Plan bezichtigingBel makelaar

Zeiving 2

Verkocht
Excellent
Vuren
€ 599.500 k.k.
1740
 m²
205
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een uniek object voor de combinatie wonen en werken!- Geschikt voor dubbele bewoning

- Grote garage van ca. 117 m² met een kelder

- Uitbreiding bedrijfsgebouwen mogelijk
Deze vrijstaande woning met royale tuin en vrijstaande garage is gelegen op een fraai perceel van 1.740 m² eigen grond. Het dubbele woonhuis is gebouwd in 1976. Het rechter deel van het woonhuis is o.a. voorzien van een woonkamer met houthaard, een woonkeuken met diverse inbouwapparatuur, een badkamer, een bijkeuken en 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Het linkerdeel van het woonhuis beschikt over een (woon)kamer met keukenblok, een bijkeuken, een toilet en een eerste verdieping met 2 kamers. Dit gedeelte is thans in gebruik als kantoor.Rondom de woning is een fraai aangelegde tuin gesitueerd. Deze is voorzien van diverse beplanting, borders en een fijne veranda.Achter de woning is een vrijstaande stenen garage gesitueerd. Deze is ideaal voor een bedrijf aan huis of voor de hobbyist. Daarnaast biedt het bestemmingsplan ruime uitbreidingsmogelijkheden.Het geheel is zeer centraal gelegen, vrijwel direct aan de rijksweg A15 en op korte stand van de A2 en A27, waarmee steden als Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Rotterdam zijn binnen 30 autominuten te bereiken zijn. Regiosteden Leerdam en Gorinchem zijn binnen 10 minuten bereikbaar.Indeling woonhuis rechts:Begane grond: entree, hal met trapopgang en toegang tot de woonkamer, badkamer, toilet en keuken, woonkamer met laminaatvloer en een sfeervolle houtkachel, badkamer voorzien van een (los) ligbad met jets, een inloopdouche en een dubbele wastafel, separaat toilet, woonkeuken met een keuken in L-opstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met keukenblok, witgoedaansluitingen en toegang tot de achtertuin.Eerste verdieping: ruime overloop, 3 slaapkamers, waarvan de masterbedroom is voorzien van een vaste kast en een inbouwkast, kamer met toilet en MV-unit.Indeling woonhuis links (thans in gebruik als kantoor):Begane grond: entree, hal met trapopgang en separaat toilet, woonkamer (thans in gebruik als kantoor) met opstelling voor de palletkachel, open keuken met een eenvoudig keukenblok, bijkeuken met een sauna en toegang tot de achtertuin.Eerste verdieping: overloop, slaapkamer met vaste bergkasten, kleine kamer, voorzien van een dakkapelletje.Tuin:

- Fraai aangelegde tuin rondom de woning.

- De voortuin met eigen oprit is af te sluiten met een elektrisch bedienbaar hek. Voor het kantoor is een eigen pad.

- De tuin is aangelegd met diverse borders, gazon, een houten blokhut en een terras met overkapping. Hier kunt u in alle privacy genieten van het omliggende groen.Garage:

- De ruime vrijstaande stenen garage heeft een oppervlak van .117 m², verdeeld over 3 lagen. Deze is voorzien van een elektrische deur.Algemeen:

- Het bestemmingsplan laat meer bebouwing toe op het perceel, denk bijvoorbeeld aan de bouw van een grotere bedrijfsruimte.

- Het betreft een bedrijfswoning.

- Het woonhuis wordt verwarmd middels een palletkachel, de CV-ketel is ter ondersteuning. Gas wordt geleverd door middel van een propaantank.

- Het woonhuis is goed onderhouden.

- De woning is voorzien van muurisolatie en dubbele beglazing.

- In 2019 is het buitenschilderwerk bijgewerkt.Ligging:

Het woonhuis is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein Zeiving te Vuren.Duurzaamheidsplan:

Bij deze woning is een eerste verduurzamingsadvies opgesteld voor punten die mogelijk nu of in de toekomst aangepakt kunnen worden. Dit advies is opvraagbaar bij ons kantoor. Het advies is in een eenvoudige webtool ook aan de eigen situatie aan te passen. Daarmee kan je nu al bekijken of het interessant is al een aantal maatregelen uit te laten voeren en mee te financieren. Wil je zelf met het advies aan de slag? Vraag de makelaar voor een login voor deze webtool.

Kenmerken

Woonoppervlakte
205
Perceeloppervlakte
1740
Inhoud
769
Bouwjaar
1976
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Pelletkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Bedrijventerrein
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij (0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object