Plan bezichtigingBel makelaar

Raayweg 8

Beschikbaar
Excellent
Herwijnen
€ 895.000 k.k.
2365
 m²
168
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Beleef de beste (buiten)momenten in jouw toekomstige vrijstaande villa!


- Riante vrijstaande garage/bijgebouw en een oprit waar je u tegen zegt.

- Privé-zwembad in zonrijke tuin,  thuisvakanties krijgen een nieuwe dimensie.

- Onderhoudsstaat om door een ringetje te halen.

28 zonnepanelen aanwezig, energielabel A. 

Zie je jezelf al wonen in deze smaakvolle villa? Alles piekfijn onderhouden en van alle comfort voorzien! Struin door de ruime living naar de keuken voor een espresso of plons in het zwembad voor een frisse start van je dag. Deze villa is gebouwd in 1977 en de afgelopen jaren op diverse punten verbeterd, onderhouden en verduurzaamd, waardoor de woning er keurig uitziet en een energielabel A heeft. 



De villa ligt op een fijne rustige plek in het geliefde Herwijnen, op korte loopafstand van de Waaldijk en zijn uiterwaarden, op een perceel van 2.360 m². De tuin, een groene oase met plekjes vol zon, schaduw én privacy, is geschikt voor jouw beste buitenmomenten. Op het perceel zijn o.a. een zwembad met pomphuis, een overdekte berging, een luxe voliere en een riante oprit aanwezig, bereikbaar via een oprijlaan. De vrijstaande garage/bijgebouw is in dezelfde stijl als het huis gebouwd, is volledig geisoleerd en voor diverse doeleinden geschikt, zoals werk- of hobby aan huis. Kortom: voor ieder wat wils en zeker een bezichtiging waard!



Globale indeling: 


Begane grond: ruime entree met vide hal met meterkast, toilet en hardhouten trap naar de verdieping, een royale woonkamer met veel lichtinval, openslaande deuren naar het overdekte terras en een halfopen keuken met inbouwapparatuur, praktische bijkeuken/garage met extra keukenblok, CV-kast, (stal)deuren naar buiten en vaste trap naar hobbyzolder, ruime slaapkamer, welke omgebouwd is naar kantoorruimte,  badkamer voorzien van bad, aparte douchehoek met regendouche, badmeubel en een separate wasruimte voor wasmachine en droger. 



Eerste verdieping: overloop met toegang naar 3 slaapkamers, eerste riante slaapkamer met toilet, wastafel, ingebouwde kledingkasten en berging, tweede ruime slaapkamer met lage ingebouwde kasten en berging, derde slaapkamer voorzien van dakkapel en wastafel.



Vrijstaande garage/bijgebouw: twee verdiepingen groot, totaal circa 59 m², met een zee van ruimte voor bijvoorbeeld je auto, fietsen, hobby's, werk/praktijk aan huis, opslag en/of andere doeleinden. Dit gebouw is volledig geisoleerd en voorzien van een keukenblok annex werkbank, 2 extra inbouwkasten en trapkast, toilet en een houten vaste trap naar de grote open zolderverdieping met nóg meer mogelijkheden. 



Buiten: 



- Diverse tuinpartijen rondom de woning, aangelegd met een gazon, veel vaste planten, een vijverpartij, overdekt terras en een haag. 

- Het zwembad is verwarmd en heeft een pomphuis met (filter)installatie en een overdekte berging voor de winterafdekking van het zwembad. 

- Voilere met aangebouwde stenen overkapte berging. 

- Riante parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

- De woning/tuin is aan de achterzijde gesitueerd op het zuiden. 

- Via de afsluitbare toegangspoort bereik je vanaf de Raayweg en een lange oprit de woning. Er is ook een ontsluiting (aan de achterzijde) naar de Bommelweg (middels een slagboom). 



Goed om te weten:

- Dit huis is solide gebouwd, voorzien van dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas, de garage/bijgebouw is volledig geisoleerd. 

- Er zijn 28 zonnepanelen aanwezig, waardoor de energiekosten laag zijn, de woning beschikt over een energielabel A. 

- De woning wordt verwarmd middels een CV-ketel (Nefit Trendline HRC 30 / CW5 11, 2020). 

- Er is vloerverwarming op de begane grond van de woning aanwezig, op de bijkeuken, wasruimte en toilet na. 



Ligging: In een buurt waar de vogels je wakker fluiten en de kinderen nog op straat spelen, ligt dit pareltje van een woning. Herwijnen, een schilderachtig Gelders rivierdorp in de gemeente West Betuwe, staat bekend om zijn rust en ruimte. Je bevindt je in de eerste landelijke gemeente na de Randstad, een product van de fusie tussen Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal in 2019. Met uitgestrekte uiterwaarden en schitterende natuurgebieden ligt dit dorp vlakbij het punt waar de Maas en de Waal samenkomen. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers en mensen die de drukte van de stad willen ontvluchten. Qua voorzieningen ontbreekt het je in Herwijnen aan niets. Het dorpscentrum biedt alle nodige winkels voor je dagelijkse behoeften. Daarnaast beschikt het dorp over een kinderdagverblijf, twee basisscholen en een actief verenigingsleven. De connectie met de rest van Nederland is perfect: binnen enkele minuten bereik je de A27, A15 en A2. De steden Gorinchem en Zaltbommel liggen op een afstand van slechts10 minuten rijden. Grotere steden als Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch en Utrecht zijn allemaal binnen 30 minuten bereikbaar.

Kenmerken

Woonoppervlakte
168
Perceeloppervlakte
2365
Inhoud
600
Bouwjaar
1977
Extra ruimte
7
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij (0183 67 29 92) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object