Plan bezichtigingBel makelaar

Molenbaan 17

Verkocht
Excellent
Sprundel
€ 450.000 k.k.
979
 m²
137
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Buitenkans! Heerlijk rustig wonen met uitzicht op de landerijen en dat op loopafstand van de gezellige dorpskern? Lees snel verder.



Deze vrijstaande woning met inpandig bereikbare garage is gelegen aan een zeer rustige straat op een royaal perceel van 979 m². Op loopafstand bereik je alle dorpsvoorzieningen en binnen slechts 10 minuten met de auto bereik je het winkelcentrum van Etten-Leur, diverse scholen, horecagelegenheden en de uitvalsweg naar de A58 (Breda/BergenopZoom/Antwerpen). Een absolute top locatie!



Dankzij de aanwezigheid van een slaap-en badkamer is deze woning levensloopbestendig. Verder beschikt de begane grond over een woonkamer, keuken, multifunctionele ruimte en bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een ruime bergzolder. In de ruime tuin rondom de woning is altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden, is er ruimte om je groente te telen in je eigen moestuin én hebben kinderen volop speelruimte.



Er dient rekening te worden gehouden met verbouwings-/moderniseringskosten maar het biedt nieuwe bewoners wel de uitgelezen kans om het geheel naar eigen wens en smaak in te delen.



Meer informatie? Download de brochure bovenaan deze pagina. 

Kenmerken

Woonoppervlakte
137
Perceeloppervlakte
979
Inhoud
645
Bouwjaar
1963
Extra ruimte
66
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object