Start je vrijblijvende waardebepaling met Wilhelm Makelaars

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving rondom Ede? En overweeg je verkoop van je woonboerderij of vrijstaande woning? De Buitenstate specialisten van WILHELM makelaars helpen je graag. In dit gratis gesprek leggen we uit: wat onze expertise is, waarom we je beter kunnen helpen dan een makelaar zonder kennis van het buitengebied en wat een reële verkoopwaarde is.

Start je vrijblijvende waardebepaling

Wilhelm Makelaars

Gelderland, Veluwe, Utrecht
Ede

Met een Buitenstate koop je vrijheid‚ zegt Maurijn van den Berg, makelaar bij Wilhelm Makelaars in Ede.

En van die - in Nederland steeds schaarser wordende vrijheid - kan je op de Veluwe volop genieten!

Op de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug staan prachtige landelijk gelegen woningen, zoals vrijstaande huizen, woonboerderijen, monumentale panden en landhuizen met veel groen en vrijheid. Elke woning is uniek in het buitengebied. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis of bij het verkopen van uw landelijk gelegen woning!

De beste aan- of verkoop realiseren valt of staat met de inzet en deskundigheid van onze mensen. Ons team (Maurijn van den Berg, Els Veldhuizen, Anniek van der Mijl, mr. Jeanette Wilhelm, Mathilde Brouwer en Amanda Melissen) heeft jarenlange ervaring op de woningmarkt. Bovendien bestaat ons team onder andere uit een marketingspecialist en een juriste. De marketingspecialist zorgt voor een perfecte en commerciële presentatie van uw woning. Onze juriste zorgt ervoor dat alle afspraken met de koper in de koopovereenkomst juist worden geformuleerd. En een maximale inzet is voor ons vanzelfsprekend!

Sinds 2019 is ons kantoor aangesloten bij het landelijk netwerk van Buitenstate Makelaars. De aansluiting bij de sterke naam Buitenstate en een landelijk dekkend netwerk is een grote meerwaarde voor ons kantoor. En in 2021 wonnen wij zelfs de Buitenstate Award voor de meest innovatieve makelaar. We boden al veel meerwaarde, maar kunnen nu onze klanten nog meer onderscheidende diensten bieden op het gebied van landelijk wonen.

Wij doen niets liever dan mooie paardenobjecten, landhuizen, woonboerderijen en andere vrijstaande huizen in het landelijk gebied verkopen.
Wij weten wat er speelt, kennen de markt, de wet- en regelgeving en zorgen uiteraard dat jouw huis succesvol wordt verkocht.

Specialist in paardenobjecten
Wij hebben eigen specialisten voor de paardenobjecten in huis. Maurijn van den Berg en Els Veldhuizen hebben zeer veel affiniteit met de combinatie van landelijk wonen en paarden, zij zijn zelf ook met hun eigen paarden actief. Een team dat dezelfde taal spreekt als u!

Op paardenobjecten, die we hier in de buurt regelmatig verkopen, kan op details gezocht worden op de website Buitenstate.nl, zo kan een koper vooraf precies selecteren op bijvoorbeeld stallen en (buiten)bak. Met gemiddeld 200 te koop staande paardenobjecten is Buitenstate.nl het grootste verzamelpunt voor vastgoed voor paardenliefhebbers in Nederland.


Onze Buitenstate makelaars

Maurijn van den Berg
Els Veldhuizen

Onze Buitenstates (#)

Onlangs verkocht (#)

Leersum
€ 550.000 k.k.
Verkocht
Bennekom
€ 695.000 k.k.
Verkocht
Kootwijkerbroek
€ 1.150.000 k.k.
Verkocht
Harskamp
€ 845.000 k.k.
Verkocht
Bennekom
€ 485.000 k.k.
Verkocht
Ede
€ 650.000 k.k.
Verkocht
Ede
€ 875.000 k.k.
Verkocht
Ede
€ 875.000 k.k.
Verkocht
Ederveen
€ 995.000 k.k.
Verkocht
Leersum
€ 550.000 k.k.
Verkocht
Bennekom
€ 695.000 k.k.
Verkocht
Kootwijkerbroek
€ 1.150.000 k.k.
Verkocht
Harskamp
€ 845.000 k.k.
Verkocht
Bennekom
€ 485.000 k.k.
Verkocht
Ede
€ 650.000 k.k.
Verkocht
Ede
€ 875.000 k.k.
Verkocht
Ede
€ 875.000 k.k.
Verkocht
Ederveen
€ 995.000 k.k.
Verkocht

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.