Start je vrijblijvende waardebepaling met Wilhelm Makelaars

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving rondom Ede? En overweeg je verkoop van je woonboerderij of vrijstaande woning? De Buitenstate specialisten van WILHELM makelaars helpen je graag. In dit gratis gesprek leggen we uit: wat onze expertise is, waarom we je beter kunnen helpen dan een makelaar zonder kennis van het buitengebied en wat een reële verkoopwaarde is.

Start je vrijblijvende waardebepaling

Wilhelm Makelaars

Gelderland, Veluwe, Utrecht
Ede

Met een Buitenstate koop je vrijheid‚ zegt Maurijn van den Berg, makelaar bij Wilhelm Makelaars in Ede.

En van die - in Nederland steeds schaarser wordende vrijheid - kan je op de Veluwe volop genieten!

Op de Veluwe staan prachtige landelijk gelegen woningen, zoals vrijstaande huizen, woonboerderijen, monumentale panden en landhuizen met veel groen en vrijheid. Elke woning is uniek in het buitengebied. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis of bij het verkopen van uw landelijk gelegen woning!

De beste aan- of verkoop realiseren valt of staat met de inzet en deskundigheid van onze mensen. Ons team (Maurijn van den Berg, Marja van de Kamp, Els Veldhuizen, Anniek van der Mijl, mr. Jeanette Wilhelm, Mathilde Brouwer en Amanda Melissen) heeft jarenlange ervaring op de woningmarkt. Bovendien bestaat ons team onder andere uit een marketingspecialist en een juriste. De marketingspecialist zorgt voor een perfecte en commerciële presentatie van uw woning. Onze juriste zorgt ervoor dat alle afspraken met de koper in de koopovereenkomst juist worden geformuleerd. En een maximale inzet is voor ons vanzelfsprekend!

Sinds 2019 is ons kantoor aangesloten bij het landelijk netwerk van Buitenstate Makelaars. De aansluiting bij de sterke naam Buitenstate en een landelijk dekkend netwerk is een grote meerwaarde voor ons kantoor. En in 2021 wonnen wij zelfs de Buitenstate Award voor de meest innovatieve makelaar. We boden al veel meerwaarde, maar kunnen nu onze klanten nog meer onderscheidende diensten bieden op het gebied van landelijk wonen.

Specialist in paardenobjecten
Wij hebben eigen specialisten voor de paardenobjecten in huis. Maurijn van den Berg en Els Veldhuizen hebben zeer veel affiniteit met de combinatie van landelijk wonen en paarden, zij zijn zelf ook met hun eigen paarden actief. Jeanette Wilhelm (jurist) heeft op het hoogste (internationale) niveau endurance gereden. Dus een compleet team dat dezelfde taal spreekt als u!

Op paardenobjecten, die we hier in de buurt regelmatig verkopen, kan op details gezocht worden op de website Buitenstate.nl, zo kan een koper vooraf precies selecteren op bijvoorbeeld stallen en (buiten)bak. Met gemiddeld 200 te koop staande paardenobjecten is Buitenstate.nl het grootste verzamelpunt voor vastgoed voor paardenliefhebbers in Nederland.

Ook hopen we de paardenliefhebbers, zowel (ver)kopers als zoekers voor paardenobjecten via Buitenstate beter te kunnen bereiken en te bedienen.
Onze Buitenstate makelaars

Maurijn van den Berg
Els Veldhuizen

Onze Buitenstates (#)

Onlangs verkocht (#)

No items found.
No items found.

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.