: overloop met opbergruimte, 3 slaapkamers waarvan 2 met balkon, nieuwe badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel



2e Verdieping: vliering.



Dit is een unieke kans om te wonen in harmonie met de natuur, omgeven door rust en schoonheid. Wees welkom om deze prachtige woning zelf te ervaren.



Wat verder van deze woning kan worden opgemerkt:

- de woning is volledig voorzien van dubbele beglazing, dak- en muurisolatie,

- de begane grond is voorzien van vloerverwarming,

- de garage is gesitueerd in de kelder van de woning,

- Bouwjaar 1985,

- Woonoppervlakte 255m²,

- Perceelsoppervlakte 7.839m²,

- Energielabel C geldig tot 18-11-2027.



Bij deze woning is een meetcertificaat volgens de branche brede meetinstructie aanwezig voor de berekening van de vierkante meters en kubieke meters. Met dit certificaat heeft u de garantie dat de meters berekend zijn volgens de opgestelde richtlijnen van de brancheverenigingen. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.



Bij aankoop van deze woning zal de ouderdomsclausule van toepassing zijn. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwe woningen.



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Woonoppervlakte
255
Perceeloppervlakte
7839
Inhoud
1532
Bouwjaar
1985
Extra ruimte
159
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs (0547-272547) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object