Plan bezichtigingBel makelaar

Klein Welsden 17

Verkocht
Excellent
Margraten
€ 590.000 k.k.
1896
 m²
194
 m²
Woonboerderij
Halfvrijstaande woning

Object omschrijving

Wegens de vele aanvragen en grote animo voor deze woning, zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol en kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.



Due to the many requests and great enthusiasm for this property, the first viewing rounds are already full, and unfortunately no more viewings can be scheduled at the moment. Send your details by e-mail and we will put your contacts on the reserve list. We apologize for any inconvenience.







Bent u op zoek naar een ruime instapklare woning met mogelijkheden gelegen in een landelijke omgeving, maar wenst u de belangrijkste voorzieningen 'om de hoek'? Dan stellen we voor dat u een kijkje komt nemen in Klein Welsden, gelegen tussen Cadier en Keer en Margraten, op steenworp afstand van Maastricht. 

Vijf slaapkamers, een ruime woonkamer en moderne keuken, maar liefst drie multifunctioneel te gebruiken schuur- en stalruimtes, een heerlijke tuin plús huisweide en daarbovenop nog eens een fenomenale landelijke ligging: Klein Welsden 17 heeft het allemaal, en nog méér! U kunt het allemaal ontdekken tijdens een bezichtiging aan deze fijne woning.



Algemeen:

Bouwjaar: 1930, aan-/verbouw 2015-2020 

Gebruiksoppervlakte wonen: 194 m²

Overig inpandige ruimte: 225 m²

Inhoud: 1793 m³

Perceeloppervlakte: 1896 m²

Aanvaarding: in overleg, echter niet eerder dan juni 2022



Voorzieningen:

Elektriciteit: uitgebreide moderne groepenkast aanwezig

Wateraansluiting: aanwezig

Gasnetaansluiting: aanwezig

Rioolaansluiting: aanwezig

TV-aansluiting: via kabel

Kozijnen: overwegend kunststof kozijnen

Isolatie: dak- en vloerisolatie, deels gevelisolatie, HR++ glas



Installaties:

(Centrale) verwarming: cv-ketel Vaillant HR (2014, eigendom), vloerverwarming begane grond, houtkachel

Warm-watervoorziening: middels cv-ketel



Indeling:



• Begane grond

Hal met garderoberuimte achter een schuifkast.

Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer. Deze fijne leefruimte is met circa 40 m² heerlijk ruim. De woonkamer is, evenals de aangrenzende keuken en de hal, voorzien van een mooie jura-marmervloer. Vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur, op koude dagen en avonden kan de houtkachel voor extra warmte en sfeer zorgen. Vanuit de woonkamer is er mooi zicht over het plateau richting Wolfshuis.

Een deur in de woonkamer geeft toegang tot het trappenhuis naar de verdiepingen.

Achter de woonkamer, grotendeels in de in 2015 gerealiseerde uitbouw, bevindt zich de leefkeuken (circa 25 m²). Een heerlijke ruimte om met het hele gezin te eten of een kopje koffie te drinken. Een lichtstraat markeert de overgang tussen beide ruimten, deze zorgt voor een fijne lichtbalans in zowel keuken als woonkamer. De kwaliteitskeuken staat in U-opstelling, biedt veel berg- en werkruimte en is voorzien van een royaal composiet werkblad. De keuken is verder o.a. voorzien van de volgende (Atag) inbouwapparatuur: inductiekookplaat met afzuigsysteem, oven, koelkast, vaatwasser, een dubbele spoelbak en een Quooker. Inbouwspots zorgen voor een prettige belichting van deze ruimte.

Openslaande tuindeuren bieden vanuit de keuken toegang tot het terras, de tuin en de huisweide.

Naast de keuken bevinden zich aan een tussenportaal het toilet (met fonteintje) en de praktische bijkeuken met lichtkoepel, keukenblok en bergruimte. Het tussenportaal biedt tevens toegang tot het terras en de tuin. 

Vanuit de keuken zijn de multifunctioneel te gebruiken schuur- en stalruimtes bereikbaar.



De grote schuur (circa 80 m²) is aan de voorzijde toegankelijk via een grote elektrische poort die heel praktisch verticaal opengaat, zodat je ook snel te voet of met een fiets de ruimte betreedt. Deze ruimte kan zoveel méér zijn dan een garage, de invulling is aan u! Een (hoog geplaatste) vliering biedt extra bergmogelijkheid. Achter de schuur ligt een tweede schuurruimte (circa 70 m²), eveneens met vliering, daarachter bevindt zich nog een stal (circa 30 m²). Deze ruimtes bieden u uiteenlopende mogelijkheden, zoals hobby-, stallings- of werkruimte. Heeft u andere plannen? Wij zijn u graag behulpzaam bij het checken en invullen van de mogelijkheden.



• Eerste verdieping

Aan de ruime overloop bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn met circa 9 m² en tweemaal circa 13 m² ruim te noemen. De ouderslaapkamer is voorzien van een airco-unit.

De badkamer (circa 9 m²) is geheel betegeld en voorzien van een douche, ligbad, toilet en twee losse badmeubels met wasbak. 



• Tweede verdieping

Een vaste trap leidt naar de praktisch ingedeelde zolderverdieping. Hier treft u slaapkamer 4 en 5 aan, alsook de cv-ruimte en een extra berging. De slaapkamers hebben een Velux-dakraam, één kamer heeft de beschikking over een airco-unit.



Tuin:

De woning is heel landelijk gelegen, en dat is ook terug te zien in de tuin. Wat een fijne ruimte! Vanuit de woonkeuken is eerst een ruim getegeld terras beschikbaar. Via een subtiel niveauverschil komen we op het grasveld dat overloopt in de huisweide. Dit is een mooie plek voor het houden van hobby-vee zoals schapen of geiten. Hier staan ook meerdere fruitbomen, waardoor u straks appel, kers, peer en pruim uit eigen tuin eet! Over de wei heeft u mooi zicht op het Limburgse Heuvellandschap.

Aan de voorzijde kijkt u uit over het plateau richting Wolfshuis. Wat een heerlijke plek is dit!



Diverse:

•    aanbouw beneden/verbouwing verdieping 2015/2020

•    18 zonnepanelen (2015)

•    overwegend kunststof kozijnen met HR++ glas

•    veel ruimte in en om de woning

•    multifunctioneel te gebruiken schuren

•    landelijke ligging

•    voorzieningen in de nabije omgeving



Ligging:

Deze bijzondere woning is landelijk gelegen in Klein Welsden, tussen Cadier en Keer en Margraten, waar zich ook de 'dagelijkse' voorzieningen zoals winkels en basisscholen bevinden. Maastricht en Valkenburg bevinden zich binnen 10 autominuten. 





Inlichtingen:

Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043 30 30 117.



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
194
Perceeloppervlakte
1896
Inhoud
1793
Bouwjaar
1930
Extra ruimte
225
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming geheel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
1650
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (043 - 303 01 17) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object