NL | EN

 

Vrijstaande woning of villa te koop

Op zoek naar een vrijstaande woning die te koop staat? Zoekt u naar villa’s in de landelijke gebieden of heeft  u een villa te koop zien staan die u graag zou aankopen? Van de diverse vrijstaande huizen en bungalows in de landelijke gebieden tot aan bouwgrond waar u zelf een mooi huis kunt bouwen, Buitenstate is uw specialist. U heeft de keuze uit tal van vrijstaande woningen die bij ons te koop staan, we zorgen er met ons uitgebreide woningaanbod graag voor dat u het huis van uw dromen kunt aanschaffen.

villa met zwembad

Bouwgrond of vrijstaande woning te koop

Gaat het u specifiek om een vrijstaande woning die u te koop heeft zien staan of bent u vooral benieuwd naar de mogelijkheden van landelijk wonen in het algemeen? Stel gerust uw vraag aan onze makelaars. Verder hebben wij ook regelmatig bouwgrond te koop, waarmee u de volledige vrijheid heeft om te bouwen wat u wenst.

U kunt er met een vrijstaande woning eenvoudig voor zorgen dat u geen (over)last heeft van de buren. U hoort het niet langer wanneer de kinderen een keer niet luisteren en als de muziek wat harder gaat heeft u daar niet direct last van. Bovendien hoort u geen geluid van de buren in uw huis (zoals het harde schoeisel op het parket ). In plaats daarvan kunt u rekenen op volledige rust, ruimte en een prachtig uitzicht.

Villa of bungalow kopen

Er staat in ieder buitengebied wel een vrijstaande woning te koop, vooral wanneer u tevens kijkt naar de villa’s en de bungalows die er beschikbaar zijn. Vindt u het vooral van belang dat het gaat om een vrijstaande woning, maakt het type u niet direct wat uit? We laten u graag de vrijstaande villa’s en de bungalows te koop zien, de kans is groot dat ze aansluiten bij het type vrijstaande woning dat u op het oog heeft. Bovendien kunt u er met de bouwgrond te koop voor zorgen dat u zelf de villa of bungalow kunt bouwen die u wenst, u heeft dan een grote mate van vrijheid met betrekking tot het ontwerp.

rietgedekte vrijstaande woning

Rust en ruimte zoveel u wilt

Het grote voordeel van een vrijstaande woning te koop is dat u geen last heeft van uw buren, u kunt rekenen op volledige rust en alle ruimte. Daar komt bij dat u een grote mate van privacy geniet en dat u de vrijheid heeft om te doen wat u wilt.

Benieuwd of er in een specifiek gebied een vrijstaande woning te koop staat of een van de villa’s aanschaffen? Buitenstate is uw ervaren makelaarscollectief, neem contact op voor meer informatie. 

 

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding