WILHELM makelaars
Ede en omgeving
Ede

Met een Buitenstate koop je vrijheid‚ zegt Maurijn van den Berg, makelaar bij Wilhelm Makelaars in Ede. Dit kantoor is de 21ste organisatie en de 38ste vestiging dat zich aansloot bij het 10 jaar bestaande landelijk netwerk van Buitenstate Makelaars.

En van die, in Nederland steeds schaarser wordende vrijheid, kan je in Ede en omgeving nog volop genieten!

Wilhelm Makelaars in Ede is een mooi familiebedrijf. Oprichter Bernd Wilhelm startte in de jaren ‚ met de makelaardij. Inmiddels hebben zijn dochter Jeanette en haar man Maurijn van den Berg de dagelijkse leiding in handen. Naast Jeanette en Maurijn, bestaat de , organisatie uit makelaar Marja van de Kamp en commercieel medewerkers Els Veldhuizen-Breunissen en Anniek van der Mijl. Een hecht team met een inmiddels decennialange ervaring op de woningmarkt in Ede en omstreken.
Buitenstate: grootste verzamelpunt voor te koop staande paardenobjecten

Jeanette en Maurijn hebben eigen paarden en Jeanette rijdt op het hoogste (internationale) niveau endurance wedstrijden. Hiermee heeft het stel tevens zeer veel affiniteit met paarden. Zo weten zij wat paardenliefhebbers belangrijk vinden en spreken zij dezelfde taal. Maurijn, als marketingspecialist, ziet binnen Buitenstate niet alleen op het gebied van marketing, maar zeker ook op het gebied van paardenobjecten mogelijkheden. Buitenstate heeft originele marketingacties, een eigen magazine, een database met ruim 20.000 zoekers en een fantastische website waarop je uitgebreid kan filteren. Op paardenobjecten, die we hier in de buurt regelmatig verkopen, kan op details gezocht worden, zo kan een koper vooraf precies selecteren op bijvoorbeeld stallen en (buiten)bak. Met gemiddeld 200 te koop staande paardenobjecten is Buitenstate.nl het grootste verzamelpunt voor vastgoed voor paardenliefhebbers in Nederland.

Daarnaast is voor Wilhelm Makelaars aansluiting bij de sterke naam Buitenstate en een landelijk dekkend netwerk een grote stap voorwaarts. We boden al veel meerwaarde, maar kunnen nu onze klanten nog meer onderscheidende diensten bieden. Ook hopen we de paardenliefhebbers, zowel (ver-)kopers als zoekers voor paardenobjecten via Buitenstate beter te kunnen bereiken en te bedienen.
No items found.

Onze Buitenstates (#)

No items found.

Onze Buitenstate makelaars

Maurijn van den Berg
Makelaar

Onlangs verkocht (#)

No items found.
No items found.

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.