NL | EN

 

Boerderij te koop in het buitengebied

Bent u benieuwd of er een boerderij te koop staat in het gebied waar u graag wilt wonen? Heeft u een specifieke regio op het oog en bent u benieuwd naar het aanbod? U vindt bij Buitenstate het grootste aanbod landelijk gelegen woningen. Van landhuis tot woonboerderij: wij hebben de mooiste vrijstaande huizen in het buitengebied te koop!

Breed aanbod woonboerderijen te koop 

Gaat het u om een grote boerderij met verschillende voorzieningen om bijvoorbeeld een dierenpension of paarden te houden of wilt u vooral landelijk wonen? Van zorgboerderijen, landhuizen tot andere vrijstaande woningen. Het buitengebied is waar u lekker tot rust kunt komen. We presenteren u graag een uitgebreid woningaanbod.

woonboerderij

De verschillende boerderijen te koop onderscheiden zich onder andere door middel van hun functie. Wilt u specifiek een zorgboerderij kopen, een atelier of praktijk aan huis beginnen of bent u op zoek naar een woonboerderij? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Boerderij te koop voor de zorg

In bijna iedere regio staat wel een boerderij te koop die vrij eenvoudig om te bouwen is tot zorgboerderij. Gaat het u om een bepaalde provincie in het buitengebied van Nederland, zodat u goed de ruimte heeft? Op een zorgboerderij heeft u de mogelijkheid iets terug te doen voor de samenleving, de mooie locaties zorgen ervoor dat u de zorg kunt bieden die anderen nodig hebben.

man in zorgboerderij

Benieuwd of er een zorgboerderij te koop staat in het gebied waar u graag wilt wonen en werken? Schrijf u dan in als zoeker. Zodra er een boerderij te koop komt is de kans groot dat wij die u kunnen presenteren binnen ons woningaanbod. We gelden als de specialist op dit gebied en zijn met 45 kantoren ook het grootste samenwerkingsverband in landelijk wonen. Daarom kunnen we u alle bijzonderheden vertellen over iedere boerderij die er te koop staat. 

Woonboerderij kopen

Wilt u een boerderij kopen en gaat het u in het bijzonder om een woonboerderij? Een dergelijke boerderij die te koop staat biedt u de mogelijkheid om heerlijk landelijk te wonen, iets dat zorgt voor meer rust en ruimte. Ook draagt het vele groen en de manier van leven op het platteland bij aan een goede gezondheid. Onderzoek bewijst dat keer op keer.

Bovendien heeft u een grote mate van vrijheid en beschikt de woonboerderij vaak over een bijzonder karakter. Benieuwd of er een boerderij te koop staat die voldoet aan uw specifieke wensen? Blader door het uitgebreide aanbod om daar een beeld van te krijgen.

Liever contact met een van onze specialisten? We vertellen u graag meer over een bepaalde woonboerderij die te koop staat of kunnen u op basis van uw wensen aangeven wat er mogelijk is. Neem contact op voor meer informatie.

 

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding