Plan bezichtigingBel makelaar

Processieweg 23

Beschikbaar
Excellent
Geulle
€ 725.000 k.k.
25060
 m²
186
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Liefhebbers van unieke boerderijen opgelet!

Deze vrijstaande levensloopbestendige woonboerderij met bijgebouwen is gelegen op een rustige en bovenal groene locatie met een vrij en weids uitzicht aan de achterzijde. Met trots mogen wij u dit prachtige object te koop aanbieden. De woonboerderij ligt aan de rand van Geulle en is gelegen op een riant perceel van maar liefst 2.50.60 ha (25.060 m²) en kent hierdoor legio van mogelijkheden.

Deze agrarische bedrijfslocatie biedt ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Niet alleen het bedrijven van akkerbouw of andere agrarische bedrijfsactiviteiten behoren tot de mogelijkheden, maar ook een droom woonlocatie!

De woonboerderij is opgetrokken in massief metselwerk en voorzien van een houten kapconstructie gedekt met gebakken pannen. De boerderij is gebouwd in 1930. Op het buitenterrein treft men een tweetal functionele bijgebouwen en de aangrenzend gelegen huisweide aan. Meer informatie hierover treft u verderop in deze brochure. Allereerst volgt nu een omschrijving van de indeling van het woonhuis.

Heeft u na het doornemen van de verkoopinformatie betreffende dit unieke object vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan geheel vrijblijvend contact op met de makelaar.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1930
Inhoud woning: circa 868 m³
Gebruiksoppervlakte woning: circa 186 m²
Overige inpandige ruimte: circa 44 m²
Externe bergruimte: circa 373 m²
Perceeloppervlakte: 25.060 m² (2.50.60 ha.)
Vraagprijs: € 725.000,-
Aanvaarding: In overleg


Woonhuis
Indeling
De begane grond
Vanaf de deels beklinkerde oprit heeft men toegang tot het woonhuis. Het woonhuis is vanaf twee zijden toegankelijk. Vanuit de entree aan de zuidzijde heeft men toegang tot de bijkeuken met aangrenzend gelegen open keuken en woonkamer. De keuken en woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming, kunststof kozijnen en schuifpui met toegang naar de tuin. De moderne keuken is geplaatst in 2010 en verder voorzien van combi-oven, koffiemachine, afwasmachine, inductie kookplaat, ingebouwde afzuigkap, gootsteen (koelkast en diepvries staan apart). Alle keukenapparatuur is van het merk Miele. Vanuit de woonkamer heeft men tevens toegang tot de badkamer voorzien van ligbad met douche, dubbele wastafel en zwevend toilet. Aan de voorzijde van de woning is verder nog een ruime zit- en eetkamer gelegen. Ook treft men aan de voorzijde een slaapkamer en de trapgang naar de etage. Gelet op de indeling van het woonhuis is het realiseren van een inpandige mantelzorgwoning mogelijk.

De eerste verdieping
Aan de ruime overloop op de eerste etage zijn 3 slaapkamers en een tweede badkamer gelegen. De slaapkamers zijn respectievelijk 20 m², 13,5 m², 13,3 m² en 11,2 m² groot.

De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en zwevend toilet. Via de badkamer is een ruime berging aanwezig, in de berging is de bergzolder te bereiken.


Bijgebouwen
Zuidelijk van de woning is de voormalige melkveestal gelegen. Deze stal is eveneens opgetrokken in massief metselwerk en is gebouwd in 1930. De stal is toegankelijk via twee poorten en 1 loopdeur.
Achter het woonhuis is de voormalige jongveestal gelegen. Deze stal is opgetrokken in spouw en is gedeeltelijk voorzien van een roostervloer. De stal/loods is thans in gebruik voor machine opslag echter is ook geschikt voor het realiseren van enkele paardenstallen. Het dak van de jongveestal is in 2020 vernieuwd.
Het bouwvlak op de locatie is ca. 4.225 m² en biedt voldoende mogelijkheden voor uitbreiding. Op het bouwvlak zijn de restanten van een reeds vergunde loods met een oppervlakte van circa 215 m² aanwezig. Er is een omgevingsvergunning aanwezig om deze te mogen herbouwen.

Erf / perceel
Het perceel is vrij gelegen en zeker te omschrijven als uniek. De boerderij is gelegen net buiten Geulle doch dichtbij voorzieningen. De huisweide is thans 2.25.10 ha. groot en ideaal geschikt voor het (hobbymatig) houden van paarden
en/of (klein)vee.

Bestemming
De locatie Processieweg 23 te Geulle is gelegen binnen het plangebied van de onherroepelijke beheersverordening ‘’Beheersverordening Kernen’’, vastgesteld op 27 februari 2014 door de gemeenteraad van Meerssen. Ter plaatse van onderhavige locatie is in hoofdzaak de bestemming ‘’Agrarisch-Agrarisch Bedrijf’’ van kracht.

Onze collega’s van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu hebben reeds een principeverzoek ingediend ten behoeve
van de wijziging naar woondoeleinden. Heeft u hier vragen over neem dan contact op met de makelaar.

Ligging
Geulle bestaat uit drie gedeelten: Geulle aan de Maas, Geulle en Moorveld. Deze tezamen hebben 2.500 inwoners. Geulle maakt onderdeel uit van de gemeente Meerssen. De aangelegde dijken en het Grensmaasproject beschermen het kerkdorp tegen het water van de Maas en het kanaal. Deze locatie is gedurende de hevige regenval in 2021 geheel vrij gebleven van water.

In het nabij gelegen Bunde en Beek zijn de nodige basisvoorzieningen gelegen. Per auto zijn Heerlen, Sittard, Aken en Maastricht goed bereikbaar. Verder ligt de woning nabij het natura 2000 gebied "Bunder- en Elslooërbos", een unieke locatie met ideale uitvalsbasis voor fiets-, wandel- en ruitertochten.


Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Geulle, sectie A, nummers 4220 en 4221 totaal ter grootte van 2.50.60 ha. (25.060 m²).

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
186
Perceeloppervlakte
25060
Inhoud
868
Bouwjaar
Extra ruimte
44
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object