Buitenstate.nlOnze makelaars
Makelaardij Twan Poels

Start je vrijblijvende waardebepaling met Makelaardij Twan Poels

Heb je een vrijstaande woning in een landelijke omgeving in Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg? En overweeg je verkoop van je woonboerderij of vrijstaande woning? De Buitenstate specialisten van Makelaardij Twan Poels helpen je graag. In dit gratis gesprek leggen we uit: wat onze expertise is, waarom we je beter kunnen helpen dan een makelaar zonder kennis van het buitengebied en wat een reële verkoopwaarde is.

Start je vrijblijvende waardebepaling

Makelaardij Twan Poels

Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg
Cuijk
Gennep

Specialist in landelijk wonen in Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg.

Een professionele, laagdrempelige, no-nonsense makelaardij met veel kennis van landelijk gelegen woningen in het gebied Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg. Een makelaardij waar de klant voorop staat en er goed naar uw wensen en eisen geluisterd wordt. Dat zijn in het kort de belangrijkste kenmerken van Makelaardij Twan Poels.

Het gebied Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg staat bekend als één van de mooiste regio’s van Nederland. Een ideaal gebied voor mensen die op zoek zijn naar een landelijk gelegen woning, landhuis, villa of woonboerderij, op een ruim perceel.

In dit gebied is de keuze van vrijstaande woningen in het buitengebied groot en zeer afwisselend, vooral ook door het bijzondere karakter van deze regio met bossen, landerijen en veel water. Het is een zeer aantrekkelijk gebied met rust en ruimte terwijl u toch heel dicht bij gezellige stadjes en bruisende dorpen woont, en op slechts 15-30 autominuten afstand van grote steden, zoals Nijmegen en Venlo.

In deze regio stromen de Maas en de Niers en kennen we grote meren en waterplassen. Noord-Limburg kenmerkt zich door het grote prachtige Maasduinen natuurgebied. Over de hele regio vindt u prachtige bossen en beschermde natuurgebieden. En uiteraard zijn er in deze regio nog heel veel agrariërs actief.

In dit prachtige gebied is NVM Makelaardij Twan Poels al bijna 20 jaar actief. De makelaardij heeft twee kantoren, in Gennep en in Cuijk. De drie Register Makelaars, Twan Poels, Erwin Kersten en Femke Vendel, komen uit deze regio en weten als geen ander wat er speelt op het gebied van landelijk wonen. Zij beschikken over een enorm netwerk en worden ondersteund door een team van negen medewerkers op kantoor.  Makelaardij Twan Poels staat bekend om haar deskundigheid en persoonlijke benadering. Deze betrokkenheid resulteert al vele jaren in de succesvolle bemiddeling van landelijk gelegen onroerend goed, een specialisatie van Makelaardij Twan Poels. Klanten schakelen Makelaardij Twan Poels in voor verkoop, aankoop, taxaties, verhuur of huur, of geven een zoekopdracht om hun droom te realiseren.

Op deze Buitenstate website staat het grootste aanbod van landelijk gelegen woningen van Nederland. Het betreft onroerend goed van NVM makelaars in Nederland die gespecialiseerd zijn in de aankoop en de verkoop van vrijstaande woningen in het buitengebied, zo ook het aanbod van klanten van Makelaardij Twan Poels. Kopers hebben hierdoor ruime keuze tussen een woonboerderij, landgoed, villa of een andere vrijstaande woning en kunnen daardoor goed vergelijken.

Bezit u een vrijstaande woning in de regio Noord-Oost Brabant of Noord-Limburg en wilt u deze verkopen of bent u juist op zoek naar een landelijke woning in dit gebied? Kijk dan eens rond op deze website en neem contact op met Makelaardij Twan Poels voor een vrijblijvende kennismaking.

Twan, Erwin en Femke denken en kijken graag met u mee.

Makelaardij Twan Poels
Bekijk ons woningaanbodBezoek onze websiteBel direct met ons
Stationsplein 86/ 88
5431 CE
Cuijk
Spoorstraat 131
6591 GT
Gennep

Onze Buitenstate makelaars

Femke Vendel
Buitenstate Makelaar
Wonen
VastgoedCert / NRVT / NVM Makelaar
Martijn van Ooij
Buitenstate makelaar
Wonen
VastgoedCert/ NRVT/ NVM Makelaar
Beschikbaar
Excellent
Siebengewald
€ 539.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Siebengewald
€ 739.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
Gennep
€ 950.000 k.k.
Onder bod
Excellent
Oeffelt
€ 789.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
SINT ANTHONIS
€ 595.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
VORTUM-MULLEM
€ 239.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
VIANEN NB
€ 1.195.000 v.o.n
Beschikbaar
Excellent
Wanroij
€ 700.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
SINT ANTHONIS
€ 639.000 k.k.
Beschikbaar
Excellent
SINT ANTHONIS
€ 1.300.000 k.k.

Onze Buitenstates (#)

Onlangs verkocht (#)

No items found.
No items found.

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.